Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Ψηφιακά μέσα και περιβάλλοντα-Επαναπροσδιορίζοντας την Εκπαιδευτική Διαδικασία: Διημερίδα ΠΔΕ και ΠΕΚΕΣ Αττικής

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ψηφιακά μέσα και περιβάλλοντα-Επαναπροσδιορίζοντας την Εκπαιδευτική Διαδικασία: Διημερίδα ΠΔΕ και ΠΕΚΕΣ Αττικής – 6 & 7 Μαΐου 2022.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗΣ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗΣ ΔΙΗΜΕΡΙΔΑΣ
ΠΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ – ΠΕΚΕΣ ΑΤΤΙΚΗΣ.

Αγαπητές/-οί εκπαιδευτικοί,

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αττικής, σε συνεργασία με όλα τα ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Αττικής (1ο, 2ο, 3ο, 4ο, 5ο, 6ο), διοργανώνει επιμορφωτική διημερίδα με τίτλο:

«Ψηφιακά μέσα και περιβάλλοντα:

Επαναπροσδιορίζοντας την Εκπαιδευτική Διαδικασία»

  Η διημερίδα θα διεξαχθεί διαδικτυακά την Παρασκευή το απόγευμα και το Σάββατο το πρωί, 6 & 7 Μαΐου 2022 και συμπεριλαμβάνει 9 κεντρικές ομιλίες, 28 εισηγήσεις και 7 εργαστήρια. Σκοπός της διημερίδας είναι να αναδειχθούν οι δυνατότητες και οι δυναμικές που προβάλλονται τόσο με τη χρήση των ψηφιακών τεχνολογιών ως εργαλεία υποστήριξης της εκπαιδευτικής διαδικασίας όσο και με την ανάπτυξη δεξιοτήτων επίλυσης προβλημάτων μέσα από την κριτική και δημιουργική σκέψη.

Οι κεντρικές ομιλίες θα μεταδοθούν από το κανάλι της Π.Δ.Ε. Αττικής στο YouTube ως εξής:

Παρασκευή 6 Μαΐου 2022

17:30-21:00

https://youtu.be/T7B5_PRjMHo
Σάββατο 7 Μαΐου 2022

11:30-14:00

https://youtu.be/yLRptSYiypU

 

Για την καλύτερη οργάνωση των συνεδριών και εργαστηρίων, παρακαλείστε να εγγραφείτε συμπληρώνοντας την ακόλουθη ηλεκτρονική φόρμα: https://forms.gle/L4wnikWgGU7XXjE77 .

Στις/στους συναδέλφους, που θα συμμετάσχουν, θα χορηγηθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.

Για να υποβάλετε ερωτήματα στους ομιλητές και στις ομιλήτριες χρησιμοποιήστε αυτή την ηλεκτρονική φόρμα υποβολής: https://forms.gle/R4MiuFCMizWDk4519 .

Σας ενημερώνουμε ότι στην ιστοσελίδα, που δημιουργήθηκε αποκλειστικά για τη διημερίδα (https://digitalineducation.wixsite.com/digital), έχουν ήδη αναρτηθεί, μεταξύ άλλων, το Πρόγραμμα, οι περιλήψεις όλων των ομιλιών, εισηγήσεων και εργαστηρίων καθώς και όλοι οι χρήσιμοι ηλεκτρονικοί σύνδεσμοι.

Η συμμετοχή στην επιμορφωτική διημερίδα είναι προαιρετική.

Η Οργανωτική Επιτροπή

Δείτε το Πρόγραμμα ΕΔΩ

Δείτε επίσης

Λειτουργία σχολείων και ΚΕΔΑΣΥ μετά το Πάσχα: Οδηγίες από το Υπουργείο Παιδείας 

Κεραμέως: Προχωράμε σε διορισμούς-Πότε ανοίγει η πλατφόρμα για το voucher των 200 ευρώ 

Οδηγίες εφαρμογής Τράπεζας Θεμάτων: Καθορισμός διαδικασιών εξετάσεων Α και Β Λυκείου

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση