Δευτέρα, 20 Μαΐου 2024

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Συνταξιοδοτήσεις ανά νομό εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης | Πίνακας

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Συνταξιοδοτήσεις ανά νομό εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης: Πίνακας από τον Αιρετό στο Κεντρικό Υπηρεσιακό Συμβούλιο Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (ΚΥΣΠΕ) Τάσο Αντωνιάδη.

Συνταξιοδοτήσεις ανά νομό

Ο Αιρετός στο Κεντρικό Υπηρεσιακό Συμβούλιο Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (ΚΥΣΠΕ) Αναστάσιος Αντωνιάδης κοινοποίησε Πίνακες με τον αριθμό αιτήσεων συνταξιοδότησης εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και πριν τις ανακλήσεις ανά Νομό.

Ακολουθούν οι Πίνακες του Αιρετού

Μέχρι στις 12 Φεβρουαρίου έχει καταθέσει αίτηση προς συνταξιοδότηση ανά νομό ο παρακάτω αριθμός εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης:

Υ.Σ. Ο αριθμός αιτήσεων συνταξιοδότησης δεν είναι ο οριστικός γιατί μέχρι 13 Μαρτίου ορισμένοι συνάδελφοι μπορεί να κάνουν ανάκληση της αίτησης τους.

Οι ανακλήσεις των αιτήσεων υπολογίζονται περίπου στο 10% σύμφωνα με τα στοιχεία προηγούμενων ετών.

Υ.Σ.2 Σύμφωνα με τον προγραμματισμό του υπουργείου η διαδικασία των μεταθέσεων θα ξεκινήσει αρχές Μαρτίου και στόχος του υπουργείου είναι να ανακοινωθούν ως τα μέσα Μαρτίου (15-17 Μαρτίου).

Υ.Σ.3 Ευχαριστώ όλους τους αιρετούς ΠΥΣΠΕ – ΑΠΥΣΠΕ της ΔΑΚΕ ΠΕ για την συνεργασία τους.

Υ.Σ.4 Οι νομοί που λείπουν είναι γιατί δεν μπορέσαμε να πάρουμε στοιχεία.

_____________________________

Πίνακες με τις αιτήσεις συνταξιοδότησης Α/θμιας και Β/θμιας για το 2024

Πίνακες με τις αιτήσεις παραίτησης και τις αυτοδίκαιες αποχωρήσεις εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και  Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για το 2024, πριν από τις ανακλήσεις, κοινοποίησε ο χρήστης Patreas στο εκπαιδευτικό Φόρουμ pde.

Συνολικά για την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση είχαμε 2.033 αιτήσεις παραίτησης και αυτοδίκαιες αποχωρήσεις εκπαιδευτικών, ενώ για τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση είχαμε 2.516. Γενικό σύνολο αιτήσεων παραίτησης και αυτοδίκαιων αποχωρήσεων εκπαιδευτικών Α.θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης 4.549.

Η προθεσμία για υποβολή αιτήσεων συνταξιοδότησης εκπαιδευτικών ήταν έως την περασμένη Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου και η προθεσμία για ανάκληση συνταξιοδότησης είναι από εχθές Τρίτη 13 Φεβρουαρίου έως την Τρίτη 12 Μαρτίου 2024, οι δε Μεταθέσεις για το 2024 θα ανακοινωθούν μετά τα μέσα Μαρτίου 2024, σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού (ΥΠΑΙΘΑ).

Ακολουθούν οι Πίνακες με τις αιτήσεις παραίτησης και τις αυτοδίκαιες αποχωρήσεις εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για το 2024.

Δείτε τους Πίνακες αναλυτικά ΕΔΩ

Δείτε σχετικά

Αριθμοί συνταξιοδοτήσεων ετών 2024-2023-2022 και το Χρονοδιάγραμμα συνταξιοδοτήσεων-Μεταθέσεων-Αποσπάσεων 2024 

Δείτε επίσης

Να ενσωματωθεί ο έλεγχος του ορίου ηλικίας στη διαδικασία πρόσληψης αναπληρωτών | Επισημάνσεις 

Διάταξη για διατάραξη λειτουργίας σχολικών μονάδων-χώρων Α/θμιας και Β/θμιας εκπ/σης κατατέθηκε προς ψήφιση στη Βουλή 

Στη Βουλή για ψήφιση η διάταξη για το ακαταδίωκτο ΕΕΠ-ΕΒΠ-εκπ/κών-Κ.Λ-Ψυχολόγων για καταγγελίες ενδοοικ/κής βίας σε βάρος ανηλίκων 

Ακυρες οι μονιμοποιήσεις συμβασιούχων στο Δημόσιο αποφάσισε ο Αρειος Πάγος-Ας καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες 

Voucher για την πρώϊμη παρέμβαση προανήγγειλε η Υπ. Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας Σ. Ζαχαράκη 

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση