Σάββατο, 30 Σεπτεμβρίου 2023

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

“Ψυχοπαθολογία, Εγκληματικότητα & Criminal Profiling”: Ημερίδα – Τετάρτη 03/04/2019 – Θεσ/νίκη

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ημερίδα: “Ψυχοπαθολογία, Εγκληματικότητα & Criminal Profiling”

Ψυχοπαθολογία, Εγκληματικότητα & Criminal Profiling
από την Σχολή Ψυχολογίας του Mediterranean CollegeΤετάρτη 3 Απριλίου 2019, 10:00-17:30
CAPSIS HOTEL THESSALONIKIΗ Σχολή Ψυχολογίας του Mediterranean College Θεσσαλονίκης, διοργανώνει Ημερίδα με θέμα: «Ψυχοπαθολογία, Εγκληματικότητα & Criminal Profiling», την Τετάρτη 3 Απριλίου 2019, στο Capsis Hotel Thessaloniki (Μοναστηρίου 16, Θεσσαλονίκη) με τη συμμετοχή διακεκριμένων επιστημόνων, οι οποίοι θα αναφερθούν στην αποκλίνουσα συμπεριφορά, στα φαινόμενα της εγκληματικότητας & παραβατικότητας, ενηλίκων και ανηλίκων, με στόχο την προσέγγιση των παραπάνω φαινομένων και την περιγραφή κοινωνικών και ατομικών παραγόντων που επηρεάζουν ή και καθορίζουν την αυτή την αποκλίνουσα συμπεριφορά. Θα ακολουθήσει συζήτηση σχετικά με τους τρόπους παρέμβασης & αντιμετώπισης.

Η εκδήλωση έχει ελεύθερη είσοδο και προϋποθέτει τη δήλωση συμμετοχής ΕΔΩ https://www.medcollege.edu.gr/imerida-criminal-profiling ή καλώντας στο 2310287779.

Απευθύνεται:
• Σε φοιτητές & απόφοιτους προγραμμάτων Ψυχολογίας & Ψυχοθεραπείας του Κολλεγίου καθώς και άλλων Δημοσίων ή Ιδιωτικών εκπαιδευτικών ιδρυμάτων
• Σε επαγγελματίες Ψυχικής Υγείας (ψυχολόγους, κοινωνικούς λειτουργούς & συμβούλους ψυχικής υγείας)
• Σε φοιτητές και απόφοιτους Νομικής Σχολής
• Σε Νομικούς, Εγκληματολόγους
• Στο ευρύτερο κοινόΣτους συμμετέχοντες θα χορηγηθεί Βεβαίωση Παρακολούθησης.Ενημερωθείτε σήμερα για τα αναγνωρισμένα και πρόσφατα ανανεωμένα Bachelor’s και Master’s που προσφέρονται από την Σχολή Ψυχολογίας του Mediterranean College, σε συνεργασία με το TOP30 University of Derby.MEDITERRANEAN COLLEGE
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Εγνατία 2-4, 2310 287779
ΑΘΗΝΑ: Πατησίων 107 & Πελλήνης 8, 210 8899600
www.medcollege.edu.gr
Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Πρόεδρος του Ινστιτούτου Παιδαγωγικών Ερευνών Μελετών της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδας (Ι.Π.Ε.Μ. - Δ.Ο.Ε.). Διετέλεσε Προϊστάμενος του 2ου Γραφείου Εκπαίδευσης της Γ΄ Αθήνας, Διευθυντής Εκπαίδευσης Π.Ε. Γ΄ Αθήνας, Διευθυντής στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο του Αιγάλεω, Διευθυντής της Διεύθυνσης Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (Ε.Α.Ε.) του Υπουργείου Παιδείας και Σύμβουλος Α΄ Ειδικής Αγωγής στο Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής (Ι.Ε.Π.).

Γράψτε μία απάντηση