Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου 2024

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

ΣΕΕΠΕΑ Αττικής για Πόπη Γεωργίου: Ενημέρωση για την απώλεια της Επίτιμης Προέδρου

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

ΣΕΕΠΕΑ Αττικής για Πόπη Γεωργίου: Ενημέρωση για για την απώλεια της Επίτιμης Προέδρου του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Αττικής.

ΣΕΕΠΕΑ Αττικής για Πόπη Γεωργίου

Σύλλογος Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Αττικής

Πανεπιστημίου 59 Ομόνοια 10564, 4ος όροφος, γρ.408- 409,  Αθήνα

www.seepeaa.grseepeaa@yahoo.gr

Ιδρυτικό μέλος της ΠΟΣΕΕΠΕΑ

Αθήνα,27-2-2020

 ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΙΜΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Αγαπητοί/ες συνάδελφοι,

Με μεγάλη λύπη σας ενημερώνουμε ότι έφυγε χθες από τη ζωή η εξαίρετη συνάδελφος και επί πολλά έτη πρόεδρος του Συλλόγου μας, Πόπη Γεωργίου.

Η Πόπη υπήρξε από τους πρωτεργάτες της Ειδικής Αγωγής στη χώρα μας, την οποία υπηρέτησε ακαταπόνητα, με πείσμα, αφοσίωση και αυτοθυσία. Ακόμη και όταν η υγεία της είχε κλονιστεί, βρισκόταν πάντα στις επάλξεις, επικεφαλής στους αγώνες του Ειδικού Εκπαιδευτικού και Βοηθητικού Προσωπικού, αλλά και όλης της Ειδικής Εκπαίδευσης.

Τα τελευταία χρόνια εξακολουθούσε να υπηρετεί τον κλάδο και να προσφέρει τις υπηρεσίες της, μέσα από τα διαδικτυακά «Νέα της Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης».

Για τη συνολική προσφορά της στο Σύλλογο, του οποίου υπήρξε συνιδρύτρια,  της είχε απονεμηθεί ο τίτλος της επίτιμης Προέδρου του ΣΕΕΠΕΑ Αττικής.

Χθες στην Ετήσια Τακτική Συνέλευση του Συλλόγου, αναγνώστηκε το τελευταίο της μήνυμα προς όλους μας, το οποίο θα αποτελεί οδικό χάρτη και έμπνευση στην πορεία μας!

Το ΔΣ του Συλλόγου μας εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη του για την αδόκητη απώλεια της άξιας συναδέλφου, της ακαταπόνητης αγωνίστριας, της πρωτοπόρου στους αγώνες για τα δίκια του ΕΕΠ-ΕΒΠ και της Ειδικής Εκπαίδευσης!

Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει την Παρασκευή 28/02 στο κοιμητήριο Νέας Σμύρνης στις 15:30 μ.μ

Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην αγαπημένη της οικογένεια….

Για το Δ.Σ.

 Η Πρόεδρος                                       Η Γ. Γραμματέας

 Ευγενία Τραγάκη                         Μερόπη Κοπανάκη

Δείτε σχετικά

Καλό Ταξίδι αγωνίστρια Πόπη Γεωργίου !
Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση