Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2024

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Σεμινάριο ΠΕΚΕΣ Στερεάς Ελλάδας: “Πολλαπλή Νοημοσύνη, Μαθησιακή Λειτουργία-Ολιστική Προσέγγιση”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Σεμινάριο ΠΕΚΕΣ Στερεάς Ελλάδας: “Πολλαπλή Νοημοσύνη, Μαθησιακή Λειτουργία – Ολιστική Προσέγγιση” – Παρασκευή 17 και το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2023 – Στους εκπαιδευτικούς που θα συμμετάσχουν θα χορηγηθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

Σεμινάριο ΠΕΚΕΣ Στερεάς Ελλάδας

Διήμερο επιμορφωτικό σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 17 και το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2023 στο Αμφιθέατρο της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος στη Λαμία, με θέμα: «Πολλαπλή Νοημοσύνη, Μαθησιακή Λειτουργία – Ολιστική Προσέγγιση», σε διοργάνωση  του Περιφερειακού Κέντρου Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού (ΠΕ.Κ.Ε.Σ.) Στερεάς Ελλάδας σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φθιώτιδας, υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του ΠΕΚΕΣ Στερεάς Ελλάδας

Το Περιφερειακό Κέντρο Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού (ΠΕ.Κ.Ε.Σ.) Στερεάς Ελλάδας σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φθιώτιδας και υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος και στο πλαίσιο της διαρκούς επιστημονικής και παιδαγωγικής υποστήριξης όλων των εκπαιδευτικών, διοργανώνει διήμερο επιμορφωτικό σεμινάριο, με θέμα:

«Πολλαπλή Νοημοσύνη, Μαθησιακή Λειτουργία – Ολιστική Προσέγγιση»

Το διήμερο επιμορφωτικό σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 17 και το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2023, με εισηγητές τον Δρ. Γεώργιο Φλουρή, Ομότιμο Καθηγητή   του   Εθνικού   και    Καποδιστριακού    Πανεπιστημίου    Αθηνών    και    τον Δρ. Γεώργιο Τσιναρέλη, επισκέπτη Καθηγητή, σύμφωνα με το συνημμένο πρόγραμμα.

Το διήμερο επιμορφωτικό σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης στο Αμφιθέατρο της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος (Μεγάλου Αλεξάνδρου και Αγράφων, Νέα Άμπλιανη Λαμίας) με ταυτόχρονη διαδικτυακή μετάδοση μέσω webex και μέσω του Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου.

Στους εκπαιδευτικούς που θα συμμετάσχουν και θα υποβάλουν τη φόρμα επιβεβαίωσης παρουσίας και τη διάρκεια υλοποίησης των επιμορφωτικών συναντήσεων θα χορηγηθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

Όλο το υλικό, οι ενημερώσεις και οι βεβαιώσεις του σεμιναρίου θα είναι διαθέσιμα:

Παρακαλούνται οι Διευθυντές/ριες και οι Προϊστάμενοι/ες των σχολικών μονάδων να ενημερώσουν όλους τους εκπαιδευτικούς των σχολείων τους.

Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος: https://forms.gle/mpPj7hr4pX64y7jH7

Δείτε το Πρόγραμμα εδώ

 Δείτε επίσης

Πρόγραμμα εισαγωγικής επιμόρφωσης: Θεματικά πεδία και διδακτικά αντικείμενα-Από 20.02 έως 12.05.2023 

Δωρεάν νομική βοήθεια για ΑμεΑ χωρίς εισοδηματικά κριτήρια: Σχέδιο νόμου για άτομα με αναπηρία 

Εκδοση γνωματεύσεων από ΚΕΔΑΣΥ: Τι απάντησε το ΥΠΑΙΘ στη Βουλή σε Ερώτηση για καθυστερήσεις και στελέχωση

Διαβούλευση νομοσχεδίου σχολικής βίας: “Ζούμε Αρμονικά ΜΑΖΙ, Σπάμε τη Σιωπή!”-Εως Δευτέρα 20.02.2023

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση