Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

ΣΕΕΠΕΑ Αττικής-Στάση εργασίας: Συμμετοχή στις κινητοποιήσεις για τη δίκη της Χρυσής Αυγής

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

ΣΕΕΠΕΑ Αττικής-Στάση εργασίας: Συμμετοχή στις κινητοποιήσεις αναφορικά με την ολοκλήρωση της δίκης της Χρυσής Αυγής και την έκδοση της δικαστικής απόφασης.

ΣΕΕΠΕΑ Αττικής-Στάση εργασίας

Ο Σύλλογος Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (ΣΕΕΠΕΑ) Αττικής προβαίνει σε κήρυξη διευκολυντικής στάσης εργασίας την Τετάρτη 7 Οκτώβρη, από 08:00 έως 11:00, προκειμένου να μπορέσουν οι συνάδελφοι του ΕΕΠ-ΕΒΠ, να συμμετέχουν μαζικά στη συγκέντρωση στο Εφετείο, με αφορμή την ολοκλήρωση της δίκης της Χρυσής Αυγής και την έκδοση της δικαστικής απόφασης. 

Δείτε την Ανακοίνωση του ΣΕΕΠΕΑ Αττικής
Αθήνα, 5-10-2020
Αρ. Πρωτ: 747
Προς:
Τα μέλη του
ΣΕΕΠΕΑ Αττικής
ΘΕΜΑ: «ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΣΤΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ»
Αγαπητές/οι συνάδελφοι,
Με αφορμή την ολοκλήρωση της δίκης της Χρυσής Αυγής και την έκδοση της δικαστικής απόφασης για τη ναζιστική οργάνωση στις 7 Οκτώβρη 2020, στις 11:00 π.μ., το ΔΣ του ΣΕΕΠΕΑ Αττικής, ανταποκρινόμενο στο κάλεσμα της ΠΟΣΕΕΠΕΑ, αποφάσισε ομόφωνα:
· τη συμμετοχή στη Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας που γίνεται στις 7 του Οκτώβρη 2020 και ώρα 11.00 πμ στο Εφετείο της Αθήνας (Κυρίλλου Λουκάρεως 14),
· την κήρυξη διευκολυντικής στάσης εργασίας την Τετάρτη 7 Οκτώβρη, από 8:00 έως 11:00 πμ, για τους συναδέλφους που θέλουν να συμμετέχουν.
Ενημερώνουμε ότι η ΠΟΣΕΕΠΕΑ, ως δευτεροβάθμιο συνδικαλιστικό όργανο του κλάδου, έχει προκηρύξει (Αρ. Πρωτ.: 44/ 04-10-2020), για την ίδια μέρα Τετάρτη 7 Οκτώβρη, Στάση Εργασίας από τις 11:00πμ έως τη λήξη του ωραρίου(τις τρεις τελευταίες ώρες του πρωινού κύκλου – τρεις πρώτες του απογευματινού), ώστε να διευκολυνθούν οι συνάδελφοι στη συμμετοχή τους στο συλλαλητήριο της 7ης Οκτωβρίου έξω από το Εφετείο (11:00).
Καλούμε όλους τις/τους συναδέλφους του ΕΕΠ-ΕΒΠ, να συμμετέχουν μαζικά στη μεγάλη συγκέντρωση στο Εφετείο, προκειμένου να ενώσουμε τις φωνές μας με όλους τους δημοκρατικούς πολίτες και να ζητήσουμε την παραδειγματική τιμωρία των ενόχων.
ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ
Ε. ΤΡΑΓΑΚΗ    Γ. ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ      Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Δείτε σχετικά

ΠΟΣΕΕΠΕΑ-Στάση εργασίας: Για τη Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας 7.10 για τη δίκη της Χρυσής Αυγής

Δείτε επίσης

Ενημερωμένο εγχειρίδιο αφαίρεσης περιοχών από αίτηση Αναπληρωτή | Ενημέρωση
Χρονοδιάγραμμα πρόσληψης Ψυχολόγων και Κ.Λ σε Γενικά σχολεία: Εγγραφο για δημιουργία ομάδων σχολείων
Οδηγός υλοποίησης Προγράμματος ΕΣΠΑ υποστήριξης σχολείων από Κοιν. Λειτουργούς και Ψυχολόγους
Τροποποίηση περιοχών ΟΠΣΥΔ-πληρωμή αναπληρωτών: Ενημέρωση αιρετών ΚΥΣΕΕΠ
Ενημερωτικό: Συνεδρίαση ΚΥΣΕΕΠ-Προσλήψεις Γ Φάσης-Ειδική Πρόσκληση αναπληρωτών-Ανακλήσεις διορισμού
Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση