Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

ΣΕΕΠΕΑΠ Πελοποννήσου: Πρόσκληση σε ΓΣ και Εκλογές την Πέμπτη 06 Ιουνίου 2019

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

ΣΕΕΠΕΑΠ Πελοποννήσου: Πρόσκληση σε ΓΣ και Εκλογές την Πέμπτη 06 Ιουνίου 2019 και ώρα  9:30 στο  Εθνικό Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Αρκαδίας, Βενιζέλου Ελευθέριου 39 Τρίπολη.

ΣΕΕΠΕΑΠ Πελοποννήσου: Πρόσκληση σε ΓΣ και Εκλογές την Πέμπτη 06 Ιουνίου 2019

ΣΥΛΛΟΓΟΣ

ΕΙΔΙΚΟΥ ΕΚΠ/ΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ                                                      Αρ. Πρωτ.:..9….

ΕΙΔ. ΑΓΩΓΗΣ (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α.)                                                                Τρίπολη, 21-5-2019

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛ/ΣΟΥ

πληρ. Πανουσάκη Χ., τηλ. 6945752103

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ  ΤΑΚΤΙΚΗ ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ & ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΕΕΠΕΑΠ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

Το Διοικητικό Συμβούλιο  σας γνωστοποίει  ότι η  Γενική Εκλογοαποπολογιστική Συνέλευση  καθώς και η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβούλιου, Ελεγκτικής Επιτροπής και  Αντιπρόσωπων στη Ομοσπονδία  (ΠΟΣΕΕΠΕΑ) , θα διεξαχθούν  στις  6/6/2019 ήμερα Πέμπτη  και ώρα  9:30 στο  Εθνικό Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Αρκαδίας  Βενιζέλου Ελευθέριου 39  Τρίπολη .

 Όλοι οι συνάδελφοι ΕΕΠ & ΕΒΠ δικαιούνται άδεια με αποδοχές για τη συγκεκριμένη μέρα  εφόσον παρουσιαστούν στη συνέλευση και  λάβουν  με την επίδειξη την αστυνομικής τους ταυτότητας  τη βεβαίωση του συλλόγου.

Οι συνάδελφοι ΕΕΠ & ΕΒΠ που επιθυμούν να λάβουν μέρος ως υποψήφιοι θα πρέπει να αποστείλουν την  υποψηφιότητα τους   (ονοματεπώνυμο, ειδικότητα, τηλέφωνο επικοινωνίας )  στο email  του συλλόγου  seepeapp@gmail.com  και δηλώνοντας αν επιθυμούν  υποψηφιότητα για το Δ.Σ ή Ελεγκτική Επιτροπή ή Αντιπρόσωπος ΠΟΣΕΕΠΕΑ  έως και την Τρίτη  4 Ιουνίου 2019 .

Επίσης  οι υποψήφιοι καθώς και όλα τα μέλη  του συλλόγου θα πρέπει να έχουν τακτοποιήσει τις  οικονομικές τους εκκρεμότητες, το  ποσό της  ετήσιας συνδρομής είναι  15 €  και  εγγραφής  5€ για τα νέα μέλη. Η πληρωμή μπορεί να γίνει είτε με κατάθεση στο  τραπεζικό λογαριασμό του Συλλόγου στην Εθνική τράπεζα με αριθμό 478/005906-49  και με αποστολή   το καταθετηριο  στο  email  του συλλόγου είτε με την παρουσίας στη Γενική Συνέλευση  πριν αρχίσει η ψηφοφορία.

Το πρόγραμμα καθώς και τα θέματα Ημερησίας Διάταξης  είναι ως  έξης:

9:30π.μ. Εγγραφές  & οικονομική τακτοποίηση

10:30 π.μ. Έναρξη Γενικής Συνέλευσης  :

  • Απολογισμός δράσης του Δ.Σ
  • Οικονομικός Απολογισμός Δ.Σ
  • Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής για την διεξαγωγή των εκλογών
  • Απολογισμός & Ενημέρωση Αιρετών ΠΥΣΣΕΠ

12:00 π.μ. Έναρξη εκλογικής  Διαδικασίας

                                                                                                             Σας περιμένουμε όλους….

Με εκτίμηση  για το Δ.Σ

Η  Πρόεδρος                                                                                                            Η Γενική Γραμματέας Χ.Πανουσάκη                                                                                                             Α. Τζωρτζάτου

Δείτε επίσης:

Κάλεσμα στη Γενική Συνέλευση και Εκλογές του ΣΕΕΠΕΑ ΣΤΕΛΛΑ στη Λαμία

ΣΕΕΠΕΑ Δυτικής Ελλάδας: Εκλογές και Γ.Σ την Τετάρτη 5 Ιουνίου 2019

Εκλογές ΣΕΕΠΕΑ Κρήτης: Ποιοι εκλέχτηκαν

Αποτελέσματα Εκλογών ΣΕΕΠΕΑ Αττικής

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση