Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2021

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Στα λευκά το Υπουργείο Παιδείας στο Μαρούσι: Φωτογραφίες δια χειρός Ν. Κεραμέως

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Στα λευκά το Υπουργείο Παιδείας στο Μαρούσι: Φωτογραφίες όπως τις κοινοποίησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κα Νίκη Κεραμέως.

Στα λευκά το Υπουργείο Παιδείας στο Μαρούσι

Φωτογραφίες από το χιονισμένο κτήριο του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων στο Μαρούσι ανήρτησε η Υπουργός Παιδείας και Νίκη Κεραμέως στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook με την επισήμανση:

“Καλησπέρα από το χιονισμένο Μαρούσι! Προσέχουμε πολύ, ακολουθούμε τις οδηγίες της Πολιτικής Προστασίας”.

Υπενθυμίζουμε πως

με διευκρίνισή της, την οποία κοινοποίησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κ Νίκη Κεραμέως υπενθυμίζει πως σε περίπτωση διακοπής ηλεκτροδότησης δεν θα προσμετρώνται απουσίες στους μαθητές αναφορικά με την τηλεκπαίδευση.

Επίσης για τις εξ αποστάσεως εξετάσεις του χειμερινού εξαμήνου στα ΑΕΙ καλεί τους φοιτητές να ακολουθούν τις οδηγίες των Πανεπιστημίων, των Σχολών και των Τμημάτων τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Υπουργού

“Υπενθυμίζεται από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ότι σε περίπτωση διακοπής ηλεκτροδότησης δεν προσμετρώνται απουσίες στην τηλεκπαίδευση.

Αντιστοίχως, στο πλαίσιο προγραμματισμένων εξετάσεων εξ αποστάσεως χειμερινού εξαμήνου στα ΑΕΙ, οι φοιτητές καλούνται να ακολουθούν τις οδηγίες των Πανεπιστημίων, των Σχολών και των Τμημάτων τους”.

Δείτε επίσης

Κλειστά σχολεία Τετάρτη 17.02.202: Λόγω κακών καιρικών συνθηκών | Ανανέωση λίστας
Ξεκινά ο εμβολιασμός στα ειδικά σχολεία: Ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας
Εγκύκλιος: Απουσίες-Βαθμολογίες σε Γυμνάσια, ΓΕΛ, ΕΠΑΛ, Ειδικά Γυμνάσια & Λύκεια, ΕΝΕΕΓΥΛ
 Στοιχεία από ΚΕΣΥ ζητά το Υπουργείο Παιδείας σε διενεργούμενο έλεγχο του Ελεγκτικού Συνεδρίου

Δείτε ακόμη

Βλάβη υγείας υπαλλήλου κατά την άσκηση των καθηκόντων του-Αδεια ανατροφής τέκνου υπαλλήλων ΝΠΙΔ
 120 υποτροφίες για την εκμάθηση της αγγλικής γλώσσας από το Ίδρυμα Υποτροφιών Μιχαήλ Λάσκαρη
Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση