Κυριακή, 3 Δεκεμβρίου 2023

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Σε αργία στέλεχος εκπαίδευσης από τη Ν. Κεραμέως: Κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος της κόρης του

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Σε αργία στέλεχος εκπαίδευσης από την Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως: Κατηγορείται για αποπλάνηση ανηλίκου καθώς για γενετήσια πράξη μεταξύ συγγενών και συγκεκριμένα σε βάρος της 12χρονης κόρης του.

Σε αργία στέλεχος εκπαίδευσης

Σε αργία από τα καθήκοντά του ετέθη με εντολή της Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων κας Νίκης Κεραμέως εν ενεργεία εκπαιδευτικός στέλεχος εκπαίδευσης σε γειτονικό της Καλαμάτας νομό, ο οποίος κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος της 12χρονης κόρης του.

Ο εκπαιδευτικός από εχθές το βράδυ παραμένει στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μεσσηνίας.

Η Υπουργός κοινοποίησε στο twitter σχετικά:

“Σχετικά με το περιστατικό της σύλληψης και άσκησης δίωξης κατά στελέχους εκπαίδευσης που κατηγορείται οτι διέπραξε γενετήσιες πράξεις με θύμα την ανήλικη κόρη του, κίνησα τη διαδικασία έκδοσης πράξης θέσης σε αργία από τα καθήκοντά του”.

Η υπόθεση πήρε δημοσιότητα, σύμφωνα με το tharrosnews.gr, από την  παρατηρητικότητα μιας γυναίκας εχθές 30 Δεκεμβρίου 2022 στην Καλαμάτα, η οποία αποκάλυψε τη θλιβερή ιστορία η οποία αφορά σε έναν εκπαιδευτικό 61 ετών, ο οποίος φέρεται να ασελγούσε σεξουαλικά στη 12χρονη κόρη του.

Η γυναίκα άμεσα ενημέρωσε την αστυνομία, η οποία συνέλαβε τον 61χρονο εν ενεργεία εκπαιδευτικό σε γειτονικό της Καλαμάτας νομό και από εχθές το βράδυ παραμένει στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μεσσηνίας.

Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν είναι αυτή της αποπλάνησης ανηλίκου καθώς της γενετήσιας πράξης μεταξύ συγγενών.

Δείτε επίσης

Αίτηση εισαγωγικής επιμόρφωσης: Αλλαγές στην πλατφόρμα 

Βαθμολογική προαγωγή δημοσίων υπαλλήλων-Τι ισχύει για τη βαθμολογική κατάταξη εκπαιδευτικών 

Υπολογισμός μισθοδοσίας 2023 εκπαιδευτικών και μελών ΕΕΠ-ΕΒΠ, μονίμων και αναπληρωτών 

ΟΛΜΕ: Τι είπε ο Γενικός Γραμματέας του ΥΠΑΙΘ Α. Κόπτσης για τις μονιμοποιήσεις και για νέες προσλήψεις το νέο έτος

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση