“Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Στην ΠΔΕ Στερεάς η Υφυπουργός Παιδείας Σοφία Ζαχαράκη

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Ζαχαράκη-ΠΔΕ Στερεάς
Στην ΠΔΕ Στερεάς η Υφυπουργός Παιδείας Σοφία Ζαχαράκη: Κατά τη διάρκεια επίσκεψης στη Λαμία για την εορτή του Αγίου Λουκά και την απελευθέρωση της πόλης από τους Γερμανούς.

Στην ΠΔΕ Στερεάς η Υφυπουργός Παιδείας Σοφία Ζαχαράκη

Την πόλη της Λαμίας επισκεφθηκε η Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής κα Σοφία Ζαχαράκη σήμερα Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2019.
Η κα Υφυπουργός Παιδείας μετέβη αυθημερόν στη Λαμία και παρέστη στις εορταστικές εκδηλώσεις προς τιμήν του Πολιούχου Ευαγγελιστή Λουκά και την απελευθέρωση της πόλης από τους Γερμανούς.
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης η κα Σοφία Ζαχαράκη μετέβη και στην Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας όπου συνάντησε την Περιφερειακή Διευθύντρια Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας κα Ελένη Μπενιάτα και υπηρεσιακούς παράγοντες της εκπαίδευσης.
Με αφορμή αυτή την επίσκεψη της Υφυπουργού Παιδείας η Περιφερειακή Διευθύντρια Εκπαίδευσης κα Ελένη Μπενιάτα δήλωσε:

“Πολύ χρήσιμη και εποικοδομητική η συνάντηση με την υφυπουργό κ. Ζαχαράκη στα γραφεία της Περιφερειακής Δ/νσης Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας σε μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση για τρέχοντα θέματα εκπαιδευτικής πολιτικής και σχολικής στέγης με στελέχη και υπηρεσιακούς παράγοντες της ΠΔΕ Στερεάς Ελλάδας.

 Την ευχαριστούμε για το ιδιαίτερο ενδιαφέρον και τις προσπάθειες που καταβάλλει για την επίλυση των εκπαιδευτικών θεμάτων της Περιφέρειάς μας”.

__________________

Το Πρόγραμμα εκδηλώσεων της εορτής από Κυριακή 20/10/2019

Για την επέτειο της 18/10/2019 τοπικής θρησκευτικής εορτής του Ευαγγελιστού Λουκά της Λαμίας  και Επέτειο της Απελευθέρωσης της πόλης θα πραγματοποιηθούν στην πόλη της Λαμίας οι παρακάτω εορταστικές εκδηλώσεις σύμφωνα με το από 25 Ιουνίου 1948 Β. Δ/γμα, όπως τροποποιήθηκε με το από 24.11.54 όμοιο με την επέτειο της εορτής του Ευαγγελιστού  Λουκά και της Απελευθέρωσης της πόλης της Λαμίας από τους Γερμανούς.

Κυριακή, 20 Οκτωβρίου 2019

Ώρα 11.00: Σημείο συνάντησης: Πλατεία  Ελευθερίας (Κιόσκι)

Ιστορικός Περίπατος Λαμίας: Κτήριο Π.Ε. Φθιώτιδας – Δημαρχείο & Επισκοπή (Σκληβανιώτη) – Πλ. Λαού – 6ο Γυμνάσιο «Πέτρινο» (Υψηλάντη) – Πλ. Διάκου – Πλ. Πάρκου – Πλ. Ελευθερίας. (διάρκεια: 1 ώρα και 45 λεπτά).

 Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου έως Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2019

Διαδραστικό παιχνίδι στο κέντρο της πόλης, με την ελεύθερη συμμετοχή σχολείων Α’θμιας και Β’θμιας Εκπαίδευσης, με τίτλο: «Περπατώ στην πόλη μου». (πληροφορίες συμμετοχής: Γ.Α.Κ. Ν. Φθιώτιδας, κ. Βακιρτζηδέλη Σοφία, τηλ.: 2231027087)

__________________

Δείτε επίσης

Στη Λαμία η Υφυπουργός Παιδείας Σ. Ζαχαράκη για την εορτή του Αγίου Λουκά

Ζαχαράκη για κατανομή-διορισμούς-πιστώσεις ΕΕΠ/ΕΒΠ-αναπληρωτές, στη Βουλή

Συνέργειες Ελλάδας-Κύπρου στην Ειδική Αγωγή: Συνάντηση ΥΠΑΙΘ με Υπ. Παιδείας Κύπρου

Κεραμέως στο ΘΕΜΑ για τη Δευτεροβάθμια και Τριτοβάθμια Εκπαίδευση

Γνωσιακή Επιστήμη: Προκήρυξη 25 θέσεων για μεταπτυχιακές σπουδές στο ΕΚΠΑ

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Tελειόφοιτος φοιτητής του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Με τη δημοσιογραφία ασχολείται από το πρώτο έτος του πανεπιστημίου, όταν δημιούργησε την ερασιτεχνική ιστοσελίδα grislands στο πλαίσιο προπτυχιακού μαθήματος, ενώ στη συνέχεια αρθρογραφούσε στην αθλητική ιστοσελίδα Sportscasters, που δημιουργήθηκε από συμφοιτητές για τον ίδιο σκοπό. Το καλοκαίρι του 2019 εργάσθηκε για τρεις μήνες στην δημοσιογραφική ιστοσελίδα The Press Project, στο πλαίσιο της πρακτικής του άσκησης.

Γράψτε μία απάντηση