Κυριακή, 5 Φεβρουαρίου 2023

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Στοιχεία κηδεμόνων μαθητών: Ζητούνται από το ΥΠΑΙΘ, μετά τα mail εκπαιδευτικών, για ανάγκες τηλεκπαίδευσης

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Στοιχεία κηδεμόνων μαθητών: Ζητούνται από το ΥΠΑΙΘ μετά τα mail των εκπαιδευτικών για τις ανάγκες της τηλεργασίας / τηλεκπαίδευσης | Εγγραφο.

Στοιχεία κηδεμόνων μαθητών

Μετά το έγγραφο της Γενικής Γραμματέα του ΥΠΑΙΘ κας Αναστασίας Γκίκα προς τους Διευθυντές των σχολικών μονάδων Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης, με το οποίο ζητά να προβούν στην ενημέρωση των ηλεκτρονικών διευθύνσεων των εκπαιδευτικών των σχολείων στο mySchool για τις ανάγκες της τηλεργασίας / τηλεκπαίδευσης, μέχρι αύριο Τετάρτη 18-3-20, είχαμε και ένα ακόμη έγγραφο με το οποίο ζητούνται στοιχεία των κηδεμόνων των μαθητών των σχολείων για τον ίδιο λόγο.

Συγκεκριμένα

Με έγγραφο του προς τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αττικής, ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Αττικής κος Γεώργιος Κόσυβας, ζητά, μετά από επικοινωνία με το ΥΠΑΙΘ, όλοι οι Διευθυντές των σχολικών μονάδων Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης να προχωρήσουν σε αναζήτηση, επικαιροποίηση και καταχώριση των ηλεκτρονικών δειυθύνσεων (email) και των κινητών τηλεφώνων των κηδεμόνων των μαθητών, οι οποίοι φοιτούν στα σχολεία.

Η αναζήτηση, επικαιροποίηση και καταχώριση γίνεται προκειμένου να διευκολυνθούν τα προγράμματα τηλεκπαίδευσης.

Το έγγραφο έχει παραληφθεί και από τους Διευθυντές των Ειδικών σχολείων της Αττικής.

Δείτε το περιεχόμενο του εγγράφου
ΘΕΜΑ: «Καταχώριση ηλεκτρονικών διευθύνσεων και κινητών τηλεφώνων των κηδεμόνων των μαθητών στο myschool»

 Μετά από επικοινωνία με το Υ.ΠΑΙ.Θ σας κάνουμε γνωστό πως απαιτείται η άμεση ενημέρωση της πληροφοριακής πλατφόρμας myschool με τις  ηλεκτρονικές διευθύνσεις (email) και τα κινητά τηλέφωνα των κηδεμόνων των μαθητών, οι οποίοι φοιτούν στα σχολεία περιοχής ευθύνης σας.

Προκειμένου να διευκολυνθούν τα προγράμματα τηλεκπαίδευσης, παρακαλούμε όπως όλοι οι Διευθυντές των σχολικών μονάδων Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης να προχωρήσουν σε αναζήτηση, επικαιροποίηση και καταχώριση των ανωτέρω στοιχείων το συντομότερο δυνατό.

Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Δρ Γεώργιος Κόσυβας

Δείτε το Εγγραφο της ΠΔΕ Αττικής

 Δείτε επίσης

Λεπτομέρειες για την εξ αποστάσεως εκπαίδευση στα ΑΕΙ: Εγκύκλιος
Εκπαίδευση από απόσταση: Ερωτήσεις και Απαντήσεις-17/03/2020 εισαγωγικό διαδικτυακό σεμινάριο
Οδηγίες για την εξ αποστάσεως ειδική αγωγή: Από τη Μονάδα Αναπτυξιακής Παιδιατρικής του ΕΚΠΑ
ΟΛΜΕ-Εξ αποστάσεως εκπαίδευση: H εφαρμογή της απαιτεί και άλλες σημαντικές προϋποθέσεις
Προσβάσιμες οδηγίες για κορονοϊό για άτομα με αναπηρία
ΕΕΕΕΚ Λιβαδειάς-Δεν χάνουμε επαφή: Δραστηριότητες για μαθητές-Μένουμε ενεργοί
Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση