Σάββατο, 12 Ιουνίου 2021

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Προϋπηρεσίες ΕΕΠ και ΕΒΠ στο ΟΠΣΥΔ: Ενημέρωση για την καταγραφή

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Προϋπηρεσίες ΕΕΠ και ΕΒΠ στο ΟΠΣΥΔ: Ενημέρωση για την καταγραφή και τα χρονικά περιθώρια, από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Προϋπηρεσίες ΕΕΠ και ΕΒΠ στο ΟΠΣΥΔ: Ενημέρωση για την καταγραφή

Σύμφωνα με σημερινή μας ενημέρωση από το Υπουργείο Παιδείας, αναφορικά με την καταγραφή των δεδομένων των φακέλων υποψηφίων μελών ΕΕΠ και ΕΒΠ, επισημαίνουμε τα εξής πέντε (5) σημεία:

1. Οι προϋπηρεσίες των ωρομισθίων και των ΣΔΕ δεν έχουν περαστεί ακόμη στο ΟΠΣΥΔ από το Αυτοτελές Τμήμα ΕΕΠ και ΕΒΠ.

2. Αν οι υποψήφιοι διαπιστώνουν κάποιο λάθος στην προϋπηρεσία τους, ενημερώνουν την αρμόδια ΠΔΕ και αυτή με τη σειρά της το Αυτοτελές Τμήμα ΕΕΠ και ΕΒΠ.

3. Τα μόρια στα δυσπρόσιτα τα αγνοούμε καθότι δεν υπολογίζονται.

4. Το σύνολο των μορίων θα διορθωθεί για όλους τους ΕΒΠ ΔΕ01, καθότι υπήρξε μπέρδεμα του συστήματος με τους ΔΕ01 εκπαιδευτικούς.

5. Τα μόρια της προϋπηρεσίας των μελών των ΕΕΠ-ΕΒΠ, λόγω σχεδιασμού του συστήματος, θα μείνουν εκεί που είναι και δεν θα πάνε στα ΣΜΕΑΕ.

6. Η διαδικασία της καταγραφής δεδομένων στο ΟΠΣΥΔ θα συνεχισθεί και πέραν της Παρασκευής 12 Ιουλίου 2019.

Οι Αιρετοί ΚΥΣΕΕΠ

Γ. Μπουλμέτη και Β. Βούγιας

___________________________________

Δείτε επίσης:

4.500 μόνιμοι διορισμοί: Προχωρά η διαδικασία – Ενημέρωση από την Πολιτική Ηγεσία του Υπ. Παιδείας

Μετά από σειρά συναντήσεων και σημερινή ενημέρωση που είχαμε από την Πολιτική Ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, αναφορικά με το θέμα των 4.500 μόνιμων διορισμών στην Ειδική Αγωγή, επισημαίνουμε τα εξής:

Ξεκάθαρα η διαδικασία για τους 4.500 μόνιμους διορισμούς στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση αποτελεί προτεραιότητα για την Ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας και όλες οι προσπάθειες είναι προς την κατεύθυνση ολοκλήρωσης αυτού του εγχειρήματος.

Από κει και πέρα γίνονται όλες οι ενδεδειγμένες κινήσεις και επαφές, ώστε να επιλυθούν διάφορα διαδικαστικά θέματα και να εισέλθει η διαδικασία των μόνιμων διορισμών στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση στην τελική ευθεία, αν και ο χρόνος πιέζει ασφυκτικά.

Δείτε ακόμη:

Το Πρόγραμμα για την Παιδεία της Νέας Δημοκρατίας

Πολιτική Ηγεσία Υπουργείου Παιδείας: Ν. Κεραμέως Υπουργός – Σ. Ζαχαράκη και Β. Διγαλάκης Υφυπουργοί – Βιογραφικά

Παράδοση – Παραλαβή Υπουργείου Παιδείας: Τι ειπώθηκε

Προτεραιότητες Παιδείας: 8 βασικά σημεία του Κυβερνητικού σχεδιασμού

4.500 μόνιμοι διορισμοί: Προχωρά η διαδικασία – Ενημέρωση από την Πολιτική Ηγεσία του Υπ. Παιδείας

Νέο ΔΣ ΠΟΣΕΕΠΕΑ: Συγκροτήθηκε σε σώμα

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση