Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Συζήτηση στη Βουλή-Δευτέρα 11.10.2021: Κενά Παράλληλης Στήριξης-Γεγονότα στο 1ο και 2ο ΕΠΑΛ Σταυρούπολης

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Συζήτηση στη Βουλή-Δευτέρα 11.10.2021: Κενά Παράλληλης Στήριξης-Γεγονότα στο 1ο και 2ο ΕΠΑΛ Σταυρούπολης της ΠΕ Θεσσαλονίκης-Επίκαιρες ερωτήσεις των Βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ κας Μερόπης Τζούφη και ΚΚΕ κου Ιωάννη Δελή.

Τρεις (3) Ερωτήσεις αρμοδιότητας Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων θα συζητηθούν στη Βουλή τη Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2021 και ώρα 9:00’, σύμφωνα με το Δελτίο Επίκαιρων Ερωτήσεων του Ελληνικού Κοινοβουλίου.

Σ αυτές περιλαμβάνονται

η Ερώτηση της αναπληρώτριας Τομεάρχη Παιδείας ΣΥΡΙΖΑ, Βουλευτού κας Μερόπη Τζούφη, για τα κενά στην Παράλληλη Στήριξη και η Ερώτηση του Βουλευτή του ΚΚΕ κου Ιωάννη Δελή για τα γεγονότα στο 1ο και 2ο ΕΠΑΛ Σταυρούπολης.

Αναλυτικά οι 3 Ερωτήσεις αρμοδιότητας ΥΠΑΙΘ

1. – Η με αριθμό 16/4-10-2021 Επίκαιρη Ερώτηση της Βουλευτού Ιωάννινων του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία κυρίας Μερόπης Τζούφη προς την Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, με θέμα: «Χιλιάδες τα κενά στην Παράλληλη Στήριξη».

2. – Η με αριθμό 4/4-10-2021 Επίκαιρη Ερώτηση του Βουλευτή Α’ Θεσσαλονίκης του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος κ. Ιωάννη Δελή προς την Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, με θέμα: «Ορμητήριο φασιστοειδών το 1ο και 2ο ΕΠΑΛ Σταυρούπολης της ΠΕ Θεσσαλονίκης».

3. – Η με αριθμό 26/4-10-2021 Επίκαιρη Ερώτηση Βουλευτή Λακωνίας της Νέας Δημοκρατίας κ. Αθανασίου Δαβάκη προς την Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, με θέμα: «Σύσταση Τεχνικού Συμβουλίου Υπουργείου Παιδείας».

Δείτε επίσης

Προστασία εκπαιδευτικών ευπαθών ομάδων: Aμεση ανάγκη λήψης μέτρων-Ερώτηση στη Βουλή
Ευπαθείς ομάδες εκπαιδευτικών-Αναφορά στη Βουλή επιστολή αναπληρωτών και μονίμων
Κενά εκπαιδευτικών πάνω από 5.000 στα σχολεία της χώρας: Αναφορά στη Βουλή
Αναφορά στη Βουλή για την Παράλληλη Στήριξη επιστολή του Συλλόγου η “Η Αγία Σκέπη”
Αντισεισμικός έλεγχος σχολείων: Αμεση διενέργεια ζητείται με Ερώτηση στη Βουλή του ΚΙΝΑΛ

Πριν φύγετε

Οδηγίες χρήσης πλατφόρμας edupass σε Διευθυντές σχολείων και ΑΕΙ-Πως γίνονται οι δηλώσεις
Ενταξιακή Εκπαίδευση: Δημιουργία Οδηγού-Πρότυπα έντυπα ΚΕΔΑΣΥ-Διαδικασίες ομαλής Μετάβασης
Ερώτηση για μετεγγραφές αδελφών προπτυχιακών φοιτητών, στη Βουλή
 Εξετάσεις Β1 επιπέδου ΤΠΕ: Ολοκληρώθηκε η διαδικασία υποβολής αιτήσεων πιστοποίησης
Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση