Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Στεγαστικές ανάγκες αναπληρωτών: Συνάντηση Ζαχαράκη – Πατούλη

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Στεγαστικές ανάγκες αναπληρωτών: Συνάντηση του Προέδρου της ΚΕΔΕ και Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη και της Υφυπουργού Παιδείας Σ. Ζαχαράκη.

Στεγαστικές ανάγκες αναπληρωτών

Το ζήτημα της εγκατάστασης των χιλιάδων αναπληρωτών εκπαιδευτικών σε όλη τη χώρα και ειδικότερα οι δυσκολίες που αντιμετωπίζουν, για την κάλυψη των στεγαστικών τους αναγκών, βρέθηκε στο επίκεντρο συνάντησης που είχαν το πρωί ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ και περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης και η υφυπουργός Παιδείας Σ. Ζαχαράκη, στα γραφεία της Ένωσης.

Η κα Ζαχαράκη επισήμανε ότι μέχρι και τις 9 Σεπτεμβρίου, πρέπει το σύνολο των αναπληρωτών να βρίσκονται στις θέσεις τους και σε αυτό το πλαίσιο ζήτησε τη συνδρομή του Προέδρου της ΚΕΔΕ.

Ο κ. Πατούλης αναγνωρίζοντας τη σοβαρότητα του προβλήματος διαμήνυσε στην υφυπουργό Παιδείας πως θα ζητήσει, μέσω σχετικής επιστολής, από όλους τους Δήμους της χώρας σε συνεργασία με τις κατά τόπους Διευθύνσεις Εκπαίδευσης, να συνδράμουν στη διευκόλυνση της διασφάλισης στέγης και ασφαλούς διαμονής των εκπαιδευτικών.

Όπως υπογράμμισε, η Τοπική Αυτοδιοίκηση θα σταθεί στο πλευρό των αναπληρωτών εκπαιδευτικών και θα συμβάλλει προκειμένου να αμβλυνθούν τα προβλήματα εγκατάστασής τους, σε όλη την επικράτεια.

www.zougla.gr

_____________________________

Δείτε επίσης

ΠΑΣΑΔ – 03/09/2019

Εκπτωση 50% στους αναπληρωτές για τη μετακίνησή τους

Συνάδελφοι, κατόπιν συνομιλιών και πιέσεων στα συναρμόδια υπουργεία για το θέμα των μειωμένων εισιτηρίων στη μετακίνηση των αναπληρωτών, σας ενημερώνουμε πως πέραν της έκπτωσης του 50% στην ακτοπλοΐα για την οποία αναμένουμε αύριο (με μικρή επιφύλαξη) την κοινή ανακοίνωση Ναυτιλίας και Παιδείας με λεπτομέρειες πάνω στη διαδικασία, το Υπουργείο απέστειλε αίτημα μείωσης τιμών τόσο στον ΟΣΕ όσο και στα ΚΤΕΛ.

Περιμένουμε λοιπόν τ’ αποτελέσματα των παραπάνω ενεργειών αφού στόχος μας είναι και παραμένει η έκπτωση σε όλες τις μετακινήσεις, με οποιοδήποτε μέσο, για κάθε αναπληρωτή.

_____________________________

Δείτε ακόμη

Προσλήψεις Α Φάσης 2018-19: Αριθμοί και ημερομηνίες

Προσλήψεις Υπουργείου Παιδείας: Τι μέλλει γενέσθαι

Αιρετός ΚΥΣΔΕ Ν. Κορδής: Για προσλήψεις και εκπαιδευτικές εξελίξεις

Κενά Παράλληλης: Εγγραφο Υπ. Παιδείας προς Δ/νσεις

Κατανομή πιστώσεων ΕΕΠ και ΕΒΠ για το 2018-19

Αποφάσεις πρόσληψης ΕΕΠ και ΕΒΠ από τις 13 ΠΔΕ για το 2018-19

Χρονοδιάγραμμα προσλήψεων αναπληρωτών από το ΥΠΑΙΘ

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Tελειόφοιτος φοιτητής του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Με τη δημοσιογραφία ασχολείται από το πρώτο έτος του πανεπιστημίου, όταν δημιούργησε την ερασιτεχνική ιστοσελίδα grislands στο πλαίσιο προπτυχιακού μαθήματος, ενώ στη συνέχεια αρθρογραφούσε στην αθλητική ιστοσελίδα Sportscasters, που δημιουργήθηκε από συμφοιτητές για τον ίδιο σκοπό. Το καλοκαίρι του 2019 εργάσθηκε για τρεις μήνες στην δημοσιογραφική ιστοσελίδα The Press Project, στο πλαίσιο της πρακτικής του άσκησης.

Γράψτε μία απάντηση