Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

ΣΑΤΕΑ-μονιμοποιήσεις: Παράσταση διαμαρτυρίας σε Διευθύνσεις Εκπαίδευσης

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

ΣΑΤΕΑ-μονιμοποιήσεις: Παράσταση διαμαρτυρίας σε κάθε Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, η οποία δεν έχει εκδώσει διαπιστωτικές πράξεις, στις 30.11 – Οι εκπαιδευτικοί με ΦΕΚ διορισμού στις 19.08.2020, των οποίων οι διαπιστωτικές πράξεις δεν έχουν εκδοθεί, μπορούν να προσφύγουν στα Διοικητικά Δικαστήρια έως και τις 19.12.2022.

ΣΑΤΕΑ-μονιμοποιήσεις

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Σύλλογος Αποφοίτων Τμημάτων Ειδικής Αγωγής (ΣΑΤΕΑ), αναφορικά με τη διεκδίκηση έκδοσης των διαπιστωτικών πράξεων διορισμών για τους εκπαιδευτικούς ΕΑΕ με ΦΕΚ τον Αύγουστο του 2020. Για το λόγο αυτό καλεί σε παράσταση διαμαρτυρίας σε κάθε Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, η οποία δεν έχει εκδώσει διαπιστωτικές πράξεις μονιμοποίησης.

Επισημαίνει δε, πως οι εκπαιδευτικοί με ΦΕΚ διορισμού στις 19.08.2020, των οποίων οι διαπιστωτικές πράξεις δεν έχουν εκδοθεί, μπορούν να προσφύγουν στα Διοικητικά Δικαστήρια έως και τις 19.12.2022.

Ακολουθεί η Ανακοίνωση του Συλλόγου

Ανακοίνωση ΣΑΤΕΑ

Συνέχεια του αγώνα για την ολοκλήρωση της μονιμοποίησης των διορισθέντων του Αυγούστου του 2020 στην ΕΑΕ

Ο Σύλλογος Αποφοίτων Τμημάτων Ειδικής Αγωγής ξεκινά σημαντική προσπάθεια διεκδίκησης του αυτονόητου: -της έκδοσης των διαπιστωτικών πράξεων διορισμών για τους εκπαιδευτικούς ΕΑΕ με ΦΕΚ τον Αύγουστο του 2020.

Ήδη ορισμένες Πρωτοβάθμιες σε περιοχές της Αττικής, Σάμου, Κρήτης και Θεσσαλίας έχουν προβεί στις αντίστοιχες, νόμιμες ενέργειες. Πρόκειται για μία διοικητική διαδικασία η οποία δε λαμβάνει χώρα κατά το δωκούν αλλά αντίθετα θα έπρεπε να είχε ολοκληρωθεί ήδη για όλους τους συναδέλφους.

Πρέπει να υπάρξει συστράτευση και ο καθένας να ασκήσει πίεση στον τοπικό σύλλογο, ώστε να οργανωθεί παράσταση διαμαρτυρίας σε ΚΑΘΕ Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας που δεν έχει εκδώσει τις διαπιστωτικές πράξεις.

Υ.Γ. Ας γνωρίζουν οι συνάδελφοι με ΦΕΚ διορισμού στις 19/08/2020 των οποίων οι διαπιστωτικές πράξεις δεν έχουν εκδοθεί, ότι μπορούν να προσφύγουν στα Διοικητικά Δικαστήρια έως και στις 19/12/2022.

Υ.Γ. (2) Η τροπολογία που κατατίθεται αντί να λειτουργήσει ως διευκολυντής ώστε να επιταχυνθούν οι διαδικασία, έρχεται να θολώσει το τοπίο για να δικαιολογήσει την κωλυσιεργία των Διευθύνσεων.

Με εκτίμηση,

ΔΣ ΣΑΤΕΑ

Δείτε επίσης

Μονιμοποίηση δόκιμων εκπαιδευτικών-ΕΕΠ/ΕΒΠ: Ανακοινώσεις ΥΠΑΙΘ την ερχόμενη εβδομάδα-Ποια τα δεδομένα 

Συνάντηση σωματείων με Κόπτση: Τι είπε για αξιολόγηση, μονιμοποίηση, Δ Φάση προσλήψεων, ωράριο Νηπιαγωγών 

Νόμος 4997-2022: Τα άρθρα για προσοντολόγιο-επιλογές Διευθυντών-νεοδιόριστους-Πανεπιστημιακά τμήματα 

Τροπολογία για δόκιμους εκπαιδευτικούς-ΕΕΠ/ΕΒΠ: Μπορούν να είναι υποψήφιοι Διευθυντές-Αξιολόγηση και μονιμοποίηση μετά 

Πλατφόρμα αξιολόγησης σχολικών μονάδων ΙΕΠ: ΦΕΚ-Καταχώριση στοιχείων και ρόλοι στην εφαρμογή 

Εισαγωγική επιμόρφωση εκπαιδευτικών-ΕΕΠ και ΕΒΠ: Διαδικασία-Αιτήσεις-Πρόγραμμα | Απόφαση 

ΟΚΑΝΑ-προκήρυξη 20 Ψυχολόγων: Αιτήσεις 22 Νοεμβρίου έως 11 Δεκεμβρίου 2022

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

2 Σχόλια

  1. Καλησπέρα σας.
    Πώς μπορούμε να καταθέσουμε προσφυγή;
    Υπάρχει δικηγορικό γραφείο που το έχει αναλάβει;
    Ευχαριστώ .

Γράψτε μία απάντηση