Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Σκάκι-Παγκόσμιο σχολικό Πρωτάθλημα: Πρωταθλήτρια η μαθήτρια Ευαγγελία Σίσκου-Μήνυμα Ν. Φίλη

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Σκάκι-Παγκόσμιο σχολικό Πρωτάθλημα: Πρωταθλήτρια η μαθήτρια Ευαγγελία Σίσκου στην ηλικιακή κατηγορία των κοριτσιών μέχρι 13 ετών – Πριν από 5 μήνες είχε κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα των κοριτσιών μέχρι 10 ετών – Συγχαρητήριο μήνυμα του Τομεάρχη Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Νίκου Φίλη.

Σκάκι-Παγκόσμιο σχολικό Πρωτάθλημα

Πρωταθλήτρια στην ηλικιακή κατηγορία των κοριτσιών μέχρι 13 ετών του Παγκόσμιου Σχολικού Πρωταθλήματος στο Σκάκι αναδείχθηκε η μαθήτρια Ευαγγελία Σίσκου, όπως ενημέρωσε ο εκπαιδευτικός και μέλος του Δ.Σ. της Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας-Greek Chess Federation Χρήστος Πιλάλης.

Σύμφωνα με τον Χρήστο Πιλάλη πριν από 5 μήνες είχε κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα των κοριτσιών μέχρι 10 ετών και τώρα ανέβηκε στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου των νικητών.

Η μαθήτρια  Ευαγγελία Σίσκου με 7,5 βαθμούς σε 9 αγώνες, σύνολο 7 νίκες, μια ήττα και μία ισοπαλία, ολοκλήρωσε τους αγώνες πρώτη σε σύνολο 34 άλλων σκακιστριών.

Συγχαρητήριο μήνυμα του Τομεάρχη Παιδείας ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Νίκου Φίλη

Με αφορμή το γεγονός αυτό συγχαρητήριο μήνυμα κοινοποίησε και ο Τομεάρχης Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Νίκος Φίλης, ο οποίος επεσήμανε πως πρόκειται για μεγάλες διακρίσεις σε ένα πνευματικό άθλημα “που δυστυχώς δεν συγκεντρώνει το μεγάλο ενδιαφέρον του μιντιακού συστήματος και δεν στηρίζεται όσο απαιτείται από την κυβέρνηση αν και έχει πολλές διεθνείς επιτυχίες νεαρών σκακιστών και σκακιστριών.”.

Ακολουθεί το συγχαρητήριο μήνυμα του Νίκου Φίλη

Συγχαρητήριο μήνυμα του τομεάρχη Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Νίκου Φίλη στην Ευαγγελία Σίσκου που πρώτευσε στο Παγκόσμιο Σχολικό πρωτάθλημα στο Σκάκι

Η νέα πολύ μεγάλη επιτυχία της μαθήτριας Ευαγγελίας Σίσκου στα Παγκόσμια Σχολικά πρωταθλήματα Σκακιού που ολοκληρώθηκαν χθες στη Ρόδο, μας γεμίζει χαρά και αισιοδοξία. Η 11χρονη Ευαγγελία χθες αναδείχθηκε Παγκόσμια Πρωταθλήτρια στα κορίτσια μέχρι 13 ετών, ενώ λίγους μήνες πριν – το Νοέμβρη του 2022 – ήταν 3η στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα των κοριτσιών μέχρι 10 ετών. Δυο πολύ μεγάλες διακρίσεις σε ένα πνευματικό άθλημα που δυστυχώς δεν συγκεντρώνει το μεγάλο ενδιαφέρον του μιντιακού συστήματος και δεν στηρίζεται όσο απαιτείται από την κυβέρνηση αν και έχει πολλές διεθνείς επιτυχίες νεαρών σκακιστών και σκακιστριών.

Δείτε επίσης

dentist pass: Υλοποίηση Προγράμματος με ομάδα στόχο τα παιδιά ηλικίας 6-12 ετών 

3772 διορισμοί: Κατανομή-αποχωρήσεις-οργανικά κενά ανά κλάδο/ειδικότητα Δευτεροβάθμιας | Ενημέρωση

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση