Σάββατο, 6 Μαρτίου 2021

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Στέλιος Πέτσας: Ανακοινώνεται σήμερα η ύλη Πανελλαδικών-Τίτλος τιμής να είσαι δάσκαλος

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Στέλιος Πέτσας: Ανακοινώνεται σήμερα η ύλη Πανελλαδικών – Τίτλος τιμής να είσαι δάσκαλος – Ευχαριστίες στους εκπαιδευτικούς από την Κυβέρνηση.

Στέλιος Πέτσας

“Σήμερα θα ανακοινωθεί από την Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων κα Νίκη Κεραμέως η ύλη των εξετάσεων της Γ Λυκείου ώστε να αφεθούν απερίσπαστοι στην προετοιμασία τους οι μαθητές μας”.

Αυτό ανακοίνωσε λίγο πριν κατά τη διάρκεια της Ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας.

Ο κος Πέτσας παρέθεσε επίσης στοιχεία για τη συμμετοχή των μαθητών και εκπαιδευτικών στην διαδικασία της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης και επιπροσθέτως μίλησε για μια προσωπική του εμπειρία.

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος ανέφερε πως η μικρή του κόρη είναι μαθήτρια της Δ Δημοτικού του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αγίου Στεφάνου και την προηγούμενη Κυριακή η δασκάλα της αφιέρωσε την ημέρα της έως αργά το βράδυ για να συνδεθεί διαδικτυακά με τους μαθητές της και τους γονείς της για να προετοιμάσει την ψηφιακή της τάξη της επόμενης ημέρας.

Στο πρόσωπό της ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κος Πέτσας συνεχάρη όλους τους εκπαιδευτικούς “που δεν αφήνουν τα παιδιά μας πίσω”, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε και που αφιερώνουν χρόνο και δίνουν τον εαυτό τους αποδεικνύοντας τι τίτλος τιμής είναι να είσαι δάσκαλος.

“Αλλη μια φορά”, ανέφερε ο κος Πέτσας, “εκ μέρους της Κυβέρνησης και όλων των Ελλήνων σας ευχαριστώ”.

UPDATE

Ανακοινώθηκε η Υλη πανελλαδικών εξετάσεων 2020: Αναπροσαρμογή λόγω κορονοϊού-Διάψευση φημών από ΥΠΑΙΘ

Δείτε το video από το 12:55 λεπτό

 Δείτε επίσης

Ανακοινώθηκε η Υλη πανελλαδικών εξετάσεων 2020: Αναπροσαρμογή λόγω κορονοϊού-Διάψευση φημών από ΥΠΑΙΘ
Υλη Πανελλαδικών: Ανάλογη της διδαχθείσας στη φυσική τάξη-Συνέντευξη Ζαχαράκη
Κεραμέως σε Φίλη: Συστρατευθείτε στην εθνική προσπάθεια-Τι ανέφερε στη Βουλή
Φίλης σε Κεραμέως: CISCOτιση στην Παιδεία-Τι ειπώθηκε από τον Τομεάρχη Παιδείας ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή

Δείτε ακόμη

Υποβολή αναγκών σε λάπτοπ-τάμπλετ: Εγγραφο του Υπουργείου Παιδείας
Καμπάνια Μαθαίνουμε στο σπίτι: Ερώτηση στη Βουλή από Φίλη-Τζούφη
Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση