Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Σύλλογος Εργοθεραπευτών: Στήριξη στην κινητοποίηση ΕΕΠ-ΕΒΠ για την κατανομή διορισμών 

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Σύλλογος Εργοθεραπευτών: Στήριξη στην κινητοποίηση ΕΕΠ-ΕΒΠ για την κατανομή διορισμών στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση (ΕΑΕ). 

Σύλλογος Εργοθεραπευτών

Μετά τον Πανελλήνιο Σύλλογο Φυσικοθεραπευτών (ΠΣΦ), τον Σύνδεσμο Κοινωνικών Λειτουργών Ελλάδος (ΣΚΛΕ), τον Πανελλήνιο Σύλλογο Λογοπεδικών – Λογοθεραπευτών (ΠΣΛ) και ο Πανελλήνιος Σύλλογος Εργοθεραπευτών – Π.Σ.Ε. ΝΠΔΔ στηρίζει τις κινητοποιήσεις της ΠΟΣΕΕΠΕΑ και του ΕΕΠ-ΕΒΠ σχετικά με την κατανομή των μόνιμων διορισμών στην Ειδική Αγωγή.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στήριξη του Πανελλήνιου Συλλόγου Εργοθεραπευτών – Π.Σ.Ε. ΝΠΔΔ στις στάσεις εργασίας που έχει προκηρύξει η Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. την Πέμπτη 28 /11/2019 για την ειδική αγωγή και εκπαίδευση

Οι Περιφερειακοί Σύλλογοι Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α.) και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α.), έχουν κηρύξει στάσεις εργασίας για την Πέμπτη 28/11/2019, από τις 08:00 έως 11:00 και από 11:00 έως τις 14:00 αντίστοιχα, με τα παρακάτω αιτήματα:

  • Να δοθεί στις 4.500 θέσεις διορισμών της Ειδικής Εκπαίδευσης το σύνολο των 1733 οργανικών θέσεων ΕΕΠ – ΕΒΠ.
  • Να δοθούν στους διορισμούς της ειδικής Εκπαίδευσης οι 396 οργανικές θέσεις ΕΕΠ- ΕΒΠ των ΚΕΣΥ και να υπάρξει νομοθετική ρύθμιση  μέσω τροπολογίας του  άρθρου 9 του Ν. 4547/12-6-2018.
  • Να ληφθούν άμεσα υπόψη στον υπολογισμό της κατανομής τα 1733 ορθώς καταγεγραμμένα οργανικά κενά  ΕΕΠ – ΕΒΠ σε ΣΜΕΑΕ και ΚΕΣΥ.
  • Ζητάμε να υπολογιστούν οι προσλήψεις αναπληρωτών σε ΣΜΕΑΕ, ΚΕΣΥ, ΕΔΕΑΥ, δεδομένου ότι αυτά αφορούν σε τοποθετήσεις με κέντρο τις ΣΜΕΑΕ και εργασία στα Τμήματα Ένταξης.

Επειδή τα παραπάνω αιτήματα αφορούν και την ειδικότητα Εργοθεραπευτών ΠΕ 29, ο Πανελλήνιος Σύλλογος Εργοθεραπευτών – Π.Σ.Ε. ΝΠΔΔ στηρίζει τη στάση της Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. και καλεί τα μέλη του που εργάζονται στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση, μόνιμους και αναπληρωτές, να μετέχουν στη στάση εργασίας.

____________________

Δείτε επίσης

Οριστικός Πίνακας 1ΕΑ ΕΒΠ
ΠΟΣΕΕΠΕΑ για κατανομή διορισμών: Τελικά θα αφορά στις πραγματικές ανάγκες σχολείων και μαθητών;
Στάσεις Εργασίας 28-11-2019: Ανακοινώσεις ΠΟΣΕΕΠΕΑ και ΣΕΕΠΕΑ ΣΤΕΛΛΑ
Κατανομή 4.500 για διορισμούς: Aδικη και άνιση μεταχείριση για τα μέλη ΕΕΠ-ΕΒΠ
Μόνιμοι διορισμοί ΕΕΠ-ΕΒΠ προ των πυλών: Τι αναμένουμε

  ____________________

Συνάντηση ΔΟΕ-ΑΣΕΠ: Τι ειπώθηκε-Προτεινόμενη νομοθετική ρύθμιση για παράβολο
Προσλήψεις αναπληρωτών τριετίας στην Ειδική Αγωγή: Επίσημα στοιχεία Υπουργείου Παιδείας
Σχέδιο κατανομής 4500 θέσεων στην Ειδική Αγωγή: Με επίσημα στοιχεία του ΥΠΑΙΘ
Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση