Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Συζήτηση στη Βουλή για ΕΝΕΕΓΥΛ Αιτωλ/ρνανίας-Συστέγαση Πρότυπου σχολείου-Μετατροπή Γυμνασίου σε Πειραματικό – Τετάρτη 13.03.2024

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Συζήτηση στη Βουλή για ΕΝΕΕΓΥΛ Αιτωλοακαρνανίας-Συστέγαση Πρότυπου σχολείου-Μετατροπή Γυμνασίου σε Πειραματικό – Τετάρτη 13.03.2024 – Επίκαιρες Ερωτήσεις.

Συζήτηση στη Βουλή για ΕΝΕΕΓΥΛ – Πρότυπα και Πειραματικά σχολεία

Τρεις (3) Επίκαιρες Ερωτήσεις αρμοδιότητας Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού θα συζητηθούν στη Βουλή, στα πλαίσια του Κοινοβουλευτικού ελέγχου, την Τετάρτη 13 Μαρτίου 2024 και ώρα 09:00΄.

Συγκεκριμένα θα συζητηθούν

1. Η με αριθμό 811/8-3-2024 Επίκαιρη Ερώτηση του Βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας της Κ.Ο. «ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ» κου Μιλτιάδη Ζαμπάρα προς τον Υπουργό Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού με θέμα: «Τεράστια τα κενά στα Ενιαία Ειδικά Επαγγελματικά Γυμνάσια και Λύκεια Αιτωλοακαρνανίας».

Ο Βουλευτής ρωτά τον αρμόδιο Υπουργό:

1) Θα προχωρήσει άμεσα στην κάλυψη των κενών σε διδακτικό προσωπικό καθώς και στην κάλυψη των σχολικών νοσηλευτών για τα Ενιαία Ειδικά Επαγγελματικά Γυμνάσια και Λύκεια Αιτω/νιας;

2) Θα προχωρήσει άμεσα στην κάλυψη των κτιριακών και υλικοτεχνικών υποδομών των Ενιαίων Ειδικών Επαγγελματικών Γυμνάσιων και Λυκείων Αιτω/νιας;

__________________________________

2. Η με αριθμό 807/5-3-2024 Επίκαιρη Ερώτηση της Βουλευτού Λάρισας της Κ.Ο. «ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ» κυρίας Ευαγγελίας Λιακούλη προς τον Υπουργό Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού με θέμα: «Η συστέγαση νέου Πρότυπου Σχολείου στις εγκαταστάσεις του συγκροτήματος 2ου Γυμνασίου – 2ου ΓΕΛ Λάρισας δημιουργεί περισσότερα εκπαιδευτικά προβλήματα απ’ ό,τι επιλύει».

Η Βουλευτής ρωτά τον αρμόδιο Υπουργό:

Ποιος θα είναι ο τελικός σχεδιασμός σας για την στέγαση του νέου Πρότυπου Σχολείου Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της πόλης της Λάρισας και με ποιο χρονοδιάγραμμα θα ολοκληρωθεί η αυτόνομη στέγασή του, σε εγκαταστάσεις ειδικά διαμορφωμένες για αυτό, ώστε το έργο του να επιτελεσθεί απρόσκοπτα και σύμφωνα με τις δέουσες, σύγχρονες εκπαιδευτικές επιταγές;

__________________________________

3. Η με αριθμό 809/7-3-2024 Επίκαιρη Ερώτηση του Βουλευτή Α΄ Πειραιώς της Κ.Ο. «ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ» κου Νικολάου Αμπατιέλου προς τον Υπουργό Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού με θέμα: «Για την μετατροπή του 1ου Γυμνάσιου Πειραιά σε Πειραματικό».

Ο Βουλευτής ρωτά τον αρμόδιο Υπουργό:

Tι μέτρα προτίθεται να πάρει η κυβέρνηση για να παρθεί πίσω η απόφαση μετατροπής του 1ου Γυμνασίου Πειραιά σε Πειραματικό.

Δείτε επίσης

Μεταθέσεις εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας 2024: Ενημέρωση για τις συνεδριάσεις του ΚΥΣΠΕ 

Συνεδριάσεις ΚΥΣΔΕ για Μεταθέσεις-Tι συζητήθηκε 11.03-Θέματα Ημερήσιας Διάταξης ΚΥΣΔΕ 12.03.2024 

Πιερρακάκης για Πανεπιστήμια-νέες Πανελλαδικές-bullying στα σχολεία 

Αντεγκλήσεις στη Βουλή για τα περί διδάκτρων φοιτητριών και sugar daddies-Μακρή: “Σεξιστική η αναφορά” 

Ψηφιακός μετασχηματισμός και ψηφιοποίηση της εκπαίδευσης: Αιτήσεις για το Μητρώο Εμπειρογνωμόνων

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση