Συνταξιοδοτήσεις ανά νομό εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης: Πίνακας από τον Αιρετό στο Κεντρικό Υπηρεσιακό Συμβούλιο Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (ΚΥΣΠΕ) Τάσο Αντωνιάδη.
Συνταξιοδοτήσεις ανά νομό
Ο Αιρετός στο Κεντρικό Υπηρεσιακό Συμβούλιο Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (ΚΥΣΠΕ) Αναστάσιος Αντωνιάδης κοινοποίησε Πίνακες με τον αριθμό αιτήσεων συνταξιοδότησης εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και πριν τις ανακλήσεις ανά Νομό.
Ακολουθούν οι Πίνακες του Αιρετού
Μέχρι στις 12 Φεβρουαρίου έχει καταθέσει αίτηση προς συνταξιοδότηση ανά νομό ο παρακάτω αριθμός εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης:
Υ.Σ. Ο αριθμός αιτήσεων συνταξιοδότησης δεν είναι ο οριστικός γιατί μέχρι 13 Μαρτίου ορισμένοι συνάδελφοι μπορεί να κάνουν ανάκληση της αίτησης τους.
Οι ανακλήσεις των αιτήσεων υπολογίζονται περίπου στο 10% σύμφωνα με τα στοιχεία προηγούμενων ετών.
Υ.Σ.2 Σύμφωνα με τον προγραμματισμό του υπουργείου η διαδικασία των μεταθέσεων θα ξεκινήσει αρχές Μαρτίου και στόχος του υπουργείου είναι να ανακοινωθούν ως τα μέσα Μαρτίου (15-17 Μαρτίου).
Υ.Σ.3 Ευχαριστώ όλους τους αιρετούς ΠΥΣΠΕ – ΑΠΥΣΠΕ της ΔΑΚΕ ΠΕ για την συνεργασία τους.
Υ.Σ.4 Οι νομοί που λείπουν είναι γιατί δεν μπορέσαμε να πάρουμε στοιχεία.
_____________________________
Πίνακες με τις αιτήσεις συνταξιοδότησης Α/θμιας και Β/θμιας για το 2024
Πίνακες με τις αιτήσεις παραίτησης και τις αυτοδίκαιες αποχωρήσεις εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για το 2024, πριν από τις ανακλήσεις, κοινοποίησε ο χρήστης Patreas στο εκπαιδευτικό Φόρουμ pde.
Συνολικά για την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση είχαμε 2.033 αιτήσεις παραίτησης και αυτοδίκαιες αποχωρήσεις εκπαιδευτικών, ενώ για τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση είχαμε 2.516. Γενικό σύνολο αιτήσεων παραίτησης και αυτοδίκαιων αποχωρήσεων εκπαιδευτικών Α.θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης 4.549.
Η προθεσμία για υποβολή αιτήσεων συνταξιοδότησης εκπαιδευτικών ήταν έως την περασμένη Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου και η προθεσμία για ανάκληση συνταξιοδότησης είναι από εχθές Τρίτη 13 Φεβρουαρίου έως την Τρίτη 12 Μαρτίου 2024, οι δε Μεταθέσεις για το 2024 θα ανακοινωθούν μετά τα μέσα Μαρτίου 2024, σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού (ΥΠΑΙΘΑ).
Ακολουθούν οι Πίνακες με τις αιτήσεις παραίτησης και τις αυτοδίκαιες αποχωρήσεις εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για το 2024.
Δείτε τους Πίνακες αναλυτικά ΕΔΩ
Δείτε σχετικά
Δείτε επίσης
Να ενσωματωθεί ο έλεγχος του ορίου ηλικίας στη διαδικασία πρόσληψης αναπληρωτών | Επισημάνσεις
Voucher για την πρώϊμη παρέμβαση προανήγγειλε η Υπ. Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας Σ. Ζαχαράκη
Παρακαλούμε μην παραλείπετε να αναφέρετε το especial.gr ως πηγή, με ενεργό link προς τη διεύθυνση https://www.especial.gr/sintaxiodotiseis-ana-nomo-ekpaideytikon-protovathmias-ekpaideysis-pinakas/ όταν αναδημοσιεύετε το περιεχόμενό μας.