Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Στο “ΕΡΥΘΡΟ”: Πρόσκληση ΣΕΕΠΕΑ Αττικής και ΙΜΕΓΕΕ – Παγκόσμια Ημέρα για την Αναπηρία

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Στο “ΕΡΥΘΡΟ”: Πρόσκληση ΣΕΕΠΕΑ Αττικής και ΙΜΕΓΕΕ με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για την Αναπηρία – Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2019 – Την παράσταση θα προλογίσει ο συγγραφέας του έργου Παναγιώτης Μπαρμπαγιάννης, Eργοθεραπευτής.

Στο “ΕΡΥΘΡΟ”

Ο Σύλλογος Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού  Ειδικής Αγωγής  Αττικής (ΣΕΕΠΕΑ Αττικής)  σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Μελετών και Eρευνών Γενικής και Ειδικής Εκπαίδευσης (ΙΜΕΓΕΕ),

με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για την Αναπηρία,

προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους του στην παράσταση του έργου του Παναγιώτη Μπαρμπαγιάννη

«ΕΡΥΘΡΟ»

στο θέατρο ΠΚ (Κασομούλη 30, Μετρό: Νέος Κόσμος) την Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2019, στις 21:15,

για να τιμήσουμε την ημέρα αυτή αναστοχαζόμενοι πάνω στα θέματα που αφορούν την ενδοοικογενειακή βία, το βίωμα της Αναπηρίας μέσα στην οικογένεια και την ισότιμη πρόσβαση των ανθρώπων με Αναπηρία σε όλα τα κοινωνικά αγαθά, όπως είναι πρωτίστως η Εκπαίδευση.

Πληροφορίες για την παράσταση μπορείτε να δείτε εδώ

Την παράσταση θα προλογίσει ο συγγραφέας του έργου Παναγιώτης Μπαρμπαγιάννης, εργοθεραπευτής και μέλος του συλλόγου μας, ενώ μετά την παράσταση θα ακολουθήσει συζήτηση των συντελεστών με το κοινό.

Για προσκλήσεις της εκδήλωσης μπορείτε να απευθύνεστε στο e-mail του ΣΕΕΠΕΑ Αττικής: seepeaa@yahoo.gr

Σας περιμένουμε να βρεθούμε όλοι μαζί, να συζητήσουμε, να αλληλεπιδράσουμε και να διακηρύξουμε την αξία της εκπαίδευσης για όλους τους ανθρώπους.

Δείτε επίσης

Ημερίδα στην Καλαμάτα: “Εφηβεία, όλα αλλιώς!” – 1η Δεκεμβρίου 2019
Ιδιαίτερες και ιδιωτικές σεξουαλικές στιγμές παιδιών ΑΜΕΑ: Εσπερίδα στο ΕΕΕΕΚ Αγίου Δημητρίου 
Στην καρδιά του Αυτισμού: Ιδρυμα Ωνάση-Από Νοέμβριο 2019 έως Μάϊο 2020 
«Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού στη ψηφιακή εποχή»: 7/1/2020 στο ΠΑΔΑ
Συνέδριο Ιστορίας και Εκπαίδευσης: Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στη Λαμία
Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση