Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Συνεδρίαση ΠΥΣΕΕΠ Στερεάς 21.12.2023: Προϋπηρεσίες-συνάφειες μεταπτυχιακών-άδειες ιδιωτικού έργου

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Συνεδρίαση ΠΥΣΕΕΠ Στερεάς 21.12.2023: Συζητήθηκαν προϋπηρεσίες-συνάφειες μεταπτυχιακών τίτλων, άδειες άσκησης ιδιωτικού έργου – Ενημέρωση Αιρετών.

Συνεδρίαση ΠΥΣΕΕΠ Στερεάς 21.12

Για τη σημερινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΠΥΣΕΕΠ) Στερεάς Ελλάδας και τα θέματα που συζητήθηκαν ενημερώνουν οι Αιρετοί στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο Ιωάννης Κυργιόπουλος και Βασίλειος Βούγιας.

Ακολουθεί το Ενημερωτικό Σημείωμα των Αιρετών

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΑΙΡΕΤΩΝ ΠΥΣΕΕΠ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 21/12/2023, με τηλεδιάσκεψη, τακτική συνεδρίαση του ΠΥΣΕΕΠ Στερεάς Ελλάδας, όπου εξετάστηκαν και αποφασίστηκαν τα κάτωθι:

  • Έγινε αναγνώριση των προϋπηρεσιών αναπληρωτών μελών ΕΕΠ και ΕΒΠ και των συναφειών μεταπτυχιακών τίτλων σπουδών αναπληρωτών μελών ΕΕΠ των οικείων Διευθύνσεων Εκπαίδευσης, οι οποίοι προσλήφθηκαν πρόσφατα, για μισθολογική εξέλιξη και κατάταξη στα αντίστοιχα μισθολογικά κλιμάκια. Εγκρίθηκαν ομόφωνα από το Συμβούλιο όλες οι συνάφειες μεταπτυχιακών τίτλων σπουδών.
  • Αιτήσεις άδειας άσκησης ιδιωτικού έργου, όπου εξετάστηκαν και εγκρίθηκαν ομόφωνα από το Συμβούλιο οι σχετικές αιτήσεις των συναδέρφων. Στο σημείο αυτό θα πρέπει να τονιστεί ότι συμπληρώθηκαν στοιχεία στην Υπεύθυνη Δήλωση, που θα πρέπει να υποβάλλουν οι συνάδερφοι/ισσες, οι οποίοι επιθυμούν να εργαστούν ως αυτοαπασχολούμενοι (επισυνάπτεται στο τέλος της ανακοίνωσης το υπόδειγμα της σχετικής υπεύθυνης δήλωσης που θα πρέπει να συνυποβάλλεται, το οποίο θα αναρτηθεί και στην ιστοσελίδα της ΠΔΕ Στερεάς Ελλάδας στο σύνδεσμο: Άδεια Ιδ. Εργ. – Περιφερειακή Δ/νση Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας (sch.gr) – https://stellad.pde.sch.gr/adeia-id-erg/
  • Υπενθυμίζουμε για μία ακόμη φορά σε όλους τους συναδέρφους/ισσες, ότι η αίτηση και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά πρέπει να υποβάλλονται στο οικείο Π.Υ.Σ.Ε.Ε.Π. πριν την έναρξη του έργου ή της εργασίας. Χορήγηση άδειας με αναδρομική ισχύ δεν είναι δυνατή. Η άδεια άσκησης ιδιωτικού έργου χορηγείται από την ημερομηνία υποβολής της αίτησης στο Π.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.

Ευχόμαστε επ’ ευκαιρία των εορτών σε όλους τους συναδέρφους/ισσες καλά Χριστούγεννα, ευτυχισμένο και δημιουργικό το 2024, με υγεία, συναδερφικότητα και αλληλεγγύη!

Πάντοτε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.

Με εκτίμηση

Οι Αιρετοί ΠΥΣΕΕΠ Στερεάς Ελλάδας

Βούγιας Βασίλειος (ΠΕ 30)

Κυργιόπουλος Ιωάννης (ΠΕ 23)

______________________________

 

Δείτε την Υπεύθυνη Δήλωση για άσκηση ιδιωτικού έργου ΕΔΩ

Δείτε επίσης

Συνάντηση αιρετών ΚΥΣΕΕΠ με Γενικό Γραμματέα Υπ. Παιδείας: Ενημέρωση για νέες οργανικές-διορισμούς-ΚΕΔΑΣΥ 

Λειτουργία ΕΔΥ: Οδηγίες για νομοθετικό πλαίσιο-δράσεις-συναντήσεις ΚΛ και Ψυχ. με μαθητές-εφημερίες και ωράριο εκπ/κών | Εγγραφο 

Οδηγίες λειτουργίας θεσμών ενταξιακής εκπαίδευσης: ΕΔΥ-ΚΕΔΑΣΥ-ΕΔΕΑ-Τμήμ. Ενταξης-Παράλληλη Στήριξη

Λειτουργία Τμημάτων Ενταξης: Οδηγίες για το νομοθετικό πλαίσιο και τις προτεραιότητες από το Υπουργείο Παιδείας 

Αξιολόγηση μαθητών στα ΚΕΔΑΣΥ: Σχετικά με τη συναίνεση γονέων ή κηδεμόνων | Το νομοθετικό πλαίσιο

Συναντήσεις μαθητών με Κοινωνικούς Λειτουργούς και Ψυχολόγους χωρίς συναίνεση του γονέα-Δεν λειτουργούν ως “εξωτερικοί επισκέπτες” 

Καθηκοντολόγια εκπαιδευτικών Παράλληλης Στήριξης-Ειδικών Σχολείων-Τμημάτων Ενταξης 

Πριν φύγετε

 Erasmus+ 2024: Οδηγός υποβολής προτάσεων-Οι προθεσμίες αιτήσεων

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση