Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Συνεδριάζει το ΚΥΣΕΕΠ την Τρίτη 2 Απριλίου για επικύρωση κενών και Μεταθέσεις ΕΕΠ-ΕΒΠ για το 2024

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Συνεδριάζει το ΚΥΣΕΕΠ την Τρίτη 2 Απριλίου 2024 για την επικύρωση κενών και τις Μεταθέσεις ΕΕΠ-ΕΒΠ για το 2024 – Τα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης του Συμβουλίου από τους Αιρετούς ΚΥΣΕΕΠ Γεωργία Μπουλμέτη και Βασίλη Βούγια.

Συνεδριάζει το ΚΥΣΕΕΠ την Τρίτη 02.04 για τις Μεταθέσεις ΕΕΠ-ΕΒΠ 2024

Την Τρίτη 2 Απριλίου 2024 θα συνεδριάσει το Κεντρικό Υπηρεσιακό Συμβούλιο Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΚΥΣΕΕΠ) του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού (ΥΠΑΙΘΑ) για την επικύρωση των πινάκων οργανικών κενών κατά κλάδο σε περιοχές μετάθεσης, ΚΕΔΑΣΥ και ΣΔΕΥ των ΚΕΔΑΣΥ για τις μεταθέσεις σχολικού έτους 2023-2024 και την επικύρωση της ροής των μεταθέσεων μελών Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ) και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (ΕΒΠ) σχολικού έτους 2023-2024, όπως ενημερώνουν οι Αιρετοί στο ΚΥΣΕΕΠ Γεωργία Μπουλμέτη και Βασίλης Βούγιας.

Αναλυτικά τα Θέματα Ημερήσιας Διάταξης του Συμβουλίου

Θέματα Ημερήσιας Διάταξης:

Θέμα 1ο: Επικύρωση των πινάκων οργανικών κενών κατά κλάδο σε περιοχές μετάθεσης, ΚΕΔΑΣΥ και ΣΔΕΥ των ΚΕΔΑΣΥ για τις μεταθέσεις σχολικού έτους 2023-2024.

Θέμα 2ο: Επικύρωση της ροής των μεταθέσεων μελών ΕΕΠ-ΕΒΠ σχολικού έτους 2023-2024.

_________________________

Σύμφωνα με ενημέρωση των Αιρετών ΚΥΣΕΕΠ

Την Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 ξεκίνησαν οι συνεδριάσεις του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΚΥΣΕΕΠ) του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού (ΥΠΑΙΘΑ), οι οποίες θα συνεχιστούν την Τρίτη 02 Απριλίου 2024, για τη διενέργεια των Μεταθέσεων των μελών του Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ) και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (ΕΒΠ) για το 2024.

Τα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης, της συνεδρίασης του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΚΥΣΕΕΠ), της Πέμπτης 28 Μαρτίου 2024 ήταν τα ακόλουθα:

Θέματα Ημερήσιας Διάταξης:

Θέμα 1ο: «Εξέταση των αιτήσεων μετάθεσης μελών Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ) και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (ΕΒΠ) σχολικού έτους 2023-2024»

Α. Ένταξη σε ειδικές κατηγορίες μετάθεσης

Β. Εξέταση αμφισβητούμενων περιπτώσεων

Θέμα 2ο: Εξέταση ανάκλησης αιτήσεων μετάθεσης

Θέμα 3ο: Εξέταση απόσπασης μέλους Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ)

Δείτε αναλυτικά τι συζητήθηκε και τι αποφασίστηκε ΕΔΩ

Δείτε επίσης

Ανασυγκρότηση ΚΥΣΕΕΠ 27.03.2024: Η Απόφαση του Υπουργού Παιδείας Κ. Πιερρακάκη 

Διορισμοί στα ΚΕΔΑΣΥ και υπηρεσιακές μεταβολές: Αρθρο 165 του νόμου 5094/2024 

Πριν φύγετε

 Δεν συνεχίζει την απεργία-αποχή από την αξιολόγηση η ΠΟΣΕΕΠΕΑ | Ανακοίνωση

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση