Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Στοιχεία Πινάκων Ειδικής Αγωγής Πρωτοβάθμιας: Θέση τελευταίου-Αριθμοί παλαιών και νέων Πινάκων

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Στοιχεία Πινάκων Ειδικής Αγωγής Πρωτοβάθμιας: Θέση τελευταίου στους Νηπιαγωγούς και Δασκάλους – Αριθμοί παλαιών και νέων Πινάκων – Του εκπαιδευτικού Φάνη Βουγά.

Στοιχεία Πινάκων Ειδικής Αγωγής Πρωτοβάθμιας

Με στοιχεία του εκπαιδευτικού Φάνη Βουγά
  • Χρήσιμα στοιχεία για την ειδική αγωγή για δασκάλους και νηπιαγωγούς (ΣΜΕΑΕ και Παράλληλη).
  • Ανάλυση περσινής Α φάσης.
  • Διάφορα παλαιών και νέων πινάκων ειδικής για τους δασκάλους.

Α. Στους Νηπιαγωγούς στην περσινή Α Φάση Ειδικής Αγωγής πήραν 813 άτομα με τη θέση του τελευταίου να φτάνει στο 1.264 στον Κύριο Πίνακα.

Β. Στους Δασκάλους στην περσινή Α Φάση Ειδικής Αγωγής πήραν 5.287 άτομα, με τη θέση του τελευταίου στο 2.155 του Επικουρικού Πίνακα ( Το σημερινό 885 του Επικουρικού).

Γ. Οι παλαιοί Πίνακες Ειδικής Αγωγής για τους Δασκάλους είχαν 4.441 στον Κύριο Πίνακα και 2.198 στον Επικουρικό Πίνακα. Στους νέους Πίνακες έχουν 5.711 και 3.398 αντίστοιχα.

————————–

Υπενθυμίζουμε πως σύμφωνα με Ανακοίνωση της ΔΟΕ
Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 9 Ιουλίου 2020, έπειτα από αίτημα του Δ.Σ. της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδας (ΔΟΕ), τηλεδιάσκεψη με τη Γενική Διευθύντρια επιλογής προσωπικού και τη Διευθύντρια προκηρύξεων του Ανώτατου Συμβουλίου Επιλογής Προσωπικού (ΑΣΕΠ)
Σχετικά με την προκήρυξη 3ΕΑ, το ΑΣΕΠ ενημέρωση το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΟΕ ότι οι αιτήσεις θεραπείας που έχουν υποβληθεί θα εξεταστούν ως τις 20 Ιουλίου 2020, ημερομηνία κατά την οποία πρόκειται να πραγματοποιηθεί, μετά από έγγραφο αίτημα του Υπουργείου Παιδείας, και η κλήρωση για τις περιπτώσεις ισοβαθμίας για την οποία γίνεται σημαντική προσπάθεια να πραγματοποιηθεί με τη μέγιστη δυνατή δημοσιότητα και δυνατότητα παρακολούθησης.

Δείτε τη συνέχεια

Δείτε επίσης

Υποθετική κατανομή κατά κλάδο εκπαιδευτικών γενικής αγωγής Προκήρυξης 1ΓΕ/2019 ΑΣΕΠ
Προσωρινοί Πίνακες 1ΓΕ/2019: Εκπαιδευτικών Α/θμιας ΠΕ60, ΠΕ70, ΠΕ73 και Β/θμιας ΠΕ79
Αριθμός αιτήσεων 1ΓΕ/2019: Αναλυτικά ανά κλάδο και ειδικότητα
Σύνολο προσλήψεων αναπληρωτών πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης 25.188 για το 2019-20 | Πίνακες

Δείτε ακόμη

ΦΕΚ Πινάκων ΑΣΕΠ 3ΕΑ/2019 | Ονόματα διοριστέων
ΦΕΚ Πινάκων ΑΣΕΠ 4ΕΑ/2019 κλάδων ΤΕ01, ΤΕ02, ΤΕ16 Ειδικής Αγωγής
Οριστικοί Πίνακες Προκήρυξης 5ΕΑ/2019: Εκπαιδευτικών Β/θμιας ΕΑΕ, κατηγορίας ΔΕ κλάδων ΔΕ01, ΔΕ02
Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση