Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Σχετικά με τους εκκαθαρισμένους πίνακες εκπαιδευτικών | Επισημάνσεις

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Σχετικά με τους εκκαθαρισμένους πίνακες εκπαιδευτικών: Επισημάνσεις από τον εκπαιδευτικό και διαχειριστή της εκπαιδευτικής ομάδας στο f.b “Εκπαιδευτικοί Βθμιας (ΓΕΝΙΚΗΣ & ΤΕΧΝΙΚΗΣ Εκπαίδευσης), Μάριο Μαγιολαδίτη.

Σχετικά με τους εκκαθαρισμένους πίνακες

Για τους “εκκαθαρισμένους” πίνακες εκπαιδευτικών ενημερώνει ο εκπαιδευτικός και διαχειριστής της εκπαιδευτικής ομάδας στο f.b “Εκπαιδευτικοί Βθμιας (ΓΕΝΙΚΗΣ & ΤΕΧΝΙΚΗΣ Εκπαίδευσης), Μάριος Μαγιολαδίτης, επισημαίνοντας ότι πρόκειται για ανεπίσημους Πίνακες, παραθέτοντας τα είδη των “εκκαθαρισμένων” πινάκων, αλλά και άλλες λεπτομέρειες.

Εδώ πρέπει να σημειώσουμε πως αναφορικά με τους Εκκαθαρισμένους Πίνακες, αυτοί δημιουργούνται από εκπαιδευτικούς με σκοπό τη διευκόλυνση των υποψηφίων και προφανώς πρόκειται για ανεπίσημους Πίνακες.

Ακολουθεί η ενημέρωση του εκπαιδευτικού

Όσοι κοιτάτε “εκκαθαρισμένους” πίνακες προσέξτε τα εξής:

1) Οι εκκαθαρισμένοι είναι ΑΝΕΠΙΣΗΜΟΙ πίνακες

2) Στις 1ΓΕ και 2ΓΕ εκκρεμούν οι τελικοί πίνακες στους οποίους θα προστεθούν όσοι πήραν αναγνώριση από ΔΟΑΤΑΠ και δεν την είχαν καταθέσει.

3) Κυκλοφορούν 2 είδη εκκαθαρισμένων:

α) Αυτοί που αφαιρούν ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ και εκεί βλέπεις περίπου τη σειρά διορισμού σου και

β) Αυτοί που αφαιρούν όσοι έχουν προσλάβει σε θέση αναπληρωτή και εκεί βλέπεις περίπου σε μια φάση θα είσαι αναπληρωτής.

4) Ειδικά για τους εκκαθαρισμένους αναπληρωτών μην ξεχνάμε και τις περιπτώσεις όσων εργάζονται με ΜΕΙΩΜΕΝΟ ωράριο και διατηρούν ακόμα το δικαίωμα πρόσληψης σε ΠΛΗΡΕΣ ωράριο στην ίδια περιοχή.

Δείτε επίσης

Πιστοποιητικά Γλωσσομάθειας: Τι αλλάζει με το άρθρο 115 του νόμου 5079/2023  

Δείτε ακόμη

Οδηγός εκπαιδευτικού 2023-24: Ολα όσα αφορούν στους μόνιμους, νεοδιόριστους και αναπληρωτές 

Οδηγός ΕΕΠ-ΕΒΠ 2023-24: Ιστορική διαδρομή-προσλήψεις-διορισμοί-καθηκοντολόγια-νομοθεσία 

Αδεια άνευ αποδοχών σε εκπαιδευτικούς: Το ισχύον νομοθετικό πλαίσιο | Εγγραφο 

Συνταξιοδοτικός οδηγός 2024 για εκπαιδευτικούς: Πίνακες-Υπολογισμός σύνταξης-Πλασματικά χρόνια

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση