Δευτέρα, 13 Ιανουαρίου 2025

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Συνεδριάζει το ΚΥΣΠΕ 26 Απριλίου 2024: Τα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Συνεδριάζει το ΚΥΣΠΕ 26 Απριλίου 2024: Τα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης του Συμβουλίου – Ενημερωτικό Σημείωμα του Αιρετού στο ΚΥΣΠΕ Νίκου Φασφαλή. 

Συνεδριάζει το ΚΥΣΠΕ 26 Απριλίου 2024

Συνεδριάζει το Κεντρικό Υπηρεσιακό Συμβούλιο Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (ΚΥΣΠΕ) την Παρασκευή 26 Απριλίου 2024 και ο Αιρετός στο ΚΥΣΠΕ Νίκος Φασφαλής στο Ενημερωτικό του σημείωμα παραθέτει τα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης της συνεδρίασης του Συμβουλίου.

Ακολουθεί το Ενημερωτικό σημείωμα του Αιρετού

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ!

Συνεδρίαση του ΚΥΣΠΕ.

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,

Θέλω να σας ενημερώσω ότι την Παρασκευή 26 Απριλίου 2024 θα πραγματοποιηθεί στο Υπουργείο Παιδείας συνεδρίαση του ΚΥΣΠΕ με θέματα ημερήσιας διάταξης τα παρακάτω:

1ο. Εξέταση αιτήσεων εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, Στελεχών Εκπαίδευσης, για χορήγηση άδειας άσκησης ιδιωτικού έργου με αμοιβή.

2ο. Εξέταση θεμάτων αποσπάσεων εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (Γενικής Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής ) από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ διδακτικού έτους 2023 – 2024.

3ο. Εξέταση θεμάτων Μεταθέσεων εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (Γενικής Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής) διδακτικού έτους 2023-2024 ( αφορά εξέταση ενστάσεων και αμοιβαίες μεταθέσεις ).

4ο. Εξέταση αιτήσεων επαναφοράς στην εκπαίδευση μετά από ανάκληση μετάταξης εκπαιδευτικών μέσω ΕΣΚ.

5ο. Εξέταση αιτήσεων παραίτησης εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Για τα αποτελέσματα της συνεδρίασης και για ότι νεότερο υπάρξει θα σας ενημερώσω.

Πάντα κοντά σας, με αγωνιστικούς χαιρετισμούς

Φασφαλής Νίκος

______________________________

Η σύνθεση του ΚΥΣΠΕ

Α. ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕΛΗ

  1. Μπαμπαρούτσης Χαράλαμπος, Διευθυντής της Β΄ Διεύθυνσης Π.Ε. Αθηνών, ως πρόεδρος.
  2. Χουλιάρα-Σιδερά Παναγιώτα,      Διευθύντρια    της    Διεύθυνσης     Π.Ε.     Βοιωτίας,    ως αντιπρόεδρος.
  3. Τρικάλης Χρήστος, Διευθυντής της Διεύθυνσης Π.Ε. Τρικάλων, ως μέλος.
  4. Φασφαλής Νικόλαος, εκπαιδευτικός Π.Ε., αιρετός εκπρόσωπος των εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης
  5. Αντωνιάδης Αναστάσιος, εκπαιδευτικός Π.Ε., αιρετός εκπρόσωπος των εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Β. ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΜΕΛΗ

  1. Μπελαδάκης Εμμανουήλ, Διευθυντής της Διεύθυνσης Π.Ε. Ηρακλείου
  2. Σιούτη Θεοφανεία, Διευθύντρια της Διεύθυνσης Π.Ε. Μεσσηνίας
  3. Ντρίμερης Δημήτριος, Διευθυντής της Διεύθυνσης Π.Ε. Κορινθίας
  4. Ρουμπής Παναγιώτης, εκπαιδευτικός Π.Ε., αιρετός εκπρόσωπος των εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης
  5. Ντούμος Δημήτριος, εκπαιδευτικός Π.Ε., αιρετός εκπρόσωπος των εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Δείτε επίσης

Εγκύκλιος μετατάξεων-Ορθή επανάληψη: Eκπαιδευτικών και ΕEΠ-ΕΒΠ – Αιτήσεις έως και 01.05.2024 

Αριθμός Τμημάτων Ενταξης ανά ΠΔΕ-Στοιχεία προσλήψεων αναπληρωτών και διορισμών από το Υπ. Παιδείας 

Πως υπολογίζονται τα κενά και πλεονάσματα εκπ/κών-Τι ισχύει για τον αριθμό μαθητών ανά Τμήμα 

Πριν φύγετε

Οδηγός εκπαιδευτικού 2023-24: Ολα όσα αφορούν στους μόνιμους, νεοδιόριστους και αναπληρωτές 

ΠΑΣΥΔΕΕΑ: Εκπτωση σε μόνιμους και αναπληρωτές για όλο το χρόνο για δρομολόγια που εκτελεί και το πλοίο “Άνεμος”

Share.

About Author

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Leave A Reply