Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Σύγκρουση τρένων-Τέμπη: “Πάρε με όταν φτάσεις”, “Στείλε όταν φτάσεις”-Τα συγκινητικά μηνύματα μαθητών

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Σύγκρουση τρένων-Τέμπη: “Πάρε με όταν φτάσεις”, “Στείλε όταν φτάσεις”, “Τέμπη” και “Οχι άλλα εγκλήματα” – Το συγκινητικό μήνυμα των μαθητών σ αυτούς που έχασαν τη ζωή τους στο τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα.

Σύγκρουση τρένων-Τέμπη

Με σχηματισμούς με τις τσάντες τους των φράσεων “Πάρε με όταν φτάσεις”, “Στείλε όταν φτάσεις”, “Τέμπη” και “Οχι άλλα εγκλήματα”, αποχαιρετούν με το δικό τους συγκινητικό τρόπο μαθητές από σχολεία της χώρας τους δεκάδες ανθρώπους, η πλειοψηφία των οποίων είναι νέα παιδιά, που έχασαν τη ζωή τους στο τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα με τη σύγκρουση δυο τρένων στα Τέμπη.

Συγκεκριμένα

2ο Γυμνάσιο Μεσολογγίου

Οι μαθητές του 2ου Γυμνασίου Μεσολογγίου σχημάτισαν με τις τσάντες τους τη φράση “Πάρε όταν φτάσεις”

1ο Γυμνάσιο Αγίων Αναργύρων

Οι μαθητές του 1ου Γυμνασίου Αγίων Αναργύρων σχημάτισαν με τις τσάντες τους τη φράση “Πάρε με όταν φτάσεις”

Γυμνάσιο Πύλου

Οι μαθητές του Γυμνασίου Πύλου σχημάτισαν με τις τσάντες τους τις φράσεις “Στείλε όταν φτάσεις” και “Οχι άλλα εγκλήματα”.

1ο ΓΕΛ Μενιδίου

Οι μαθητές του 1ου ΓΕΛ Μενιδίου σχημάτισαν με τις τσάντες τους τη φράση “Τέμπη”

Ενημέρωση Πυροσβεστικής

Αναφορικά με το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα και σύμφωνα με τη νεότερη ενημέρωση της Πυροσβεστικής στους 57 ανέρχονται μέχρι τώρα οι νεκροί, ενώ ως αγνοούμενοι έχουν δηλωθεί 56 επιβάτες.

Σύμφωνα με σχετικές διευκρινίσεις δεν προστίθενται 57 νεκροί και 56 αγνοούμενοι. Είχαν δηλωθεί αρχικά 56 αγνοούμενοι και έχουν βρεθεί 57 σοροί.

Η διαφορά στον αριθμό υπάρχει όπως τονίζεται και στην ενημέρωση, γιατί δεν αποκλείεται κάποιος να επέβαινε στο τρένο και να μην είχε δηλωθεί στην αστυνομία από τους συγγενείς του. Αγνοούμενος θα θεωρείται από δω και πέρα όποιος δεν ταυτοποιείται με σορό.

Ακολουθεί η ενημέρωση

“Μέχρι στιγμής έχουν δηλωθεί επίσημα στην ΕΛΑΣ ως αγνοούμενοι 56 επιβάτες. Τονίζεται το μέχρι στιγμής, καθώς υπάρχει ενδεχόμενο κάποιος να επέβαινε στο τρένο και να μην έχει δηλωθεί ως αγνοούμενος από οικείους ή συγγενείς. Αυτήν την ώρα ο επιβεβαιωμένος αριθμός των νεκρών που έχουν ανασυρθεί είναι 57 δηλαδή ένας περισσότερος από αυτούς που έχουν δηλωθεί στον κατάλογο”.

Δείτε επίσης

Τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη: ΟΛΜΕ και ΑΔΕΔΥ καλούν εκπαιδευτικούς και εργαζόμενους σε αιμοδοσία 

Σιδηροδρομικό δυστύχημα: Εκκληση Ελλην. Ψυχιατρικής Εταιρείας για συνδρομή μελών της-Τριήμερο πένθος-Δημοσία δαπάνη οι κηδείες

Αναβλήθηκε η ακρόαση Φορέων για το ν/σ σχολικής βίας-Τριήμερο πένθος για το τραγικό συμβάν στα Τέμπη 

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση