Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Συμμετοχή εκπαιδευτικών Αγγλικής σε διεθνή έρευνα: Πρόσκληση ΠΕΚΑΔΕ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Συμμετοχή εκπαιδευτικών Αγγλικής σε διεθνή έρευνα: Πρόσκληση της Πανελλήνιας Ένωσης Καθηγητών Αγγλικής Δημόσιας Εκπαίδευσης (Π.Ε.Κ.Α.Δ.Ε.).

Συμμετοχή εκπαιδευτικών Αγγλικής σε διεθνή έρευνα

Κοινοποιούμε την Πρόσκληση της Πανελλήνιας Ένωσης Καθηγητών Αγγλικής Δημόσιας Εκπαίδευσης (Π.Ε.Κ.Α.Δ.Ε.), προς τους εκπαιδευτικούς Αγγλικής για τη συμμετοχή τους σε σημαντική διεθνή έρευνα σχετικά με τη διδασκαλία του μαθήματος της Αγγλικής Γλώσσας στα δημόσια σχολεία.

Για να συμμετάσχετε στην έρευνα, συμπληρώνετε ένα ερωτηματολόγιο μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας (Google forms).

Ακολουθεί η Πρόσκληση

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ (Π.Ε.Κ.Α.Δ.Ε.)

 E-mail: info@pekade.gr – Website: www.pekade.gr

Αγαπητές και Αγαπητοί συνάδελφοι,

Σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε σε σημαντική διεθνή έρευνα με τίτλο Teaching English in different contexts που συνδιοργανώνεται από το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου και άλλα Ιδρύματα του εξωτερικού και απευθύνεται σε όλες/-ους τις/τους εκπαιδευτικούς Αγγλικής Γλώσσας που υπηρετούν σε δημόσια σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Στο πλαίσιο της έρευνας εξετάζονται, μεταξύ άλλων, οι πολιτικές που εφαρμόζονται τόσο σε εθνικό όσο και σε τοπικό επίπεδο (σχολεία) ως ανταπόκριση των οδηγιών και των κατευθύνσεων που προωθούνται σε ευρωπαϊκό (Ε.Ε.) και παγκόσμιο επίπεδο ώστε να μελετηθεί η επίδρασή τους στο καθημερινό εκπαιδευτικό έργο των καθηγητών/-τριών της Αγγλικής γλώσσας.

Για να συμμετάσχετε στην έρευνα, συμπληρώνετε ένα ερωτηματολόγιο μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας (Google forms) που βρίσκεται στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSceC8py44L4-tQye6ww3uiMl43KLlYD7oAXAjWFsz2boHnk3A/viewform?usp=sf_link

Ευελπιστούμε για την ανταπόκρισή σας, έχοντας κατανοήσει τη σκοπιμότητα και χρησιμότητα που θα έχει η έρευνα για την ανάδειξη των ιδιαίτερων προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι συνάδελφοι στα σχολεία και γι’ αυτό σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.

Σας ευχαριστούμε πολύ.

Με εκτίμηση,

Το ΔΣ της ΠΕΚΑΔΕ

Δείτε επίσης

Κρατικό Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας 2022 Α-Αποτελέσματα: Για τις γλώσσες Αγγλική, Γαλλική, Γερμανική, Ιταλική και Ισπανική 

Σχετικά με την Τράπεζα Θεμάτων Διαβαθμισμένης Δυσκολίας: Ανακοίνωση του ΙΕΠ για την εφαρμογή της το 2021-22

Αναστολή λειτουργίας Δημοτικών και Νηπιαγωγείων και Μειονοτικών Δημοτικών Σχολείων ΑΜΘ 

Κεντρική Μακεδονία-σχολεία: Αναστολή λειτουργίας 73 Δημοτικών και Νηπιαγωγείων 

ΦΕΚ: Αναστολή λειτουργίας 10 σχολικών μονάδων Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δωδεκανήσου 

Κεραμέως: Οι αλλαγές τη νέα σχολική χρονιά-Οι μεταρρυθμίσεις στην Επαγγελματική Εκπαίδευση

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση