Τετάρτη, 6 Δεκεμβρίου 2023

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Special-Talks: Μιλώντας για την Ει-δική μου εμπειρία: Εκδήλωση του ΚΕΔΑΣΥ Εύβοιας και των ΣΜΕΑΕ Χαλκίδας και Ψαχνών

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Special-Talks: Μιλώντας για την Ει-δική μου εμπειρία: Εκδήλωση του ΚΕΔΑΣΥ Εύβοιας και των ΣΜΕΑΕ Χαλκίδας και Ψαχνών – Η εκδήλωση τύπου Ted-EX θα πραγματοποιηθεί στις 04.12.2022, ημέρα Κυριακή και ώρα 18.00 το απόγευμα στο Περιφερειακό Κέντρο Εύβοιας, στην αίθουσα Νομαρχιακού Συμβουλίου.

Special-Talks: Μιλώντας για την Ει-δική μου εμπειρία

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αναπηρίας το Κέντρο Διεπιστημονικής Αξιολόγησης, Συμβουλευτικής και Υποστήριξης (ΚΕΔΑΣΥ) Εύβοιας δια της Προσχολικής του Ομάδας και οι Σχολικές Μονάδες Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης Χαλκίδας και Ψαχνών, πραγματοποιούν εκδήλωση “Special-Talks: Μιλώντας για την Ει-δική μου εμπειρία”, όπου δίνεται ο λόγος σε γονείς, των οποίων τα παιδιά τους φοιτούν στις σχολικές μονάδες Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης, να μιλήσουν για την προσωπική τους διαδρομή.

Η εκδήλωση τύπου Ted-EX θα πραγματοποιηθεί στις 04.12.2022, ημέρα Κυριακή και ώρα 18.00 το απόγευμα στο Περιφερειακό Κέντρο Εύβοιας, στην αίθουσα Νομαρχιακού Συμβουλίου.

Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση

Εκδήλωση “Special-Talks: Μιλώντας για την Ει-δική μου εμπειρία” διοργανώνεται από τις Σχολικές Μονάδες Ειδικής Αγωγής Χαλκίδας και Ψαχνών και την Προσχολική Ομάδα του ΚΕΔΑΣΥ ΕΥΒΟΙΑΣ.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αναπηρίας, δίνουμε τον λόγο σε γονείς που φοιτούν τα παιδιά τους στις σχολικές μονάδες Ειδικής Αγωγής να μιλήσουν για την προσωπικής τους διαδρομή.

Η εκδήλωση τύπου Ted-EX θα πραγματοποιηθεί στις 4/12/2022, ημέρα Κυριακή και ώρα 18.00 το απόγευμα στο Περιφερειακό Κέντρο Εύβοιας, στην αίθουσα Νομαρχιακού Συμβουλίου.

Mε εκτίμηση

Η ομάδα της Προσχολικής Ομάδας του ΚΕΔΑΣΥ ΕΥΒΟΙΑΣ

Δείτε επίσης

Υλικό για Παγκόσμια Ημέρα ΑμεΑ: Διοργάνωση Εκδηλώσεων & Δράσεων ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης 

ΕΝΕΕΓΥΛ Καστοριάς: Ψυχοπαιδαγωγικές μορφές παρέμβασης με την βοήθεια των ζώων | Εκδήλωση 

ΕΕΕΕΚ-ΕΝΕΕΓΥΛ Καλαμάτας: Συνδιοργανώνουν εκδήλωση στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας ΑμεΑ 

Περιφερειακό Φεστιβάλ Ειδικής Αγωγής: Αποδοχή-Ισότιμη Συμμετοχή-Συμπερίληψη-2.12.2022-Πάτρα 

Το σακίδιο-tosakidio: Αποθετήριο εκπαιδευτικών video με υλικό διδακτικής αξιοποίησης-Ξεκίνησε με Ελεν Κέλερ και Λουί Μπράιγ 

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση