Τετάρτη, 12 Μαΐου 2021

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Σύλλογος ΕΕΠ και ΕΒΠ ΑΜΘ: Ενημέρωση για μισθολογική κατάταξη αναπληρωτών

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Σύλλογος ΕΕΠ και ΕΒΠ ΑΜΘ: Ενημέρωση για μισθολογική κατάταξη, μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης ΑΜΘ.

Σύλλογος ΕΕΠ και ΕΒΠ ΑΜΘ: Ενημέρωση για μισθολογική κατάταξη

Αγαπητοί συνάδελφοι,
θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχε μέλος του Δ.Σ  με την Προϊσταμένη του Διοικητικού Τμήματος της Περιφερειακής Διεύθυνσης  Πρωτ/θμιας και Δευτ/θμιας Εκπαίδευσης,  κυρία Μπαρακάκη  στις 11/06/2019 σχετικά με τα Ατομικά Δελτία Κατάταξής Υπαλλήλου που έχουν σταλεί  ήδη σε ορισμένες σχολικές μονάδες  και αφορούν στην μισθολογική κατάταξη των υπαλλήλων Ε.Ε.Π και Ε.Β.Π.,  ότι από το 1/1/2016 έως 31/12/17, περίοδος στην οποία είχαν παγώσει τα μισθολογικά κλιμάκια, η προϋπηρεσία δεν προσμετράται και για το λόγο αυτό δεν έχει καταχωρηθεί ηλεκτρονικά.
 Επίσης, ότι αφορά στην αναγνωρισμένη προϋπηρεσίας σε άλλους φορείς η προσμέτρηση έγινε βάση του άρθρου 7 του Ν. 4354.

https://www.forin.gr/laws/law/3442/4354-2015-diaxeirish-twn-mh-eksuphretoumenwn-daneiwn-mistho-logikes-ruthmiseis-kai-alles-epeigouses-diatakseis-efarmoghs-ths-sumfwnias#!/?article=22290

Ακόμη, τονίζεται ότι η προϋπηρεσία που καταχωρείται στον ΟΠΣΥΔ για τις προκηρύξεις 2ΕΑ/2019 και 1ΕΑ/2019 βασίζεται στην αίτηση του κάθε ενδιαφερόμενου και δεν σχετίζεται με τα Ατομικά Δελτία Κατάταξής Υπαλλήλου.

Τέλος, θα σας παρακαλούσαμε για οποιαδήποτε διευκρίνηση που αφορά τα Ατομικά Δελτία Κατάταξής Υπαλλήλου να απευθύνεστε στην Περιφερειακή Διεύθυνση από την επόμενη εβδομάδα καθώς την τρέχουσα εβδομάδα καταχωρούνται τα στοιχεία των αιτούντων για τις προκηρύξεις 2ΕΑ/2019 και 1ΕΑ/2019 στον ΟΠΣΥΔ.

Με εκτίμηση

το Δ.Σ. του Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Β.Π. Α.Μ.Θ

Βασίλης Βούγιας
Βασίλης Βούγιας
Δείτε ακόμη

Καταγραφή εκπροθέσμων παραβόλου από την ΠΟΣΕΕΠΕΑ

Ανάλυση especial.gr: Κομβικές ημερομηνίες για διορισμούς μετά την προκήρυξη Εκλογών | Σενάρια

Διορισμοί Εκπαίδευσης: Θα προχωρήσει τη διαδικασία η ΝΔ; | Ερώτημα του Υπουργείου Παιδείας

Αίτημα εξαίρεσης του Υπουργείου προς το ΣτΕ για τους 15.000 διορισμούς

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση