Σάββατο, 8 Αυγούστου 2020

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

ΣΕΒΕΠΕΑ Θεσσαλίας: Πρόσκληση κατάθεσης προτάσεων και απόψεων

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

ΣΕΒΕΠΕΑ Θεσσαλίας: Πρόσκληση κατάθεσης προτάσεων και απόψεων με προθεσμία αποστολής στο mail του συλλόγου (sebepeath@gmail.com) έως τις 16/01/2020.

ΣΕΒΕΠΕΑ Θεσσαλίας

Ο Σύλλογος Ειδικού Βοηθητικού και Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (ΣΕΒΕΠΕΑ Θεσσαλίας) καλεί τα μέλη του να μεταφέρουν όσο το δυνατόν ολοκληρωμένα και σωστά, τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στο χώρο δουλειάς τους, τους προβληματισμούς και τις απόψεις αλλά και τις προτάσεις τους.

Η συγκέντρωση των στοιχείων αυτών θα χρησιμοποιηθεί για τη συζήτηση στην Ολομέλεια των Προέδρων της ΠΟΣΕΕΠΕΑ στις 18 Ιανουαρίου 2020 στην Αθήνα.

Δείτε την Ανακοίνωση

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΙΔΙΚΟΥ ΒΟΗΘΗΤΙΚΟΥ και ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ(Σ.Ε.Β.Ε.Π.Ε.Α) ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ 2Α – ΛΑΡΙΣΑ

email: sevepeath@gmail.com

Λάρισα: 10/01/2020

Αρ. Πρωτ.: 34

 Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

 Αγαπητές συναδέλφισσες και συνάδελφοι!

Το ΔΣ του συλλόγου μας, εύχεται σε όλους τους συναδέλφους, Καλή Χρονιά γεμάτη υγεία, δημιουργικότητα, δύναμη και αισιοδοξία «για έναν κόσμο στο μπόι των ονείρων, στο μπόι των ανθρώπων»!!!

Μετά από ανακοίνωση της ομοσπονδίας μας για ολομέλεια των προέδρων στις 18 Γενάρη 2020 στην Αθήνα, θα θέλαμε να βοηθήσετε, ώστε να μεταφέρουμε εκεί όσο το δυνατόν ολοκληρωμένα και σωστά, τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε στο χώρο δουλειάς σας, τους προβληματισμούς και τις απόψεις αλλά και προτάσεις σας,

καθώς και για όλα αυτά που συμβαίνουν τους τελευταίους μήνες στο χώρο της ειδικής αγωγής (μόνιμοι διορισμοί με πολύ λιγότερες οργανικές θέσεις από αυτές που απαιτούνται, μη σύσταση οργανικών θέσεων σε ΚΕΣΥ και ΕΔΕΑΥ, κλπ).

Επιθυμούμε και ελπίζουμε να ανταποκριθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι συνάδελφοι, στέλνοντας τα στο mail του συλλόγου (sebepeath@gmail.com) έως τις 16/01/2020, ώστε να τα έχουμε εγκαίρως μέχρι την ολομέλεια.

         Για το Δ.Σ.

          Η Πρόεδρος                                                                        Η Γεν. Γραμματέας

          Τέλιου Μαρία                                                                       Μακαντάση Ελένη

Δείτε

Τριετής αποκλεισμός όσων διορίζονται και δεν αναλαμβάνουν υπηρεσία ή παραιτούνται | Ρύθμιση στη Βουλή
Σχέδιο νόμου ΑΔΙΠ-ΕΛΚΕ-Κυρώσεις διορισμών-Εορτή Τριών Ιεραρχών | Στη Βουλή
Διάταξη πτυχίων Κολλεγίων: Δεκτά θα γίνονται από το ΑΣΕΠ για διορισμό εκπαιδευτικών
Εορτή Τριών Ιεραρχών: Παύει να είναι αργία με διάταξη στη Βουλή
Εκπαιδευτικές εκδρομές: Καταργείται το έως τώρα καθεστώς έγκρισης
Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση