“Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Σεισμός: Αφίσες και video στηv Ελληνική Νοηματική Γλώσσα από τον ΟΑΣΠ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Σεισμός: Ενημερωτικές αφίσες και video για την αντισεισμική προστασία και στηv Ελληνική Νοηματική Γλώσσα από τον Οργανισμό Αντισεισμικού Σχεδιασμού και Προστασίας (ΟΑΣΠ).

Σεισμός: Αφίσες και video στηv Ελληνική Νοηματική Γλώσσα από τον ΟΑΣΠ

Σεισμικός Κίνδυνος – Ενημερωνόμαστε και προστατευόμαστε

Ο Οργανισμός Αντισεισμικού Σχεδιασμού και Προστασίας (ΟΑΣΠ) κοινοποίησε ενημερωτικό video για την αντισεισμική προστασία και στην Ελληνική Νοηματική Γλώσσα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από τον Νομικό κο Βαγγέλη Αυγουλά, ο υποτιτλισμός και η μετάφραση ενημερωτικών τηλεοπτικών σποτ του ΟΑΣΠ,

σε συνεννόηση με τον Οργανισμό στην Ελληνική νοηματική γλώσσα, έγινε από φίλους και εθελοντές του κοινωνικοπολιτικού blog “Με Άλλα Μάτια”, αφιλοκερδώς.

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Ετσι, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, Κωφοί και Βαρήκοοι συμπολίτες μας μπορούν να λάβουν αποτελεσματικότερη ενημέρωση και συμβουλές για τους τρόπους προφύλαξης από το σεισμό.

Στόχος του ΟΑΣΠ

Γενικότερος στόχος του Οργανισμού Αντισεισμικού Σχεδιασμού και Προστασίας (ΟΑΣΠ) είναι η ενημέρωση του πληθυσμού για τα μέτρα προστασίας πριν, κατά τη διάρκεια και μετά από έναν σεισμό.

Για τον σκοπό αυτό, έχει δημιουργήσει ενημερωτικά φυλλάδια – αφίσες, ενημερωτικά σποτ (μηνύματα) και εγχειρίδια προστασίας που υπάρχουν αναρτημένα στο διαδικτυακό του τόπο (http://www.oasp.gr).

Ακολουθεί το ενημερωτικό video για την αντισεισμική προστασία και στηv Ελληνική Νοηματική Γλώσσα από τον ΟΑΣΠ

Δείτε ακόμη:

Κτήριο Ειδικού Καλαμάτας: Eνταξη στο πρόγραμμα «Φιλόδημος»

Συμπερίληψη και κοινωνική ενσωμάτωση παιδιών με ειδικές ανάγκες, με τη ματιά του Τάσου Βακφάρη

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Πρόεδρος του Ινστιτούτου Παιδαγωγικών Ερευνών Μελετών της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδας (Ι.Π.Ε.Μ. - Δ.Ο.Ε.). Διετέλεσε Προϊστάμενος του 2ου Γραφείου Εκπαίδευσης της Γ΄ Αθήνας, Διευθυντής Εκπαίδευσης Π.Ε. Γ΄ Αθήνας, Διευθυντής στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο του Αιγάλεω, Διευθυντής της Διεύθυνσης Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (Ε.Α.Ε.) του Υπουργείου Παιδείας και Σύμβουλος Α΄ Ειδικής Αγωγής στο Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής (Ι.Ε.Π.).

Γράψτε μία απάντηση