Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2024

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Σχετικά με το ρόλο του αιρετού εκπροσώπου στα Υπηρεσ. Συμβούλια με αφορμή επιστολή διαμαρτυρίας για άδειες άσκησης ιδιωτ. έργου

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Σχετικά με το ρόλο του αιρετού εκπροσώπου στα Υπηρεσιακά Συμβούλια με αφορμή επιστολή διαμαρτυρίας για άδειες άσκησης ιδιωτικού έργου – Της Σοφίας Λαμπροπούλου, Αναπληρωματικού Αιρετού μέλους του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (ΚΥΣΕΕΠ).

Σχετικά με το ρόλο του αιρετού εκπροσώπου στα Υπηρεσιακά Συμβούλια

Το Αναπληρωματικό Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (ΚΥΣΕΕΠ), Σοφία Λαμπροπούλου, κλάδου ΠΕ21 Λογοθεραπευτών, κοινοποίησε την παρακάτω επιστολή, η οποία έχει να κάνει με την υπενθύμιση του ρόλου του αιρετού εκπροσώπου στα Υπηρεσιακά Συμβούλια, όπως αναφέρει, σε σχέση με την επιστολή διαμαρτυρίας που κοινοποίησαν μέλη Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ), τα οποία εργάζονται στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, αναφορικά με τη διαδικασία χορήγησης αδειών άσκησης ιδιωτικού έργου από το οικείο Περιφερειακό Υπηρεσιακό Συμβούλιο Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΠΥΣΕΕΠ) Πελοποννήσου.

Ακολουθεί η επιστολή του Αναπληρωματικού Αιρετού μέλους του ΚΥΣΕΕΠ Σ. Λαμπροπούλου

Με αφορμή τη Ανώνυμη μεν επιστολή διαμαρτυρίας συναδέλφων ΕΕΠ Πελοποννήσου , τεκμηριωμένης δε με βάση την ύπαρξη πρακτικών του υπηρεσιακού συμβούλιου ΠΥΣΕΕΠ Πελοποννήσου και την ονομαστική αναφορά της θέσης των δύο αιρετών εκπροσώπων ΕΕΠ στο θέμα χορήγησης αδειών ιδιωτικού έργου, ως μέλος του συλλόγου ΣΕΕΠΕΑ Πελοποννήσου αλλά και ως αναπληρωματικό μέλος του ΚΥΣΕΕΠ, θα ήθελα να υπενθυμίσω τον ρόλο του αιρετού εκπροσώπου στα υπηρεσιακά μας συμβούλια.

Αιρετός αυτός που εκλέγεται μέσα από νόμιμες διαδικασίες να υπηρετήσει απαρέγκλιτα τα αιτήματα και τις ανάγκες των συναδέλφων του από τους οποίους έχει εκλεγεί. Είναι αυτός που εφαρμόζει Διαφάνεια, Αξιοκρατία και Δικαιοσύνη. Είναι αυτός που δεν υπηρετεί σκοπιμότητες, πελατειακά και ρουσφετολογικά δίκτυα σχέσεων ή προσωπικές μεροληψίες. Με βάση τα παραπάνω, θα ήθελα να απευθυνθώ στο σύλλογο και συγκεκριμένα στα μέλη του προεδρείου, τα οποία έχουν εκλεγεί μέσα από νόμιμες εκλογικές διαδικασίες από το ΕΕΠ ΚΑΙ ΕΒΠ Πελοποννήσου , να ενεργήσει για να διαλευκανθεί το περιεχόμενο της επιστολής διαμαρτυρίας προκειμένου να ξεκαθαριστεί η κατάσταση και να δοθούν οι απαραίτητες εξηγήσεις πάνω σε ένα θέμα που αφορά όχι μόνο τους συναδέλφους που υπέγραψαν την διαμαρτυρία αλλά και όλο το ΕΕΠ Πελοποννήσου.

Με εκτίμηση

Λαμπροπούλου Σοφία ΠΕ21

Αναπληρωματικό αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (ΚΥΣΕΕΠ).

Δείτε σχετικά

Επιστολή διαμαρτυρίας μελών ΕΕΠ Περιφ. Πελοποννήσου για τη διαδικασία χορήγησης αδειών άσκησης ιδιωτικού έργου 

Δείτε επίσης

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση