Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2024

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Συνεδρίαση ΚΥΣΠΕ για αποσπάσεις 2023 τη Δευτέρα 17 Ιουλίου 2023 | Ενημέρωση

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Συνεδρίαση ΚΥΣΠΕ για αποσπάσεις 2023 τη Δευτέρα 17 Ιουλίου 2023: Των Εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ για την ερχόμενη σχολική χρονιά – Ενημερωτικό Σημείωμα από τον Αιρετό του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νίκου Φασφαλή.

Συνεδρίαση ΚΥΣΠΕ για αποσπάσεις 2023

Την ερχόμενη Δευτέρα 17 Ιουλίου 2023 θα συνεδριάσει το Κεντρικό Υπηρεσιακό Συμβούλιο Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (ΚΥΣΠΕ) με μοναδικό θέμα, την πραγματοποίηση των αποσπάσεων των Εκπαιδευτικών της Π.Ε από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ για την ερχόμενη σχολική χρονιά, σύμφωνα με ενημέρωση του Αιρετού του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (ΚΥΣΠΕ) Νίκου Φασφαλή.

Επιπροσθέτως ο Αιρετός ενημερώνει πως ολοκληρώθηκαν οι προπαρασκευαστικές διαδικασίες (ένταξη σε ειδικές κατηγορίες για λόγους υγείας, ένταξη στις κατά προτεραιότητα αποσπάσεις, εκπρόθεσμες αιτήσεις και ανακλήσεις) που αφορούν τις αποσπάσεις των Εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ.

Ακολουθεί η Ανακοίνωση του Αιρετού

ΑΝΑΚΟΊΝΩΣΗ!

Αποσπάσεις 2023

Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι,

Θέλω να σας ενημερώσω ότι μετά τη σημερινή συνεδρίαση του ΚΥΣΠΕ, ολοκληρώθηκαν οι προπαρασκευαστικές διαδικασίες (ένταξη σε ειδικές κατηγορίες για λόγους υγείας, ένταξη στις κατά προτεραιότητα αποσπάσεις, εκπρόθεσμες αιτήσεις και ανακλήσεις) που αφορούν τις αποσπάσεις των Εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ.

Το ΚΥΣΠΕ θα συνεδριάσει την ερχόμενη Δευτέρα 17 Ιουλίου 2023 με μοναδικό θέμα, την πραγματοποίηση των αποσπάσεων των Εκπαιδευτικών της Π.Ε από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ για την ερχόμενη Σχολική χρονιά.

Για ότι νεότερο θα σας ενημερώνω.

Πάντα κοντά σας

Φασφαλής Νίκος

Δείτε σχετικά

Χρονοδιαγράμματα αποσπάσεων εκπαιδευτικών Α/θμιας και Β/θμιας και μελών ΕΕΠ-ΕΒΠ 

Δείτε επίσης

Τι πρέπει να γίνει για να προχωρήσει η διαδικασία των αποσπάσεων

Χρονοδιάγραμμα διαδικασίας αποσπάσεων δευτεροβάθμιας: Τι συζητήθηκε στη συνεδρίαση ΚΥΣΔΕ της Πέμπτης 06.07.2023 

Διαδικασία αποσπάσεων εντός περιοχής μελών ΕΕΠ-ΕΒΠ – Και νεοδιοριζόμενων εντός περιοχής διορισμού 

Αποσπάσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ μετά τα μέσα του μήνα-Συνεδρίαση ΚΥΣΠΕ τη Δευτέρα 10 Ιουλίου 2023 | Ενημέρωση

Πριν φύγετε

Μητσοτάκης για Παιδεία: Οι προγραμματικές δηλώσεις-Ποιες οι προτεραιότητες της επόμενης τετραετίας 

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση