Κυριακή, 16 Μαρτίου 2025

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Συνεδρίαση ΚΥΣΠΕ 26-8-2022: Νέες αιτήσεις απόσπασης-επανεξετάσεις-ανακλήσεις-αιτήσεις παραίτησης εκπαιδευτικών

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Συνεδρίαση ΚΥΣΠΕ 26-8-2022: Νέες αιτήσεις απόσπασης-επανεξετάσεις-ανακλήσεις-αιτήσεις παραίτησης εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας-Ενημέρωση από τον Νίκο Φασφαλή.

Συνεδρίαση ΚΥΣΠΕ 26-8-2022

Ενημέρωση σχετικά με τη σημερινή-Παρασκευή 26 Αυγούστου 2022-συνεδρίαση του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (ΚΥΣΠΕ) κοινοποίησε ο Υπεύθυνος τύπου και Δημοσίων Σχέσεων του Δ.Σ της ΔΟΕ και τ. αιρετός ΚΥΣΠΕ Νίκος Φασφαλής.

Σύμφωνα με το ενημερωτικό σημείωμα 

  • Σήμερα Παρασκευή 26 Αυγούστου 2022 έχει προγραμματιστεί συνεδρίαση του “διορισμένου ΚΥΣΠΕ”.
  • Μεταξύ των θεμάτων της Ημερήσιας Διάταξης περιλαμβάνονται νέες αιτήσεις απόσπασης για λόγους που προέκυψαν μετά την Α’φάση, επανεξετάσεις αιτήσεων, ανακλήσεις αποστάσεων και αιτήσεις παραίτησης εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Τέλος ο τ. αιρετός επισημαίνει πως:

“Η αδιαφανής λειτουργία του ΚΥΣΠΕ των δοτών χωρίς την παρουσία των Αιρετών που οδήγησε σε σκοτεινές εποχές του παρελθόντος πλησιάζει στο τέλος της”, καθότι “σε λίγο καιρό ο Κλάδος στις εκλογές των Αιρετών που έρχονται θα δώσει την απάντησή του στις απαράδεκτες αυτές πρακτικές της πολιτικής ηγεσίας και θα επαναφέρει τους δημοκρατικούς θερμούς που με αγώνες κατακτήθηκαν”.

Ακολουθεί το Ενημερωτικό Σημείωμα

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ!!!

Συνεδρίαση του “διορισμένου” ΚΥΣΠΕ.

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,

Θέλω να σας ενημερώσω ότι για την Παρασκευή 26 Αυγούστου 2022 έχει προγραμματιστεί συνεδρίαση του “διορισμένου ΚΥΣΠΕ”.

Μεταξύ των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης συμπεριλαμβάνονται:

α. Τα ζητήματα που αφορούν τις αποσπάσεις εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ. Όπως νέες αιτήσεις απόσπασης για λόγους που προέκυψαν μετά την Α’φάση, επανεξετάσεις αιτήσεων και ανακλήσεις αποστάσεων.

β. Εξέταση αιτήσεων παραίτησης εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι.

Η αδιαφανής λειτουργία του ΚΥΣΠΕ των δοτών χωρίς την παρουσία των Αιρετών που οδήγησε σε σκοτεινές εποχές του παρελθόντος πλησιάζει στο τέλος της.

Σε λίγο καιρό ο Κλάδος στις εκλογές των Αιρετών που έρχονται θα δώσει την απάντησή του στις απαράδεκτες αυτές πρακτικές της πολιτικής ηγεσίας και θα επαναφέρει τους δημοκρατικούς θερμούς που με αγώνες κατακτήθηκαν!!!

Δείτε επίσης

Απόσπαση-Ευρωπαϊκό Σχολείο Βρυξέλλες: Οριστικοί πίνακες ΠΕ02 Φιλολόγων-ΠΕ06 Αγγλικής-ΠΕ60 Νηπιαγωγών  

Απαλλαγή μαθητών από μαθήματα: Γνωμοδότηση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων 

Μέντορες-ενδοσχολικοί συντονιστές-εκπαιδευτικοί όμιλοι: 3 Αποφάσεις για το σχ. έτος 2022-23 

Εξεταστέα ύλη Γενικού Λυκείου Α΄, Β΄ και Γ΄ τάξεων μαθημάτων προαγωγικών και απολυτηρίων εξετάσεων 

Νόμος 4964/2022: Εκσυγχρονισμός Μουφτειών-Επιλογή Δ/ντών σχολείων-Διατάξεις για ΑΕΙ-ΔΟΑΤΑΠ-Ιδ. σχολεία

Σχολικές εκδρομές με σχολικά λεωφορεία: Διευκρινίσεις από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών 

Πριν φύγετε

Δήμαρχος Χάλκης για τα προβλήματα στέγασης που αντιμετωπίζουν οι νεοδιόριστοι εκπαιδευτικοί και αναπληρωτές 

Αποσπάσεις εκπαιδευτικών στο ΙΕΠ 2022 ως επιστημονικό και διοικητικό προσωπικό

Share.

About Author

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Leave A Reply