Παρασκευή, 19 Ιουλίου 2024

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Συγκροτήθηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΟΕ: Πρόεδρος ο Σπύρος Μαρίνης της ΑΣΕ, Γραμματέας ο Θανάσης Κικινής της ΔΑΚΕ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Συγκροτήθηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΟΕ: Πρόεδρος ο Σπύρος Μαρίνης της ΑΣΕ, Γραμματέας ο Θανάσης Κικινής της ΔΑΚΕ – Η σύνθεση του Δ.Σ.

Συγκροτήθηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΟΕ

Με Πρόεδρο τον Σπύρο Μαρίνη, εκλεγέντα με την Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών (ΑΣΕ) – Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο (ΠΑΜΕ) και Γενικό Γραμματέα τον Θανάση Κικινή, εκλεγέντα με τη Δημοκρατική Ανεξάρτητη Κίνηση Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (ΔΑΚΕ ΠΕ) συγκροτήθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδας (ΔΟΕ) που προέκυψε από τις αρχαιρεσίες  της 29ης Ιουνίου 2024, σήμερα Δευτέρα 8 Ιουλίου 2024.

Συγκεκριμένα η σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδας (ΔΟΕ) είναι η παρακάτω:

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΟΕ

Πρόεδρος: Μαρίνης Σπύρος

Γραμματέας: Κικινής Θανάσης

Αντιπρόεδρος: Πετράκης Σταύρος

Ειδικός Γραμματέας: Βενετοπούλου Γιώτα

Οργανωτικός Γραμματέας: Ζορμπάς Αχιλλέας

Ταμίας: Τρούλης Γιώργος

Υπεύθυνος Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων: Βουρδουμπάς Νίκος

Υπεύθυνος Βιβλιοθήκης και Υλικού: Ρούπας Γιάννης

Υπεύθυνος Εκδόσεων: Γκούμας Θανάσης

Μέλος: Καραγκάνης Τάσος

Μέλος: Πατέλη Βιολέτα

Ποιοι εκλέγονται από τις εκλογές της 29ης Ιουνίου 2024

Υπενθυμίζουμε ότι διεξήχθησαν το Σάββατο 29 Ιουνίου 2024 οι Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου (Δ.Σ.) της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδας (Δ.Ο.Ε.), της Ελεγκτικής Επιτροπής και των Αντιπροσώπων στην Ανώτατη Διοίκηση Ενώσεων Δημοσίων Υπαλλήλων (Α.Δ.Ε.Δ.Υ.) κατά τη διάρκεια της 93ης Γενικής Συνέλευσης της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδας (Δ.Ο.Ε.).

Πρώτη αναδείχθηκε η Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών (Α.Σ.Ε.) – Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο (Π.Α.ΜΕ) με 131 ψήφους, η οποία καταλαμβάνει 3 έδρες στο Διοικητικό Συμβούλιο (Δ.Σ.) της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδας (Δ.Ο.Ε.), για πρώτη φορά στην ιστορία της Δ.Ο.Ε.

Δεύτερη αναδείχθηκε η  Δημοκρατική Ανεξάρτητη Κίνηση Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (Δ.Α.Κ.Ε. Π.Ε.) με 104 ψήφους, η οποία καταλαμβάνει 2 έδρες στο Διοικητικό Συμβούλιο (Δ.Σ.) της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδας (Δ.Ο.Ε.).

Δείτε αναλυτικά τη συνέχεια ΕΔΩ

Δείτε επίσης

Σχετικά με τους διορισμούς το 2024: “Με 2000+ λιγότερους διορισμούς θα υπήρχαν λιγότεροι δυσαρεστημένοι” 

Διορισμοί-2024: Από τα τέλη του 2023 το σχέδιο Πιερρακάκη μετατροπής θέσεων αναπληρωτών σε μόνιμες 

Ανακοίνωση μόνιμων διορισμών 2024: 10.000 σε όλες τις ειδικότητες, σε όλες τις βαθμίδες 

Επιστροφή εισφορών υπέρ ΤΠΔΥ που παρακρατήθηκαν πέραν της 25.11.2022 – Εγγραφο με Υποδείγματα

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση