Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Συναντήσεις ΚΙΝΑΛ με ΣΑΚΕΑ-ΠΑΣΑΔ-Νεοδιόριστους εκπαιδευτικούς-Θεατρολόγους-Καθηγητές Γαλλικών

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Συναντήσεις ΚΙΝΑΛ με ΣΑΚΕΑ-ΠΑΣΑΔ-Νεοδιόριστους εκπαιδευτικούς-Θεατρολόγους στο πλαίσιο συναντήσεων με εκπαιδευτικούς και κοινωνικούς φορείς για ζητήματα εκπαίδευσης.

Συνέχεια συναντήσεων και τηλεδιασκέψεων της κας Χαράς Κεφαλίδου και του Τομέα Παιδείας του Κινήματος Αλλαγής, με εκπαιδευτικούς και κοινωνικούς φορείς για ζητήματα εκπαίδευσης

Στο πλαίσιο συναντήσεων με εκπαιδευτικούς και κοινωνικούς φορείς για ζητήματα εκπαίδευσης, η κα Χαρά Κεφαλίδου, Βουλευτής Δράμας και Τομεάρχης Παιδείας και Θρησκευμάτων του Κινήματος Αλλαγής και ο αντίστοιχος Τομέας Παιδείας με τον Γραμματέα του, κο Νίκο Τσούλια, τη Δευτέρα 21 Μαρτίου πραγματοποίησαν αλληλοδιάδοχες ηλεκτρονικές “συναντήσεις” με τους Προέδρους και τα Διοικητικά Συμβούλια:

  • Του Συλλόγου Αναπληρωτών Καθηγητών Ειδικής Αγωγής (ΣΑΚΕΑ),
  • του Συλλόγου των Νεοδιόριστων εκπαιδευτικών,
  • του Συνδέσμου Καθηγητών Γαλλικής Γλώσσας Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης Ελλάδας APF-FU,
  • του Πανελλήνιου Συλλόγου Αναπληρωτών Δασκάλων (ΠΑΣΑΔ) και
  • των Θεατρολόγων (κλάδος ΠΕ91.01 Θεατρικών Σπουδών).

 Σύμφωνα με σχετική ενημέρωση από το ΚΙΝΑΛ

“Συζητήθηκαν τα αιτήματα, τα εξειδικευμένα θέματα των συγκεκριμένων φορέων, οι θέσεις και οι προτάσεις τους γενικότερα για την εκπαίδευση. Εκ μέρους του Κινήματος Αλλαγής αναπτύχθηκε σε γενικές γραμμές, η βασική εκπαιδευτική πολιτική μας και η προσέγγιση των θεμάτων Παιδείας πάντα με γνώμονα τη βελτίωση της παρεχόμενης εκπαίδευσης.

Σε κάθε περίπτωση, θεωρούμε ότι είναι αναγκαία η ανασύσταση ενός συγκροτημένου και θεσμικού διαλόγου με την επανασύσταση και λειτουργία του Εθνικού Συμβουλίου Παιδείας, προκειμένου να  διαμορφώνεται με ολοκληρωμένο τρόπο η εκπαιδευτική πολιτική στη χώρα μας. Θα συνεχίσουμε με συστηματικό τρόπο τις συναντήσεις και τις τηλεδιασκέψεις με φορείς που έχουν διατυπώσει σχετικό αίτημα”.

Δείτε επίσης

Συναντήσεις ΚΙΝΑΛ με ΟΙΕΛΕ-ΠΕΕΚΕ-ΕΝΕΚΕΜ για ζητήματα εκπαίδευσης 

Κεραμέως για νέα Προκήρυξη ειδικής αγωγής και μόνιμους διορισμούς 

Μόνιμοι διορισμοί 2022: Από τους υπάρχοντες  πίνακες-Τέλος Απριλίου θα έχουμε αριθμό-Από τι θα εξαρτηθεί 

Ενημέρωση για νέους διορισμούς-νέα Προκήρυξη ΕΑΕ-Ιδρυση Τμημάτων Ενταξης-Κανονισμό Λειτουργίας ΚΕΔΑΣΥ-ΕΕΕΕΚ 

Νέα προκήρυξη Ειδικής Αγωγής: Αναμονή 3 μήνες μετά το αίτημα ΥΠΑΙΘ προς ΑΣΕΠ-Σύγκριση με την 3ΕΑ/2019 

Πριν φύγετε

Οδηγός: Αδειες μονίμων και αναπληρωτών εκπαιδευτικών-ΕΕΠ-ΕΒΠ

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση