Δευτέρα, 17 Ιανουαρίου 2022

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Συζήτηση στη Βουλή για πλατφόρμα τηλεκπαίδευσης-κενά Σχολικών Νοσηλευτών-κενά ενόψει Πανελλαδικών

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Συζήτηση στη Βουλή για πλατφόρμα τηλεκπαίδευσης-κενά Σχολικών Νοσηλευτών-κενά ενόψει Πανελλαδικών-Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2022 στις 09:00’-Τρεις Επίκαιρες Ερωτήσεις αρμοδιότητας Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Συζήτηση στη Βουλή για πλατφόρμα τηλεκπαίδευσης-κενά Σχολικών Νοσηλευτών-κενά ενόψει Πανελλαδικών

Τρεις Επίκαιρες Ερωτήσεις αρμοδιότητας Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, θα συζητηθούν αύριο Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2022 στη Βουλή και ώρα 09:00’, σύμφωνα με το Δελτίο Επίκαιρων Ερωτήσεων του Ελληνικού Κοινοβουλίου.

Συγκεκριμένα

Η πρώτη αφορά στην πλατφόρμα της Τηλεκπαίδευσης και έχει κατατεθεί από τον Βουλευτή κο Νίκο Φίλη του ΣΥΡΙΖΑ

Η δεύτερη αφορά στα κενά των Σχολικών Νοσηλευτών και έχει κατατεθεί από τον Βουλευτή κο Γεώργιο Λαμπρούλη του ΚΚΕ.

Η τρίτη αφορά στα διδακτικά κενά κενά ενόψει πανελλαδικών και έχει κατατεθεί από τον Βουλευτή κο Γεώργιο Παπαηλιού του ΣΥΡΙΖΑ.

Αναλυτικά θα συζητηθούν
Η με αριθμό 292/10-1-2022

Επίκαιρη Ερώτηση του Βουλευτή Α’ Αθηνών του Συνασπισμού Ριζοσπαστικής Αριστεράς κ. Νικόλαου Φίλη προς την Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, με θέμα: «Με ευθύνη του Υπουργείου Παιδείας χωρίς «πλατφόρμα» τηλεκπαίδευσης τα σχολεία, εν μέσω πανδημίας».

Δείτε την Επίκαιρη Ερώτηση ΕΔΩ

Η με αριθμό 295/10-1-2022

Επίκαιρη Ερώτηση του ΣΤ΄ Αντιπροέδρου της Βουλής και Βουλευτή Λάρισας του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος κ. Γεωργίου Λαμπρούλη προς την Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, με θέμα: «Άμεση κάλυψη των αναγκών σε σχολικούς νοσηλευτές».

Δείτε την Επίκαιρη Ερώτηση ΕΔΩ

Η με αριθμό 298/10-1-2022

Επίκαιρη Ερώτηση του Βουλευτή Αρκαδίας του Συνασπισμού Ριζοσπαστικής Αριστεράς κ. Γεώργιου Παπαηλιού προς την Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, με θέμα: «Κάλυψη διδακτικών κενών ενόψει Πανελλαδικών Εξετάσεων».

Δείτε την Επίκαιρη Ερώτηση ΕΔΩ

Δείτε επίσης

Υποστελέχωση ειδικών σχολείων Καλαμάτας-Φιλιατρών | Ερώτηση στη Βουλή 

ΟΛΤΕΕ-άνοιγμα σχολείων: Επισημάνσεις και εκκλήσεις-Αναφορά στη Βουλή

Τροπολογία ΣΥΡΙΖΑ για άδεια ειδικού σκοπού: Για γονείς με παιδιά θετικά στον covid

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση