Σάββατο, 8 Φεβρουαρίου 2025

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

ΣΕΒΕΠΕΑ Θεσσαλίας-ατομική αξιολόγηση: Κήρυξη 3ωρης διευκολυντικής στάσης εργασίας την Τετάρτη 15-02-2022

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

ΣΕΒΕΠΕΑ Θεσσαλίας-ατομική αξιολόγηση: Κήρυξη 3ωρης διευκολυντικής στάσης εργασίας την Τετάρτη 15-02-2022-Συμμετοχή σε παραστάσεις διαμαρτυρίας από κοινού με τα πρωτοβάθμια σωματεία των εκπαιδευτικών (ΣΕΠΕ & ΕΛΜΕ).

ΣΕΒΕΠΕΑ Θεσσαλίας-ατομική αξιολόγηση

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΙΔΙΚΟΥ ΒΟΗΘΗΤΙΚΟΥ και ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ (Σ.Ε.Β.Ε.Π.Ε.Α) ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ 2Α – ΛΑΡΙΣΑ – e-mail: sevepeath@gmail.com

Λάρισα: 09-02-2023

Αρ. Πρωτ.:48

Προς – Τα μέλη του Συλλόγου Κοιν: Δ/νσεις Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης Θεσσαλίας – ΠΟΣΕΕΠΕΑ -Περιφερειακοί σύλλογοι – ΜΜΕ

ΘΕΜΑ: «Ανακοίνωση του Δ.Σ. του ΣΕΒΕΠΕΑ Θεσσαλίας για την κήρυξη 3ωρης διευκολυντικής στάσης εργασίας την Τετάρτη 15-02-2022»

Συναδέλφισσα – Συνάδελφε,

Το Δ.Σ. του ΣΕΒΕΠΕΑ Θεσσαλίας ανταποκρινόμενο στο κάλεσμα του Δ.Σ. της ΠΟΣΕΕΠΕΑ (αρ. πρωτ.: 66/ 08-02-2023) κηρύσσει 3ωρη διευκολυντική στάση εργασίας για τα μέλη του την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου, από τις 8:00 έως τις 11:00. Υπενθυμίζουμε ότι η ΠΟΣΕΕΠΕΑ έχει προκηρύξει για την ίδια ημέρα 3ωρη στάση εργασίας από τις 11:00-14:00.

Διεκδικούμε και απαιτούμε την απόσυρση όλων των διαδικασιών που προβλέπονται από τον νόμο 4823/21 και καθώς και από την Υπουργική Απόφαση 9950/ΓΔ5 ΦΕΚ 388/27-1-2023 «Ρύθμιση ειδικότερων και λεπτομερειακών θεμάτων σχετικά με:

– Την ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ των εκπαιδευτικών και των μελών ΕΕΠ-ΕΒΠ της Π/θμιας και Δ/θμιας εκπαίδευσης

– τη διαδικασία διενέργειάς της και

– τα εξωδιδακτικά καθήκοντα σχετικά με την ατομική αξιολόγηση (συναντήσεις με Συμβούλους Εκπαίδευσης, ενημέρωση ατομικού φακέλου, κατάθεση έκθεσης αυτοαξιολόγησης κ.τ.λ.).

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ και ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ

– Άμεση μονιμοποίηση των νεοδιόριστων. Υπηρέτηση για ένα έτος της οργανικής τους.

– Να δικαιωθούν οι συνάδελφοι- απορριπτέοι ΕΒΠ από τον πίνακα της 1ΕΑ/2022.

– Σύσταση νέων οργανικών θέσεων ΕΕΠ-ΕΒΠ σε ΣΜΕΑΕ, ΕΔΥ και ΚΕΔΑΣΥ

– Προσλήψεις μόνιμου προσωπικού σε όλες τις εκπαιδευτικές δομές. Καλούμε τα μέλη μας να συμμετέχουν μαζικά στην τρίωρη στάση εργασίας της 15ης Φεβρουαρίου και στις κατά τόπους συγκεντρώσεις και παραστάσεις διαμαρτυρίας από κοινού με τα πρωτοβάθμια σωματεία των εκπαιδευτικών (ΣΕΠΕ & ΕΛΜΕ).

ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΕΠΕ και ΕΛΜΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΟΧΗΣ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ!

Για το ΔΣ

Η Πρόεδρος                          Η Γεν. Γραμματέας

Καρμπά Χρυσούλα               Σιμεωνίδου Κική

Δείτε επίσης

ΠΟΣΕΕΠΕΑ-αξιολόγηση ΕΕΠ ΕΒΠ: Κάλεσμα σε Πανεκπαιδευτική Απεργία στις 15 Φεβρουαρίου 

Στάση εργασίας για την αξιολόγηση από τον ΣΕΕΠΕΑ Στερεάς Ελλάδας την Τετάρτη 15.02.2023 

ΣΕΕΠΕΑ Κεντρικής Μακεδονίας-Στάσεις εργασίας: Κάλεσμα συμμετοχής στην Απεργία στις 15.02 για την αξιολόγηση 

ΣΕΕΠΕΑ Κρήτης-αξιολόγηση: Πανεκπαιδευτική απεργία 15 Φεβρουαρίου-Κήρυξη τρίωρης στάσης εργασίας 

ΔΟΕ-Κινητοποιήσεις για την αξιολόγηση: 24ωρη απεργία Τετάρτη 15.02-Απεργία/αποχή-Στάσεις εργασίας 

ΔΟΕ-Στάσεις εργασίας: Aπό 13.02 έως 28.02.2023: Δευτέρα 13.02 στις 14:00 κινητοποίηση στο Υπουργείο Παιδείας 

Οδηγίες για την αξιολόγηση εκπαιδευτικών και ΕΕΠ-ΕΒΠ από το Υπουργείο Παιδείας

Share.

About Author

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Leave A Reply