Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Συμπληρωματικές αποσπάσεις ΠΥΣΠΕ σε ΣΜΕΑΕ-Τροποποίηση απόφασης απόσπασης σε ΚΕΔΑΣΥ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Συμπληρωματικές αποσπάσεις ΠΥΣΠΕ σε ΣΜΕΑΕ-Τροποποίηση απόφασης απόσπασης σε ΚΕΣΑΣΥ εκπαιδευτικού Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Συμπληρωματικές αποσπάσεις ΠΥΣΠΕ σε ΣΜΕΑΕ
Συμπληρωματικές αποσπάσεις και τροποποίηση απόσπασης Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης από Π.Υ.Σ.Π.Ε. σε Σ.Μ.Ε.Α.Ε. για το διδακτικό έτος 2021-2022

1. Συμπληρώνεται η με αριθ. πρωτ. 78050/Ε2/30-6-2021 ΥΑ και αποσπώνταιγια το διδακτικό έτος 2021-2022 οι νεοδιόριστες εκπαιδευτικοί ΕΑΕ , ύστερα από αίτησή τους και χωρίς δαπάνη για το δημόσιο, ως ακολούθως:

 

ΕΠΩΝΥΜΟ

 

ΟΝΟΜΑ

 

 

 

ΠΥΣΠΕ ΟΡΓΑΝ.

ΠΥΣΠΕ ΑΠΟΣΠΑΣΗΣ
 

ΔΑΜΙΑΝΙΔΟΥ

 

ΒΑΣΙΛΙΚΗ

 

ΠΕ60

 

Β΄ΘΕΣΣΑ

ΛΟΝΙΚΗΣ

ΣΜΕΑΕ Α΄ΘΕΣΣΑ

ΛΟΝΙΚΗΣ

ΦΑΣΣΑ ΘΕΟΔΟΣΙΑ ΠΕ60 Α΄ΑΘΗΝΑΣ ΣΜΕΑΕ ΚΟΖΑΝΗΣ

2. Τροποποιούμε τη με αριθμ. Πρωτ. 78050/Ε2/30-6-2021 ΥΑ, στο σημείο που αφορά στο ΠΥΣΠΕ απόσπασης της παρακάτω εκπ/κού Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, ύστερα από αίτησή της, ως ακολούθως:

 

ΕΠΩΝΥΜΟ

 

ΟΝΟΜΑ

 

 

 

ΠΥΣΠΕ ΟΡΓΑΝΙΚΗΣ

ΠΥΣΠΕ

ΑΡΧΙΚΗΣ ΑΠΟΣΠΑΣ

 

ΠΥΣΠΕ

ΝΕΑΣ ΑΠΟΣΠ.

 

ΤΣΑΝΟΥΣΑ

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

 

ΠΕ70

 

ΛΑΡΙΣΑΣ

ΣΜΕΑΕ

ΑΝΑΤ.

ΑΤΤΙΚΗΣ

ΣΜΕΑΕ ΔΩΔΕΚΑ

ΝΗΣΟΥ

Οι Διευθυντές Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης των περιοχών από τις οποίες αποσπώνται οι εκπαιδευτικοί, παρακαλούνται να κοινοποιήσουν την παρούσα στους αποσπώμενους.

Οι Διευθυντές Πρωτοβάθμιας, στις περιοχές των οποίων αποσπώνται οι παραπάνω εκπαιδευτικοί, παρακαλούνται να αποστείλουν αντίγραφα της ανάληψης υπηρεσίας των αποσπασμένων στους Προϊσταμένους των περιοχών από τις οποίες προέρχονται.

Δείτε σε μορφή pdf Συμπληρωματικές αποσπάσεις και τροποποίηση απόσπασης Εκπαιδευτικών Α/θμιας από Π.Υ.Σ.Π.Ε. σε Σ.Μ.Ε.Α.Ε. για το διδακτικό έτος 2021-2022

_____________

Τροποποίηση απόσπασης εκπαιδευτικού Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης στα Κέντρα Εκπαιδευτικής και Συμβουλευτικής Υποστήριξης (Κ.Ε.Σ.Υ.) σχολικού έτους 2021-2022

Τροποποιείται η με αριθ. πρωτ. 78012/Ε2/30-6-2021 ΥΑ και αποσπάται για το διδακτικό έτος 2021-2022, ύστερα από αίτησή της και χωρίς δαπάνη για το δημόσιο, η εκπαιδευτικός κλαδου ΠΕ70 της ΠΔΕ Αττικής, ΜΕΡΤΖΑΝΗ ΜΑΡΙΑ (Α.Μ. 555898) από το 2ο ΚΕΣΥ Β ́Αθήνας στο 1ο ΚΕΣΥ Β ́Αθήνας.

Ο Προϊστάμενος του Κ.Ε.Σ.Υ. της περιοχής από την οποία αποσπάται η εκπαιδευτικός, παρακαλείται να κοινοποιήσει την παρούσα στην αποσπασμένη

Δείτε σε μορφή pdf Τροποποίηση απόσπασης εκπαιδευτικού στα ΚΕΣΥ

Δείτε επίσης

Αποσπάσεις εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας 2021-22 από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ | Ονόματα
Αποσπάσεις νεοδιόριστων-Συμπληρωματικές αποσπάσεις-ανακλήσεις-τροποποιήσεις, εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας
Αποσπάσεις-ανακλήσεις από ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ-ΣΕΠ-ΔΙΕΚ-ΠΔΕ | Αποφάσεις
Συντονιστές Εκπαίδευσης Προσφύγων (ΣΕΠ): Πρόσκληση υποβολής αιτήσεων απόσπασης στις ΠΔΕ Στερεάς-Βορείου-Νοτίου Αιγαίου
Ωράριο εκπαιδευτικών-γραμματειακό έργο: Τι ισχύει σύμφωνα με το Υπουργείο Παιδείας

Πριν φύγετε

ΔΟΕ-μέτρα στα σχολεία: Αμεση η ανάγκη να ληφθούν τώρα-Μείωση αριθμού μαθητών-Διενέργεια δωρεάν test
Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Πρόεδρος του Ινστιτούτου Παιδαγωγικών Ερευνών Μελετών της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδας (Ι.Π.Ε.Μ. - Δ.Ο.Ε.). Διετέλεσε Προϊστάμενος του 2ου Γραφείου Εκπαίδευσης της Γ΄ Αθήνας, Διευθυντής Εκπαίδευσης Π.Ε. Γ΄ Αθήνας, Διευθυντής στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο του Αιγάλεω, Διευθυντής της Διεύθυνσης Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (Ε.Α.Ε.) του Υπουργείου Παιδείας και Σύμβουλος Α΄ Ειδικής Αγωγής στο Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής (Ι.Ε.Π.).

Γράψτε μία απάντηση