Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Σε ένα τέταρτο χαρίζεις δώρο υπέρτατο: Εθελοντική αιμοδοσία του ΟΠΑ το Δεκέμβριο

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Σε ένα τέταρτο χαρίζεις δώρο υπέρτατο: Η αιμοδοσία θα λάβει χώρα στο κεντρικό κτήριο του ΟΠΑ, το διήμερο 15 και 16 Δεκεμβρίου 2021.

Σε ένα τέταρτο χαρίζεις δώρο υπέρτατο
Ακολουθεί η ανακοίνωση του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών

“Το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΟΠΑ), ανταποκρινόμενο στις αυξημένες ανάγκες του Εθνικού Συστήματος Υγείας για διατήρηση των αποθεμάτων αίματος στη χώρα μας, διοργανώνει εθελοντική αιμοδοσία στις 15 και 16 Δεκεμβρίου 2021 (ημέρες Τετάρτη και Πέμπτη).

Τις κρίσιμες αυτές στιγμές, το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, στο πλαίσιο του προγράμματος Κοινωνικής Προσφοράς, ενώνει τις δυνάμεις του με το Νοσοκομείο Παίδων Αθηνών «Παναγιώτου & Αγλαΐας Κυριακού» και συνεχίζει να προσφέρει μέσω των εθελοντών αιμοδοτών της κοινότητάς του, το δώρο ζωής προς τους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.

Στο πλαίσιο αυτό, καλούμε όλα τα μέλη της Πανεπιστημιακής Κοινότητας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, να στηρίξουν την 58η δράση εθελοντικής αιμοδοσίας, ως πράξη ευθύνης, κοινωνικής συνείδησης και αλληλεγγύης.

Που θα λάβει χώρα

Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Αμφιθεάτρου Αντωνιάδου (κεντρικό κτήριο του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, πτέρυγα Αντωνιάδου, 1ος όροφος) από κινητή μονάδα αιμοληψίας του Νοσοκομείου κατά τις ώρες 11:00 έως 17:00.

Συμπλήρωση ερωτηματολογίου

Συστήνεται στους αιμοδότες να έχουν τυπώσει και να έχουν συμπληρώσει το «Ερωτηματολόγιο Εθελοντή Αιμοδότη» πριν την επίσκεψή τους στο σημείο αιμοδοσίας.

Βρείτε εδώ το εν λόγω ερωτηματολόγιο.

Ραντεβού

Για την καλύτερη και ασφαλέστερη εξυπηρέτηση των αιμοδοτών, οι αιμοληψίες θα προγραμματιστούν με ραντεβού, στο τηλέφωνο 210 8203216 και την κυρία Α. Αργυροπούλου”.

Βρείτε εδώ την ανακοίνωση του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών καθώς και περισσότερες πληροφορίες.

Δείτε επίσης
Εμβολιασμοί παιδιών: Μετά τις 20 Δεκεμβρίου στη χώρα μας το εμβόλιο για ηλικίες 5 έως 11 ετών
Πρωθυπουργός: Υποχρεωτικός εμβολιασμός στους άνω των 60-Πρόστιμο 100 ευρώ το μήνα-self-test για όλους
Δείτε ακόμη
ΕΛΣΤΑΤ: Παράταση στην ηλεκτρονική αυτοαπογραφή μέχρι τις 13 Δεκεμβρίου 2021
Εβδομήντα οικονομικές ενισχύσεις σε προπτυχιακούς φοιτητές του ΟΠΑ για το έτος αναφοράς 2020-2021
Προάσπιση εκπαίδευσης γυναικών στο Αφγανιστάν: Ομόφωνα δεκτή από την Ε.Ε η πρόταση της Ν. Κεραμέως
Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Tελειόφοιτος φοιτητής του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Με τη δημοσιογραφία ασχολείται από το πρώτο έτος του πανεπιστημίου, όταν δημιούργησε την ερασιτεχνική ιστοσελίδα grislands στο πλαίσιο προπτυχιακού μαθήματος, ενώ στη συνέχεια αρθρογραφούσε στην αθλητική ιστοσελίδα Sportscasters, που δημιουργήθηκε από συμφοιτητές για τον ίδιο σκοπό. Το καλοκαίρι του 2019 εργάσθηκε για τρεις μήνες στην δημοσιογραφική ιστοσελίδα The Press Project, στο πλαίσιο της πρακτικής του άσκησης.

Γράψτε μία απάντηση