Τετάρτη, 22 Σεπτεμβρίου 2021

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Ψυχολόγοι με συνάφεια: Από τεχνικό σφάλμα βρέθηκαν στον Επικουρικό Πίνακα

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Ψυχολόγοι με συνάφεια: Λόγω σφάλματος γραμμογράφησης ΟΠΣΥΔ βρέθηκαν στον Επικουρικό Πίνακα του ΑΣΕΠ στην Προκήρυξη 2ΕΑ/2019, αν και με συνάφεια στη Σχολική Ψυχολογία.

Ψυχολόγοι με συνάφεια

Το especial.gr ενημερώθηκε από αναπληρωτές Ψυχολόγους (ΠΕ23) πως υπάρχει ένα ακόμη θέμα με τους Προσωρινούς Πίνακες της Προκήρυξης 2ΕΑ/2019 του ΑΣΕΠ.

Συγκεκριμένα

Κάποιοι υποψήφιοι Ψυχολόγοι (ΠΕ23) βρέθηκαν στον Επικουρικό Πίνακα της Προκήρυξης 2EA/2019, παρόλο που διαθέτουν Μεταπτυχιακό συναφές με την Σχολική Ψυχολογία.
Μάλιστα με βάση αυτό το συναφές Μεταπτυχιακό είχαν καταταχθεί στον Κύριο Πίνακα των Περιφερειακών Διευθύνσεων Εκπαίδευσης (ΠΔΕ) κατά τα παρελθόντα έτη.
Ορθά περασμένα τα στοιχεία
Τα εν λόγω  Μεταπτυχιακά  ήταν περασμένα ήδη ως συναφή με τη Σχολική Ψυχολογία στον Οpsyd,  όταν οι υποψήφιοι κατέθεσαν τα χαρτιά τους για την Προκήρυξη 2ΕΑ/2019.
Και από την πλευρά τους δήλωσαν ορθά και στην αίτηση του ΑΣΕΠ και στην πρώτη στήλη των δικαιολογητικών της ΠΔΕ ότι διαθέτουν Μεταπτυχιακό συναφές με την Σχολική Ψυχολογία που  τους εντάσσει στον Κύριο Πίνακα.
Επικοινωνία με Αυτοτελές Τμήμα ΕΕΠ και ΕΒΠ
Προσπαθώντας, οι υποψήφιοι, να διερευνήσουν την υπόθεση για να έχουν μια εικόνα με το πως θα διαμορφώσουν την ένστασή τους προς το ΑΣΕΠ, μιας και δεν φαινόταν κανένα λάθος από την πλευρά τους,  ήρθαν σε επικοινωνία με το Αυτοτελές Τμήμα ΕΕΠ και ΕΒΠ του Υπουργείου Παιδείας.
Σφάλμα στη γραμμογράφηση
Από εκεί ενημερώθηκαν πως το Μεταπτυχιακό τους είναι όντως ορθά περασμένο, ως συναφές, στον οpsyd  και λόγω τεχνικού σφάλματος/ παράλειψης, από το Πληροφοριακό σύστημα του opsyd κατά την γραμμογράφηση, δεν διασταυρώθηκε η πληροφορία της συνάφειας με την ηλεκτρονική αίτηση στον ΑΣΕΠ.
Πρόθεση να ενημερωθεί το ΑΣΕΠ
Μάλιστα όπως μας πληροφόρησαν οι ενδιαφερόμενοι, από το Αυτοτελές Τμήμα ΕΕΠ και ΕΒΠ τους είπαν στο  ότι θα στείλουν ενημέρωση στον ΑΣΕΠ για ονόματα στα οποία διαπιστώθηκαν σφάλματα.
Για όσους έχουν παρόμοιο πρόβλημα
Μετά όλα αυτά, όσοι/ες υποψήφιοι Ψυχολόγοι (ΠΕ23) αντιμετωπίζουν παρόμοιο πρόβλημα καλό θα ήταν να επικοινωνήσουν με το Αυτοτελές Τμήμα ΕΕΠ και ΕΒΠ για να το αναφέρουν.

 ____________________

Δείτε

Ανακοινοποίηση: Προσωρινοί Πίνακες ΕΕΠ – Προκήρυξη 2ΕΑ/2019
Στατιστικά απορριφθέντων ΕΕΠ: Πίνακας Προκήρυξης 2ΕΑ/2019
Σχέδιο κατανομής 4500 θέσεων στην Ειδική Αγωγή: Με επίσημα στοιχεία του ΥΠΑΙΘ
Προσωρινοί Πίνακες ΕΒΠ Προκήρυξης 1ΕΑ/2019 ΑΣΕΠ
Στατιστικά απορριφθέντων ΕΒΠ: Πίνακας απορριπτέων Προκήρυξης 1ΕΑ/2019

  ________________________

Πριν φύγετε

Ψήφισμα διορισμών: Ισόποση και άμεση κατανομή των 4.500 θέσεων | ΕΕΠ-ΕΒΠ
Αριθμοί μονίμων σε ΣΜΕΑΕ και ΚΕΣΥ: Εκπαιδευτικοί Α/θμιας-Β/θμιας-ΕΕΠ-ΕΒΠ
Διορισμοί και Μεταθέσεις: Κομβικό σημείο η πραγματοποίηση διορισμών το 2019
Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση