Πέμπτη, 20 Μαρτίου 2025

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη την Τετάρτη 05.03.2025-Ανακοίνωση ΣΕΕΠΕΑ Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη την Τετάρτη 05.03.2025 στο Αγαλμα Βενιζέλου στις 19:00 – Ανακοίνωση ΣΕΕΠΕΑ Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας.

Συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη

Σε συλλαλητήριο την Τετάρτη 05 Μαρτίου 2025 στις 19:00 στο Άγαλμα Βενιζέλου στη Θεσσαλονίκη καλεί τα μέλη του Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ) και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (ΕΒΠ) ο Σύλλογος Ειδικού Εκπαιδευτικού και Βοηθητικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (ΣΕΕΠΕΑ) Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας.

Ακολουθεί η Ανακοίνωση του ΣΕΕΠΕΑ Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΙΔΙΚΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΒΟΗΘΗΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α.)

Θεσσαλονίκη, 05/03/2025

Αρ. Πρωτ: 68

Πληροφορίες: email: seepeakm@gmail.com

Προς Σχολικές Μονάδες – ΚΕΔΑΣΥ – Μέλη ΕΕΠ-ΕΒΠ

Θέμα: Κάλεσμα συμμετοχής σε συλλαλητήριο, 05 Μαρτίου στις 19:00 στο Άγαλμα Βενιζέλου

Συνάδελφοι, συναδέλφισσες,

Το ΔΣ του ΣΕΕΠΕΑ Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας σας καλεί μαζί με τα σωματεία και τους φορείς της πόλης μας να συμμετέχετε στο συλλαλητήριο σήμερα, Τετάρτη 05 Μαρτίου, στις 19:00 στο Άγαλμα Βενιζέλου, απέναντι στην πολιτική και το σύστημα που εγκληματούν απέναντι στις ζωές μας.

Η συγκλονιστική Γενική Απεργία στις 28 Φλεβάρη δείχνει τη μεγάλη δύναμη του αγωνιζόμενου λαού. Οι εργαζόμενες και οι εργαζόμενοι όλων των κλάδων, μαζί με τις οικογένειές και τα παιδιά τους βγήκαν στο δρόμο!

Κλιμακώνουμε τον αγώνα μας μέχρι το τέλος, απέναντι στην πολιτική και το σύστημα που εγκληματούν απέναντι στην ζωή και τα όνειρα των παιδιών μας. Δίνουμε μαζικό παρών σήμερα, Τετάρτη 5 Μάρτη, στις 19:00, στο Άγαλμα Βενιζέλου. Οξυγόνο είναι ο αγώνας μας για να κάνουμε το δίκιο μας πραγματικότητα!

Για το Δ.Σ.

Η Πρόεδρος                            Η Γραμματέας

Τριανταφυλλιά Αρβανίτη     Ελένη Τσαγρή

Δείτε επίσης

Η ΔΟΕ ζητά έκπτωση στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια κατά την επιστροφή των εκπαιδευτικών στα νησιά που πλήττονται από σεισμούς 

Απαγορεύτηκε η είσοδος μελών του Δ.Σ της ΔΟΕ σε σχολικές μονάδες του νομού Ροδόπης 

Πιερρακάκης: Ναι στους διορισμούς το 2025-Διεθνές Απολυτήριο σε 15 σχολεία-100 αιτήσεις για κοινά Μεταπτυχιακά 

Νέοι Πίνακες ΑΣΕΠ Ειδικής Αγωγής: Ερωτήσεις και απαντήσεις-Το χρονοδιάγραμμα 

 Απόφαση συγκρότησης Τριμελών Πειθαρχικών Συμβουλίων σε κάθε ΠΔΕ χωρίς Αιρετούς εκπροσώπους 

Share.

About Author

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Leave A Reply