Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου 2024

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Συλλυπητήρια επιστολή ΣΕΠΕ Γιαννιτσών για τον αδόκητο χαμό εκπαιδευτικού

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Συλλυπητήρια επιστολή ΣΕΠΕ Γιαννιτσών για τον αδόκητο χαμό εκπαιδευτικού-Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί σήμερα, Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2022, στις 12:30 στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου (Μητρόπολη) Γιαννιτσών.

Συλλυπητήρια επιστολή ΣΕΠΕ Γιαννιτσών

Συλλυπητήρια επιστολή κοινοποίησε ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γιαννιτσών αναφορικά με τον αδόκητο χαμό της εκπαιδευτικού Ελένης Χατζόγλου.

Ο Σύλλογος εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους της, επισημαίνοντας πως  στη μνήμη της θα κατατεθεί στεφάνι από αντιπροσωπεία του ΔΣ του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γιαννιτσών.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί σήμερα, Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2022, στις 12:30 στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου (Μητρόπολη) Γιαννιτσών.

Συλλυπητήρια επιστολή ΣΕΠΕ Γιαννιτσών – Ακολουθεί η ανακοίνωση

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ

Ταχ. Δ/νση : Καπετάν Ρούμπα & Γκαδάκη Ταχ. Κω δ. : 58100 Γιαννιτσά Πληροφ. : Ηλίας Διαμαντόπουλος

E-MAIL : sullogosekp@gmail.com  – Ιστοσελίδα : https://sepegiannitswn.blogspot.com

Γιαννιτσά 18-12-2022

ΠΡΟΣ Τα μέλη του συλλόγου μας

ΘΕΜΑ: «Συλλυπητήρια επιστολή»

Σήμερα είναι μια πολύ άσχημη μέρα για όλη την εκπαιδευτική κοινότητα, διότι έφυγε από κοντά μας μια εκλεκτή συναδέλφισσα, η Ελένη Χατζόγλου.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γιαννιτσών, εκπροσωπώντας όλους τους συναδέλφους, θέλει να εκφράσει τη βαθιά θλίψη που προκάλεσε σε όλους μας ο αδόκητος χαμός της αγαπητής Ελένης.

Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους της. Στη μνήμη της θα κατατεθεί στεφάνι από αντιπροσωπεία του ΔΣ του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γιαννιτσών.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί σήμερα, Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2022, στις 12:30 στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου (Μητρόπολη) Γιαννιτσών.

Για το ΔΣ του Σ.Ε.Π.Ε. Γιαννιτσών

Ο Πρόεδρος – Διαμαντόπουλος Ηλίας

Ο Γενικός Γραμματέας – Χρυσικός Χρήστος

Δείτε επίσης

Οδηγίες συμπλήρωσης αίτησης Διευθυντών από ΥΠΑΙΘ: Προϋπηρεσία-Μεταφόρτωση αρχείων-Yπηρετήσεις εκτός Α/θμιας & Β/θμιας 

Δωρεάν σίτιση και κατάλυμα διαμονής σε αναπληρωτές εκπαιδευτικούς και ΕΕΠ-ΕΒΠ – Αρθρο 88 του ν. 5003/2022 

 Διορισμοί στο Δημόσιο: Καθορισμός προσόντων-Το νέο Προσοντολόγιο/Κλαδολόγιο σε ΦΕΚ

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση