Σάββατο, 13 Ιουλίου 2024

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Συνεδρίαση ΚΥΣΠΕ 22.06.2023: Τα θέματα της Ημερ. Διάταξης-Μέχρι την Παρασκευή οι Αποσπάσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Συνεδρίαση ΚΥΣΠΕ 22.06.2023: Τα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης-Μέχρι την επόμενη Παρασκευή θα ολοκληρωθεί και η διαδικασία των Αποσπάσεων από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ – Ενημέρωση Αιρετού ΚΥΣΠΕ Ν. Φασφαλή.

Συνεδρίαση ΚΥΣΠΕ 22.06.2023

Την προσεχή Πέμπτη 22 Ιουνίου 2023 ξεκινούν οι συνεδριάσεις του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (ΚΥΣΠΕ), μετά τη Γνωμοδότηση της Τριμελούς Επιτροπής του άρθρου 28 παρ. 4 ν. 2190/1994 του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ), για κατ’ εξαίρεση, από τις εκλογικές απαγορεύσεις, διενέργεια των Υπηρεσιακών Μεταβολών των εκπαιδευτικών και μελών ΕΕΠ-ΕΒΠ, ενημερώνει ο Αιρετός στο ΚΥΣΠΕ Νίκος Φασφαλής.

Ο Αιρετός παραθέτοντας τα Θέματα της Ημερήσιας Διάταξης της συνεδρίασης του Υπηρεσιακού Συμβουλίου των εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, επισημαίνει πως οι συνεδριάσεις θα συνεχιστούν την επόμενη εβδομάδα και εκτίμησή του είναι ότι μέχρι την επόμενη Παρασκευή θα ολοκληρωθεί και η διαδικασία των Αποσπάσεων από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ.

Η Ανακοίνωση Αιρετού ΚΥΣΠΕ Φασφαλή Ν.

ΑΝΑΚΟΊΝΩΣΗ!!!

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι, Θέλω να σας ενημερώσω ότι, μετά από την απόφαση του αρμόδιου τμήματος του Σ.Τ.Ε. να εξαιρεθούν από τις απαγορεύσεις του Νόμου λόγω εκλογών οι υπηρεσιακές μεταβολές των εκπαιδευτικών, την Πέμπτη 22 Ιουνίου 2023 ξεκινούν οι συνεδριάσεις του ΚΥΣΠΕ με θέματα ημερήσιας διάταξης τα παρακάτω:

1. Κατάταξη – επανακατάταξη σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης σε κατηγορίες μετάθεσης-μοριοδότησης

2. Εξέταση αίτησης εκπαιδευτικού Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, Στελέχους Εκπαίδευσης, για χορήγηση άδειας άσκησης ιδιωτικού έργου με αμοιβή

3. Εξέταση αίτησης εκπαιδευτικού Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, Στελέχους Εκπαίδευσης, για τροποποίηση άδειας άσκησης ιδιωτικού έργου με αμοιβή

4. Εξέταση αιτήσεων αποδέσμευσης εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης για μετάταξη σε κλάδους της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και σε θέσεις ΕΕΠ και ΕΒΠ

5. Εξέταση αίτησης ανάκλησης μετάθεσης από περιοχή σε περιοχή

6. Εξέταση αιτήματος ανάκλησης μετάταξης μέλους ΕΒΠ και επαναφοράς στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση

7. Εξέταση ένστασης εκπαιδευτικού Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κατά της μη μετάθεσης από περιοχή σε περιοχή έτους 2023.

Οι συνεδριάσεις θα συνεχιστούν την επόμενη εβδομάδα και εκτίμησή μου είναι ότι μέχρι την επόμενη Παρασκευή θα ολοκληρωθεί και η διαδικασία των Αποσπάσεων απο ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ. Για ότι νεότερο θα σας ενημερώνω.

Πάντα κοντά σας

Φασφαλής Νίκος

Δείτε σχετικά

Ναι στις Υπηρεσιακές Μεταβολές από το ΣτΕ: Συνεδριάζουν ΚΥΣΠΕ-ΚΥΣΔΕ-ΚΥΣΕΕΠ | Ανακοινώσεις 

Δείτε επίσης

Νέα εγκύκλιος αναστολής προσλήψεων και υπηρ. μεταβολών-ανάκλησης αδειών και αδειών εκλογών 25ης.06.2023 

Υπηρεσιακές μεταβολές-εκλογές 2023: Οι οδηγίες του Υπουργείου Παιδείας μετά την απόφαση της επιτροπής του ΣτΕ 

Μετονομασίες Τμημάτων Eνταξης Α/θμιας και Β/θμιας λόγω συγχώνευσης και μετονομασίας σχολ. μονάδας υπαγωγής

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση