Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Προϋπηρεσίες ΕΕΠ – ΕΒΠ: Τέλος επόμενης εβδομάδας στο ΟΠΣΥΔ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Προϋπηρεσίες ΕΕΠ – ΕΒΠ: Τέλος επόμενης εβδομάδας στο ΟΠΣΥΔ – Ενημέρωση από το Υπουργείο Παιδείας Ερευνας και Θρησκευμάτων.

Προϋπηρεσίες ΕΕΠ – ΕΒΠ: Τέλος επόμενης εβδομάδας στο ΟΠΣΥΔ

Σύμφωνα με σημερινή πληροφόρηση από το Υπουργείο Παιδείας και σε συνέχεια της χθεσινής Ανακοίνωσης μας:

Καταχώριση προϋπηρεσιών

Το Αυτοτελές Τμήμα Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ) και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (ΕΒΠ) καταχωρεί αυτή τη στιγμή την προϋπηρεσία των υποψηφίων μελών Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ) και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (ΕΒΠ).

Τέλος επόμενης εβδομάδας

Την καταχωρισμένη προϋπηρεσία οι υποψήφιοι ΕΕΠ και ΕΒΠ θα μπορούν να τη δουν στο τέλος της επόμενης εβδομάδας, οπότε έως τότε δεν έχει νόημα η επικοινωνία είτε τηλεφωνικώς, είτε μέσω mail με το Αυτοτελές Τμήμα ΕΕΠ και ΕΒΠ.

Να υπενθυμίσουμε πως οι προϋπηρεσίες έχουν σταλεί με excel, από όλες τις Περιφερειακές Διευθύνσεις Εκπαίδευσης (ΠΔΕ) στο Αυτοτελές Τμήμα ΕΕΠ και ΕΒΠ του Υπουργείου Παιδείας.

Οι Αιρετοί ΚΥΣΕΕΠ

Γ. Μπουλμέτη και Βασίλης Βούγιας

Δείτε ακόμη:

Τηλέφωνα και mail Αυτοτελούς Τμήματος ΕΕΠ και ΕΒΠ

Ενημέρωση ΠΔΕ Αττικής: Για Προϋπηρεσία – Ελληνομάθεια – Συνάφειες Μεταπτυχιακών

______________________________________________

Η Ανακοίνωση των Αιρετών ΚΥΣΕΕΠ της 3ης Ιουλίου 2019

Καταχώριση στο ΟΠΣΥΔ: Καταληκτική ημερομηνία 05/07/2019 – Διόρθωση λαθών

Η προθεσμία κατά την οποία καταχωρούνται στοιχεία υποψηφίων μελών ΕΕΠ και ΕΒΠ στο ΟΠΣΥΔ από τις ΠΔΕ, λήγει μεθαύριο Παρασκευή 05 Ιουλίου 2019.

_________________________________________

Σημαντική Υπενθύμιση!!

Τα excel με τις προϋπηρεσίες έχουν σταλεί, από όλες τις ΠΔΕ, στο Υπουργείο Παιδείας (Αυτοτελές Τμήμα ΕΕΠ -ΕΒΠ), το οποίο ξεκίνησε να τις καταχωρεί στο σύστημα ΟΠΣΥΔ.

_________________________________________

Δεν προβλέπεται επιπλέον περιθώριο διόρθωσης λαθών

Κατά το Υπουργείο δεν προβλέπεται στην κανονιστική διαδικασία, διάστημα πέραν της προαναφερθείσας ημερομηνίας, κατά το οποίο θα ήταν δυνατή η διόρθωση κάποιων πιθανών λαθών στην καταχώριση στοιχείων.

Ετσι από την πλευρά μας, συμβουλεύουμε όσους συναδέλφους υποψήφιους ΕΕΠ και ΕΒΠ διαπιστώνουν τυχόν λάθη στην καταχώριση των στοιχείων του φακέλου τους, να αποστέλλουν mail στις αρμόδιες κατά περίπτωση Περιφερειακές Διευθύνσεις Εκπαίδευσης (ΠΔΕ), επισημαίνοντας την παράλειψη ή την λάθος καταχώριση.

Στο mail δέον να αναφέρουν το Ονοματεπώνυμο, τον κλάδο τους και φυσικά το αίτημά τους.

Δείτε:

Ιστοσελίδες – Διευθύνσεις – Τηλέφωνα όλων των ΠΔΕ της χώρας

Από εκεί και πέρα ελπίζουμε οι Περιφερειακές Διευθύνσεις Εκπαίδευσης (ΠΔΕ) να καταστούν αρωγοί και συμμέτοχοι στην επίτευξη του κοινού μας στόχου, ο οποίος δεν είναι άλλος από την ολοκλήρωση αυτού του πρωτοφανούς εγχειρήματος των μόνιμων διορισμών, επιτυχώς.

Ελεγχος φακέλου

Επειδή απομένουν ελάχιστες ημέρες πριν το σύστημα κλείσει, καλό θα ήταν όλοι να εισέλθουν στο ΟΠΣΥΔ και να τσεκάρουν τον φάκελό τους.

Προσπάθεια για ελαχιστοποίηση ενστάσεων

Τέλος επισημαίνουμε πως η προσπάθεια αυτή έχει νόημα, καθόσον όσες ενστάσεις κατορθώσουμε να αποφύγουμε ως αναγκαιότητα, τόσο θα συντομεύσει η διαδικασία του ΑΣΕΠ επ αυτών και τόσο συντομότερα θα έχουμε Οριστικούς Πίνακες.

Δείτε ακόμη:

Νέες συνάφειες Μεταπτυχιακών: 4η Τροποποίηση Υπουργικής Απόφασης

Νέο ΔΣ ΠΟΣΕΕΠΕΑ: Μετά τις εκλογές της Δευτέρας 01 Ιουλίου 2019

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση