Σάββατο, 20 Ιουλίου 2024

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Συζήτηση στο ΚΥΣΠΕ για ανακλήσεις αποσπάσεων, αποσπάσεις Β’ φάσης και νεοδιόριστων, ενστάσεις

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Συζήτηση στο ΚΥΣΠΕ για ανακλήσεις αποσπάσεων, αποσπάσεις Β’ φάσης από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ, εξέταση ενστάσεων και αποσπάσεις νεοδιόριστων – Το ΚΥΣΠΕ θα συνεδριάσει ξανά την Πέμπτη 31 Αυγούστου 2023 – Ενημέρωση από τον Αιρετό ΚΥΣΠΕ Αναστάσιο Αντωνιάδη.

Συζήτηση στο ΚΥΣΠΕ

Για την εξέταση αιτήσεων παραίτησης εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης θα συνεδριάσει το Κεντρικό Υπηρεσιακό Συμβούλιο Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (ΚΥΣΠΕ) την Πέμπτη 31 Αυγούστου 2023, ενώ ολοκληρώθηκε το απόγευμα της 29ης Αυγούστου 2023 η συνεδρίαση του ΚΥΣΠΕ με θέματα που αφορούν ανακλήσεις αποσπάσεων, αποσπάσεις Β’ φάσης από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ, εξέταση ενστάσεων και αποσπάσεις νεοδιόριστων, με τα ονόματα να ανακοινώνονται πιθανόν μέχρι Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2023, σύμφωνα με Ανακοίνωση του Αναστάσιου Αντωνιάδη, Αιρετού ΚΥΣΠΕ με το ψηφοδέλτιο της Δ.Α.Κ.Ε./Π.Ε.

Ακολουθεί η Ανακοίνωση του Αιρετού

Ολοκληρώθηκε χθες το απόγευμα 29 Αυγούστου 2023 η συνεδρίαση του ΚΥΣΠΕ με θέματα που αφορούν ανακλήσεις αποσπάσεων, αποσπάσεις Β’ φάσης από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ, εξέταση ενστάσεων και αποσπάσεις νεοδιόριστων. Τα ονόματα θα ανακοινωθούν πιθανόν μέχρι Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2023.

Επίσης το ΚΥΣΠΕ θα συνεδριάσει την Πέμπτη 31 Αυγούστου με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

  1. Εξέταση αιτήσεων παραίτησης εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης

Δίπλα σας με σεβασμό

Αντωνιάδης Αναστάσιος  

Δείτε επίσης

Συνεδρίαση ΚΥΣΔΕ 28.08.2023: Τι συζητήθηκε για Αποσπάσεις-Μετατάξεις-Μεταθέσεις-Αποσπάσεις νεοδιόριστων 

Ολοήμερο Δημοτικό σχολείο: Η Απόφαση με τη διεύρυνση της πρόωρης αποχώρησης των μαθητών 

Καλάθι μαθητών-απόφαση: Οι κατηγορίες των προϊόντων-Εως 3 Οκτωβρίου η ισχύς του μέτρου 

Πριν φύγετε

Ιδρύσεις-καταργήσεις-συγχωνεύσεις-υποβιβασμοί-προαγωγές Δημοτικών και Νηπιαγωγείων 2023-24

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση