Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2024

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Στατιστικά μεταθέσεων εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης 2023 | Πίνακας

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Στατιστικά μεταθέσεων εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης 2023: Oπως επικυρώθηκαν στην τελευταία συνεδρίαση του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (ΚΥΣΠΕ) – Ενημέρωση των Αιρετών ΚΥΣΠΕ Ν. Φασφαλή και Τ. Αντωνιάδη.

Στατιστικά μεταθέσεων εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας

Τα στατιστικά των Μεταθέσεων εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης από Νομό σε Νομό όπως επικυρώθηκαν στην τελευταία συνεδρίαση του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (ΚΥΣΠΕ) κοινοποίησαν οι Αιρετοί στο ΚΥΣΠΕ Ν. Φασφαλής και Τ. Αντωνιάδης.

Ακολουθεί η Ανακοίνωση των Αιρετών ΚΥΣΠΕ

ΑΝΑΚΟΊΝΩΣΗ !!!

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,

Θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι ολοκληρώθηκαν οι συνεδριάσεις του ΚΥΣΠΕ που αφορούσαν τις μεταθέσεις εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης από Νομό σε Νομό. Σύμφωνα με τα κενά που επικυρώθηκαν στην τελευταία συνεδρίαση του ΚΥΣΠΕ πραγματοποιήθηκαν οι παρακάτω μεταθέσεις ανα Κλάδο και Ειδικότητα:

___________________________

Στοιχεία Μεταθέσεων

Επίσης σύμφωνα με σχετική  Ενημέρωση, οι Μεταθέσεις, οι οποίες ικανοποιήθηκαν στην Γενική Εκπαίδευση, ανέρχονται σε 2.350 από τις συνολικά 4.385 και στην Ειδική Αγωγή ικανοποιήθηκαν 225 από τις 638 συνολικά. Αναμένεται η ανακοίνωση των ονομάτων πιθανά αύριο Τετάρτη 1η Μαρτίου 2023, με την υπογραφή της σχετικής Απόφασης.

Ακολουθούν οι ενημερώσεις του Αιρετού Ν. Φασφαλή
Ενημέρωση 1

ΑΝΑΚΟΊΝΩΣΗ!!!

ΜΕΤΑΘΈΣΕΙΣ 2023!

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,

Θέλω να σας ενημερώσω ότι μόλις ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση του ΚΥΣΠΕ με θέμα τις Μεταθέσεις Γενικής Αγωγής και Ειδικής Αγωγής του 2023.

Θέλω να συγχαρώ όσες και όσους πήραν την πολυπόθητη μετάθεση και να ευχηθώ από καρδιάς καλή τοποθέτηση!!!

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση