“Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Ψήφιση του Πολυνομοσχεδίου στη Βουλή

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ψήφιση του Πολυνομοσχεδίου στη Βουλή. Η ψήφιση θα γίνει στις 13:00 και θα μιλήσουν ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο Αρχηγός της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ψήφιση του Πολυνομοσχεδίου

Μόνη συζήτηση και ψήφιση επί της αρχής, των άρθρων και του συνόλου του σχεδίου νόμου: «Συνέργειες Πανεπιστημίων και Τ.Ε.Ι., πρόσβαση στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, πειραματικά σχολεία, Γενικά Αρχεία του Κράτους και λοιπές διατάξεις»

Η ψήφιση θα γίνει στις 13:00 και θα μιλήσουν ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο Αρχηγός της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης.

Το Πολυνομοσχέδιο ψηφίσθηκε κατά πλειοψηφία στις 14:30

Δείτε επίσης

Το Πολυνομοσχέδιο στη Βουλή

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση