Παρασκευή, 14 Ιουνίου 2024

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Σχολεία ανά ΚΕΔΑΣΥ: Συμπλήρωση Πίνακα με τις σχολικές μονάδες αρμοδιότητας τους ζητά το Υπ. Παιδείας

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Σχολεία ανά ΚΕΔΑΣΥ: Συμπλήρωση Πίνακα με τις σχολικές μονάδες αρμοδιότητας κάθε Κέντρου Διεπιστημονικής Αξιολόγησης και Συμβουλευτικής Υποστήριξης (ΚΕΔΑΣΥ) ζητά το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού (ΥΠΑΙΘΑ).

Σχολεία ανά ΚΕΔΑΣΥ

Ηλεκτρονικό μήνυμα προς Κέντρα Διεπιστημονικής Αξιολόγησης και Συμβουλευτικής Υποστήριξης (ΚΕΔΑΣΥ) απέστειλε η Διεύθυνση Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (ΕΑΕ) του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού (ΥΠΑΙΘΑ), με το οποίο ζητείται η συμπλήρωση επισυναπτόμενου πίνακα σε μορφή excel με τις σχολικές μονάδες αρμοδιότητας κάθε Κέντρου Διεπιστημονικής Αξιολόγησης και Συμβουλευτικής Υποστήριξης (ΚΕΔΑΣΥ).

Τα ΚΕΔΑΣΥ καλούνται να επιστρέψουν συμπληρωμένο τον Πίνακα στη Δ/νση Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (ΕΑΕ) του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού (ΥΠΑΙΘΑ) μέχρι τη Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2023.

Ο επισυναπτόμενος Πίνακας σε μορφή excel περιέχει προς συμπλήρωση τα παρακάτω πεδία:

ΠΕΡΙΦ/ΚΗ Δ/ΝΣΗ ΕΚΠ/ΣΗΣ – ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΚΕΔΑΣΥ – ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΣΧ. ΜΟΝΑΔΑΣ (ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ) – ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΣΧ. ΜΟΝΑΔΑΣ (ΔΗΜΟΤΙΚΑ) – ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΣΧ. ΜΟΝΑΔΑΣ (ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ)

Αλλαγές στα ΚΕΔΑΣΥ

Να υπενθυμίσουμε πως, όπως έχουμε πει, το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού βρίσκεται σε διεργασίες αναφορικά με τα Κέντρα Διεπιστημονικής Αξιολόγησης και Συμβουλευτικής Υποστήριξης (ΚΕΔΑΣΥ) και πολύ πιθανά η συγκεκριμένη συλλογή στοιχείων να σχετίζεται μ αυτές. Ιδωμεν…

Τέλος, στις προθέσεις του ΥΠΑΙΘΑ είναι να λυθεί με διάταξη νόμου το ζήτημα των μόνιμων διορισμών και στα ΚΕΔΑΣΥ, όπου έως σήμερα ουδείς μόνιμος διορισμός εκπαιδευτικού ή ΕΕΠ έχει πραγματοποιηθεί.

______________________________

Ακολουθεί το ηλεκτρονικό μήνυμα προς ΚΕΔΑΣΥ

Θέμα: Σχολεία ανά ΚΕΔΑΣΥ

Παρακαλούνται τα ΚΕΔΑΣΥ που δραστηριοποιούνται σε σχολεία της ίδιας Δ/νσης Εκπαίδευσης να συμπληρώσουν τον επισυναπτόμενο πίνακα με τα σχολεία αρμοδιότητάς τους (δημόσια και ιδιωτικά) και να τον επιστρέψουν στη Δ/νση Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού μέχρι τη Δευτέρα 30/10/2023. Η αποστολή των αρχείων θα γίνει, ξεχωριστά από το κάθε ΚΕΔΑΣΥ, ηλεκτρονικά στο mail: deae@minedu.gov.gr

Ευχαριστούμε για τη συνεργασία.

Δείτε επίσης

Απαντήσεις για γραπτό ΑΣΕΠ-διορισμούς 2024-νέες οργανικές-προσλήψεις αναπληρωτών-τι δρομολογεί το Υπ. Παιδείας 

Πιερρακάκης για αναπληρωτές: “Συνεχίζουμε τους διορισμούς”-Πως θα καταγράφονται τα κενά 

Πιερρακάκης για αξιολόγηση εκπαιδευτικών: “Είναι γραμμένη σε πέτρα-Θα τηρηθούν κατά γράμμα όσα έχουν ψηφισθεί” 

Στοιχεία για την Παράλληλη Στήριξη στη Βουλή από το Υπ. Παιδείας-Τι εφαρμόζεται στην Ευρώπη

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση