Δευτέρα, 27 Μαΐου 2024

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Σκοτώθηκε διευθυντής σχολείου: Παρασύρθηκε από αυτοκίνητο έξω από το σχολείο του

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Σκοτώθηκε διευθυντής σχολείου: Παρασύρθηκε από αυτοκίνητο έξω από το σχολείο ανήμερα της ονομαστικής του εορτής, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες – Πρόκειται για τον Σίμο Σωτηριάδη Διευθυντή του ου Δημοτικού Σχολείου Αριδαίας.

Σκοτώθηκε διευθυντής σχολείου

Ανήμερα της ονομαστικής του εορτής σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα ο Διευθυντής του 3ου Δημοτικού Σχολείου Αριδαίας Συμεών (Σίμος) Σωτηριάδης.

Το συμβάν, σύμφωνα με πληροφορίες, σημειώθηκε σήμερα στις 7.35’ το πρωί, έξω από το σχολείο, όταν IX αυτοκίνητο, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, παρέσυρε τον άτυχο Σίμο Σωτηριάδη.

Ο 39χρονος οδηγός του φορτηγού που παρέσυρε τον εκπαιδευτικό έχει συλληφθεί στο πλαίσιο του αυτοφώρου, ενώ την προανάκριση για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τραγικό δυστύχημα διερευνά το ΑΤ Αριδαίας.

Με απόφαση του Δημάρχου Αλμωπίας κου Χρήστου Μπάτση το 3ο Δημοτικό σχολείο Αριδαίας παρέμεινε σήμερα κλειστό λόγω πένθους.

Ο Σίμος Σωτηριάδης υπηρέτησε και τον τομέα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, καθώς διετέλεσε δύο φορές πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας.

Ο Δήμαρχος Χρήστος Μπάτσης σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έγραψε:

“Την ημέρα της ονομαστικής σου εορτής,

Την ημέρα που σαν σήμερα κηδεψαμε την μητέρα σου,

Αυτήν την ημέρα, μας άφησες για το αιώνιο σου ταξίδι.

Η προσφορά σου στην σχολική κοινότητα Η προσφορά σου στην τοπική αυτοδιοίκηση Η προσφορά σου στην κοινωνία Η προσφορά σου στην εκπαίδευση

Η προσφορά σου στην νεολαία, θα μείνει αξέχαστη

Τέτοιες στιγμές τα λόγια είναι περιττά Σιμο μας άφησες νωρίς, καλό παράδεισο”.

Δείτε επίσης

Εφυγε από τη ζωή η Σοφία Ρηγοπούλου, μέλος Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού-Ανακοίνωση ΣΕΕΠΕΑ Αττικής 

Το νομοσχέδιο για τον σχολικό εκφοβισμό: “Ζούμε Αρμονικά ΜΑΖΙ, Σπάμε τη Σιωπή!” 

Καταγραφή έκτακτων κενών για πρόσληψη αναπληρωτών εκπαιδευτικών ζητάει το Υπουργείο Παιδείας

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση